Hangi merkez ? Hangi doktor?

aycen

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
1.929
151
698
İstanbul
öncelikle olumlu veya olumsuz biten tedaviler yada şuan tedavide olan arkadaşlar hangi merkezde ve hangi doktorda tedavi görüyorsunuz biz tedaviye başlayacak olan arkadaşlara yardımcı olacaktır.

gene döndük başa cnm ya valla bende çok kararsızım bu konuda herkes hamile kaldığı yere iyi diyor ah bir bilebilsek neresi en iyi bizim için.. ben yakın zamanda başlıycam ama nerde bilmiyorum of

valla çok kararsızım canım benim doktorum iyi ama bende acaba doktor mu değiştirsem bazen değişiklikte fayda vardır merkez aynı olacak ama farklı bir doktor istiyorum bakalım.

Son düzenleme:
1.aşılama fertijin negatif seval Taşdemir
2.aşılama fertijin negatif seval Taşdemir
1.tüp bebek alman hastanesi -negatif- burçak erzik
2.tüp bebek bahçeci umut tüp bebek -pozitif -Süleyman tosun (düşük)
3.tüp bebek bahçeci umut tüp bebek -pozitif Süleyman tosun (dış gebelik)

Arkadaşlar meraba ben Ankaradayım 4. tüp bebek tedavim negatifle sonuçlandı doktorum 6 ay dinlenmemi istedi ama ben hemen başka doktor arayışına girdim..birkaç ay dinlenip Hakan yaralı ile bi öngörüşme yapmak istiyorum.Anatolia tüp bebek merkezinde hakan yaralıya giden arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar lütfen.ukala bir doktor diye duydum ama görmedende bilemiyorum.umutlarım tükenmek üzere artık çok yorgunum.

Arkadaşlar meraba ben Ankaradayım 4. tüp bebek tedavim negatifle sonuçlandı doktorum 6 ay dinlenmemi istedi ama ben hemen başka doktor arayışına girdim..birkaç ay dinlenip Hakan yaralı ile bi öngörüşme yapmak istiyorum.Anatolia tüp bebek merkezinde hakan yaralıya giden arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar lütfen.ukala bir doktor diye duydum ama görmedende bilemiyorum.umutlarım tükenmek üzere artık çok yorgunum.

canım en az 2 ay bence ara ver bedenin dinlensin .tabiki gidip bir görüşme yap görmeden konuşmadan karar veremezsin .şimdiden tedavin hayırlı olsun

Ben anatolia da tedavi gordum. 6 haftalik Allah bagislarsa.Hakan hoca kendinden fazla emin oldugu icin oyle gorunuyor bence. İsinin ehli adam sonucta. Bunu hamile kaldim diye demiyorum. Ben onceki tedavilerimde daha az kaliteli yumurtalar ile ne ohss ler gecirdim. Ama burda hem kaliteli hem ohss siz bir tedaviydi. İlk defa 5. Gune giden embriyolarim oldu...

Ben anatolia da tedavi gordum. 6 haftalik Allah bagislarsa.Hakan hoca kendinden fazla emin oldugu icin oyle gorunuyor bence. İsinin ehli adam sonucta. Bunu hamile kaldim diye demiyorum. Ben onceki tedavilerimde daha az kaliteli yumurtalar ile ne ohss ler gecirdim. Ama burda hem kaliteli hem ohss siz bir tedaviydi. İlk defa 5. Gune giden embriyolarim oldu...

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin

Ne güzel Allahım kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah.teşekkür ederim buda bana umut ışığı oldu.

1.aşılama fertijin negatif seval Taşdemir
2.aşılama fertijin negatif seval Taşdemir
1.tüp bebek alman hastanesi -negatif- burçak erzik
2.tüp bebek bahçeci umut tüp bebek -pozitif -Süleyman tosun (düşük)
3.tüp bebek bahçeci umut tüp bebek -pozitif Süleyman tosun (dış gebelik)
Canım çoktan beri giremedim. Seninde dış gebelikmiş. Çok geçmiş olsun. Senin iğneyle halloldu heralde. Ben ihmal ettim işte testlerimi. Daha kendime gelemedim çok acı bişeydi o bebeğini alsınlar diye ameliyat off. Süleyman Bey dış gebelikle ilgili ne söyledi.Sebep olarak ne gösterdi yani?

Bende Bahçeci konusunda çok kararsızım. Ankara bize daha yakın . Bende Hakan Yaralı ile görüştüm . SGK olsaydı hemen gidecektim. Ama maddiyat işte.

Back
X