canım bende tedaviyi bitirmek üzereyim nerdeyse, rahim filmi falan istemiyolar.. sadece kan tahlili istiyor adetin 2. günü yapılan bi kan testi var hormonlara bakılıyor onun dışında bulaşıcı hastalık varmı diye kan tahlili istiyo yine eşindende aynı şekide. başlangıç hiç zor değil merak etme.
İnşallah hayırlı olumlu sonuç alırsınız, bende ağustos ayında başlıycam karar verdim Umut Tüp Bebek olacak, sizi takip edeceğim umarım cumartesi pozitif sonucu alırsınız bana da tecrübelerinizi neler yaptığınızı anlatırsınız, umut ışığı olursunuz.
Dualarım da olacaksınız..
Çok teşekkür ederim inşallah tüp bebeğe gerek kalmadn hamile kalırsın. tedaviyle ilgili de sormak istediğin herşeyi yanıtlayabilirim, yaşadıklarımı yanibu arada neden ağustos ?
Neden Ağustos eşim ile benim yıllık iznimiz o zaman evlilik yıl dönümümüz, benim doğum günüm hep ağustos ayında belki uğur getirir diye:))
ayyy çok romantik yaa :)) rabbim size ve isteyen herkese evlat nasip etsin inşşş...
Neden Ağustos eşim ile benim yıllık iznimiz o zaman evlilik yıl dönümümüz, benim doğum günüm hep ağustos ayında belki uğur getirir diye:))
tabiki inşallah uğur getirir belkide ağustos da tüp bebeğe başlamadan hamile olduğunu öğrenirsin Rabbimin mucizeleri bitmez :))))[/QUOTE
İnş. bu mucizeler hepimize uğrar, bu arada sizin kaçıncı denemeniz ve kaç yaşındasınız?
Merhabalar.. Benim bikaç ay önceki halimi görüyorum sizde merkez araştırmalar, hangi doktor diye sormalar çok iyi anlıyorum...
Ama çok dua ettim Rabbim hayırlısıyla karşılaştır diye ve şuanda hamileyim :)) Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. Size Bahçeci kliniğini ve ekibini tavsiye etmek isterim. En son teknoloji ve labaratuvar kullanılıyo merkezde.Herkes çok ilgili doktorları çok başarılı Allah bin kere razı olsun bahçeci ekibinden...[/QUOT
Bende Bahçeci Umut a gideceğim zaten umarım benim de sonunum szin gibi hamile olur:))
tabiki inşallah uğur getirir belkide ağustos da tüp bebeğe başlamadan hamile olduğunu öğrenirsin Rabbimin mucizeleri bitmez :))))[/QUOTE
İnş. bu mucizeler hepimize uğrar, bu arada sizin kaçıncı denemeniz ve kaç yaşındasınız?
ben 26 yaşındayım ve ilk denememiz :))) peki ya siz:))
ben 26 yaşındayım ve ilk denememiz :))) peki ya siz:))
Bende 26 yaşındayım ve benimde ilk denemem olacak:)))
Bende 26 yaşındayım ve benimde ilk denemem olacak:)))
ilkinde de ikimizn de olacak inşallah arkadaşım. bak benim yarın transferim var bebeğimi içime koyacaklar ve bende onu hiç bırakmayacağım inşallah :)))))) dua et sende olur mu tutunsun minicik elleri bana...
ben de 33 yaşında bursadayım bursa acıbademde 1 aşılama 1 0 dan tüp bebek 1 kezde dondurulmuşlarla denedik olmadı bir sonraki ay yine denemek istiyoruz ama nerede yaptıralım bilemiyoruz benimde eşimde problem morfoloji %3 ilaç kullanmazsa hızlı hareketli en fazla % 3 çıkıyor bu arada eşim haziranda varikosel ameliyatı oldu benimde sağlık problemim olduğu için acele ediyoruz rabbim bakalım inşallah yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
ilkinde de ikimizn de olacak inşallah arkadaşım. bak benim yarın transferim var bebeğimi içime koyacaklar ve bende onu hiç bırakmayacağım inşallah :)))))) dua et sende olur mu tutunsun minicik elleri bana...
GÜNAYDINN, inş arkadaşım transferin yarın olduğunu biliyorum, inan hep aklımda duada ediyorum, ve inanıyorum ki bebişin sana sımsıkı sarılıp ve bırakmayacak, transferden sonra neler olduğunu, neler hissetiğini yazarsın, birlikte pozitif sonucu alıncaya kadar heyecanla bekleriz.
Canım öncelikle geçmiş olsun. inşallah rabbim hayırlısıyla tatlı bebeişlerin olsun :)
Bence Bursa'da ART merkezini tavsiye ederim Prof. dr. Osman Develioğlu. Mutlaka gidin bir görüşün derim.
Tedavi sürecinde her şeyle kendisi ilgileniyor ayrıca cep telefonundan doktoru arayıp soru sorabiliyorsun. Bizim ilk tüp bebek deneyimimiz maalesef olmadı .İlaçlarla birlikte 4,500 ödedik. dondurulmuşlarla şimdi devam ediyoruz. transfer ücreti için 1,500 ödedik. yarın test günüm .İdrar testinde pozitif gibi ama inşallah bu sefer hamileyimdir.
Burda art diye forum açmıştık. oradan da doktorun diğer hastalarının öyküsünü okuyabilirsin. bence memnun kalacaksın.
Kızlar hamileyiiim
Rabbime çok şükürler olsunnnn
Allahım herkese nasip etsin.
Sağlıcakla kucağıma almayı büyütmeyi nasip etsin .aminnn
Gözün aydın canım allah tamamına erdirsin darısı başımıza artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?