Bot istiyorsaniz kolay deforme olmayan Dockers. 4 senedir giyiyorum hicbir şey olmadı. Mesela Polo ayakkabı asla önermem. Hemen açılıyor. Lcw ve Koton'un çorapları bir harika dostum. İç çamaşırı ise Penti Penti Penti! Hırka icin Stradivarius öneriyorum. Üc renk almıştım indirimdeyken. Hem de tanesi 15 tl :) Matthew cox markasınin sirt çantasını yeni aldım ve o kadar hafif ki eşyaların ağırlığını hissetmiyorsunuz. Bioderma cilt bakim ürünleri harikadır. Hepsinden memnun kaldım şu ana kadar. Adidas cüzdanlarinı önermiyorum hemen soyuluyor. Ama ayakkabıları, özellikle Superstar cok kaliteli. Bershka'nin pantolon kalıpları cok hoşuma gidiyor. Özellikle yüksek bel. Madame Coco battaniyeleri çok çok güzel ama pikeleri çok ince olduğu için çabuk yirtiliyor. English Home bazı yastik kılıfları çok yumuşak ve indirim döneminde cok cazip bu yüzden. Faber Castell üçgen gövdeli uçlu kalemler( şu yirmi kusür lira olanlar) 5 yıldır eskitemedim harika bir kalem ama Grip serisi cok kırılıyor önermem. Rotring de leş sağlamlık konusunda. Çünkü oriinal degil hiçbirinin gövdesi. Son donemde Scriks metal gövdeli uçlu kalemlerin hastasıyım. Harika bir dizayn ve ömür boyu garanti vaad ediyorlar. O da yirmi lira civari. French press merak edenler için: Kahve Dünyası'nin 17 tl'sine kapılmayin, alti lavaboda durmaya elverişli değil kayıp kırılıyor. Mavi'nin çantalarını da eskitemezsiniz kolay kolay. Kot pantolonlarinı da. Zara'da bir dönem çalışmış biri olarak da, bluzlarda çok sık sorun yaşandığını söyleyebilirim. Indirim dönemindeki ürünler sürekli defolu oluyor ama kumaş pantolon-ceket için Zara ürünlerini tek geçerim. Çantalari da iyidir. Ayakkabılarına ise uzaktan bile ugramayin. En çok şikayet edilen ürunlerdendir Zara ayakkabıları. Makyaja pek düşkün olmadigindan önerim olamayacak ama sac icin Watsons'un kavanoz wax kremini tavsiye ederim. Derimod bot ve cizmede çok iyi ve yaz sezonunda çok makul fiyatlidir. 80 tl'ye aldığım bir bot yaz sezonunda 300 tl den düşmüş idi. :) little big markasınin kalitesiz ürününü görmedim. Ne aldiysam sorunsuz kullandim. Bir de Starbucks'in kupa ve termoslari cok severek kullandığım ürünlerdir. T-shop 'un iç çamaşırları da son derece ipeksi kaliteye sahip. T-shop diyerek gecmeyin bir bakin. Mango'nun kışlık cokoş kazaklarini da yazın 20 liraya almistım çok memnunum hem cok tarz hem ucuz hem kaliteli. Ama dedigim gibi yaz sezonunda almali :))