hangi merkez

Teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim inşallah tüp bebeğe gerek kalmadn hamile kalırsın. tedaviyle ilgili de sormak istediğin herşeyi yanıtlayabilirim, yaşadıklarımı yani bu arada neden ağustos ?

Çok teşekkür ederim inşallah tüp bebeğe gerek kalmadn hamile kalırsın. tedaviyle ilgili de sormak istediğin herşeyi yanıtlayabilirim, yaşadıklarımı yani bu arada neden ağustos ?

Neden Ağustos eşim ile benim yıllık iznimiz o zaman evlilik yıl dönümümüz, benim doğum günüm hep ağustos ayında belki uğur getirir diye:))

Neden Ağustos eşim ile benim yıllık iznimiz o zaman evlilik yıl dönümümüz, benim doğum günüm hep ağustos ayında belki uğur getirir diye:))

tabiki inşallah uğur getirir belkide ağustos da tüp bebeğe başlamadan hamile olduğunu öğrenirsin Rabbimin mucizeleri bitmez :))))

Merhabalar.. Benim bikaç ay önceki halimi görüyorum sizde merkez araştırmalar, hangi doktor diye sormalar çok iyi anlıyorum...

Ama çok dua ettim Rabbim hayırlısıyla karşılaştır diye ve şuanda hamileyim :)) Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. Size Bahçeci kliniğini ve ekibini tavsiye etmek isterim. En son teknoloji ve labaratuvar kullanılıyo merkezde.Herkes çok ilgili doktorları çok başarılı Allah bin kere razı olsun bahçeci ekibinden...

ben de 33 yaşında bursadayım bursa acıbademde 1 aşılama 1 0 dan tüp bebek 1 kezde dondurulmuşlarla denedik olmadı bir sonraki ay yine denemek istiyoruz ama nerede yaptıralım bilemiyoruz benimde eşimde problem morfoloji %3 ilaç kullanmazsa hızlı hareketli en fazla % 3 çıkıyor bu arada eşim haziranda varikosel ameliyatı oldu benimde sağlık problemim olduğu için acele ediyoruz rabbim bakalım inşallah yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Canım öncelikle geçmiş olsun. inşallah rabbim hayırlısıyla tatlı bebeişlerin olsun :)

Bence Bursa'da ART merkezini tavsiye ederim Prof. dr. Osman Develioğlu. Mutlaka gidin bir görüşün derim.
Tedavi sürecinde her şeyle kendisi ilgileniyor ayrıca cep telefonundan doktoru arayıp soru sorabiliyorsun. Bizim ilk tüp bebek deneyimimiz maalesef olmadı .İlaçlarla birlikte 4,500 ödedik. dondurulmuşlarla şimdi devam ediyoruz. transfer ücreti için 1,500 ödedik. yarın test günüm .İdrar testinde pozitif gibi ama inşallah bu sefer hamileyimdir.

Burda art diye forum açmıştık. oradan da doktorun diğer hastalarının öyküsünü okuyabilirsin. bence memnun kalacaksın.

teşekkür ederim ilgin için

Kızlar hamileyiiim

Rabbime çok şükürler olsunnnn

Allahım herkese nasip etsin.

Sağlıcakla kucağıma almayı büyütmeyi nasip etsin .aminnn

Bu konuda emek harcayan anne adayları ben size Canım doktorum Emre karatekelioğlu ,(istanbul tüp bebek merkezi ) tavsiye ediyorum....
İşinde titiz ve oldukça başarılıdır...biz onunla zoru başardık şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…