Mutfak Püf Noktaları Hangi marka tost makinesi öneriyorsunuz?

ikoncan85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
2.071
14
158
40
kızlar tost makinesi almak istiyorum büyük olanlardan ama karar veremedim fikirlerinize ihtiyacım var siz hangi markaları kullanyorsunuz ve memnunsunuzbilmiyorumkismile

ben anneme arnica nın kini almıştım güzel memnunuz ama bence en iyisi şu ocak üstlerinde kullanılanlar var ya onlar daha bi lezzetli oluyor onun tostu...

onların yerini hiçbişey tutmuyo zaten evet ama eşim sevmiyo onuda o yüzden yeni almak istiyorum arnicayda araştrcam saolcanım

kenwood hg400
ben bunu aldım
dökme demir plakaları
çizilecek zararlı olacak derdi yok
ve büyük
hem ızgara hem tost
her türlü ekmek sığar

en iyisi bu modeller bence. ben çok memnunum

Eklentiler

• $aygaz-uzeri-ici-teflon-omurluk-tost-makinasi-mb23197_202809_r1.webp
    $aygaz-uzeri-ici-teflon-omurluk-tost-makinasi-mb23197_202809_r1.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 389
Cuma günü forum sitelerindeki birçok yorumu okuyarak Kenwood Sm-606 aldım. Memnunum. Daha önce de Arçelik vardı. Hepsiburada.com da kampanya var. Şu anda son 14 ürünmüş. Ben aldığımda 39 ürün kalmıştı. Normal fiyatı 180 TL. gibi bir fiyatken kampanya dahilinde 105 TL. Memnun kaldım, Nerdeyse 1 dakikada tost hazır sıcaklık ayarını düşük tuttuğum halde.

Cuma günü forum sitelerindeki birçok yorumu okuyarak Kenwood Sm-606 aldım. Memnunum. Daha önce de Arçelik vardı. Hepsiburada.com da kampanya var. Şu anda son 14 ürünmüş. Ben aldığımda 39 ürün kalmıştı. Normal fiyatı 180 TL. gibi bir fiyatken kampanya dahilinde 105 TL. Memnun kaldım, Nerdeyse 1 dakikada tost hazır sıcaklık ayarını düşük tuttuğum halde.

hımm bi araştırim onuda canım saolopuyorumnanaktan

Back
X