• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangi merkez

Selam arkadaslar bende tup yaptirdim ama malasef negatif sonuc oldu Burda yazilanlari okunca kendi yaptirdim hastane hakinda hic yorum okumadim acaba Ben yanlis merkezmi sectim acaba bahce kilinigi istanbulun neresinde cunku Ben yurtdisinda kaliyorum bilmiyorum ist aslinda gitim dokturum cok iyiyidi rabia babalioglu 29mayis hastanesi bilgisi fatihte lutven bilgisi olan varsa yazsin bi sorum olacakti bahceci kiliniginde Doktor bayan doktor yokmu bayan olmasi önemli benim icin cevaplarsaniz sevinirim

Selam arkadaslar bende tup yaptirdim ama malasef negatif sonuc oldu Burda yazilanlari okunca kendi yaptirdim hastane hakinda hic yorum okumadim acaba Ben yanlis merkezmi sectim acaba bahce kilinigi istanbulun neresinde cunku Ben yurtdisinda kaliyorum bilmiyorum ist aslinda gitim dokturum cok iyiyidi rabia babalioglu 29mayis hastanesi bilgisi fatihte lutven bilgisi olan varsa yazsin bi sorum olacakti bahceci kiliniginde Doktor bayan doktor yokmu bayan olmasi önemli benim icin cevaplarsaniz sevinirim

merhaba dezzz, ben Bahçecide tedavi görüyorum ve çok memnunum.. Benim doktorum erkek ama bayan doktorda var. Bildiğim kadarıyla Aytun hanım ve Burçak hanım var. Bahçecinin istanbulda 2 tane merkezi var. bitanesi Fulya.da diğeride karşıda Acıbademde ama orda bayan doktor varmı bilmiyorum. ben Fulyada tedavi görüyorum bayan doktor var benim merkezde

merhaba arkadaşım, öncelikle Allahım en kısa zamanda bi evlat nasip etsin. Öylesine güzel bi duyguki sadece yaşamak gerek buna inan....

Ben Bahçeci Fulyada tedavi gördüm doktoruum bayandı Aytun Aktan. çok çok iyi,güler yüzlü, ilgili ve bi o kadarda başarılı bi doktor. Onun sayesinde ilk denememde hamile kaldım ve oğlumu dünyaya getirdim. Allah izin verirse oğlum biraz büyüsün ona kardeş istiyoruz ve tercihimiz yine Bahçecide Aytun hanım olcak. senin dediğin 29 mayıs hastanesi ile ilgili hiç bilgim yok ama ben herkese tavsiye ediyorum... Allahım yardımcın olsun canım. Sorun varsa elimden geldiğince yardımcı olurum...

merhaba dezzz, bende Bahçeci Fulyada tedavi görüyorum ve hamileyim canım Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin. Benim doktorum Ümit bey ama orda bayan doktorlarda var. BEnce git bi görüş derim içine neresi sinerse tedavine orada devam edersin.
Bahçeci gerçekten çok gelişmiş ve çok başarılı bi merkez arkadaşım en azından imkanın olursa eğer bi git görüş derim. Rabbim yolunu açık etsin.

Back
X