- 16 Şubat 2009
- 34.885
- 123.240
- 1.123
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
Aslında ben 2007 de üye olmadan okuyordum buraları sonra üye oldum biraz geç olduAy evet unuttum ben onuen azından benden kıdemlisin canım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında ben 2007 de üye olmadan okuyordum buraları sonra üye oldum biraz geç olduAy evet unuttum ben onuen azından benden kıdemlisin canım :)
Bende saç boyama aşkıyla bir giriş yaptım, o olduAslında ben 2007 de üye olmadan okuyordum buraları sonra üye oldum biraz geç oldu![]()
Ne kadar güzel tanışmış oldukBende saç boyama aşkıyla bir giriş yaptım, o oldubenim burda hiç kimse yok. Aile,akraba,arkadaş sıfır. O yüzden burası bana iyi geliyor
![]()
Evet canım ,gayet mutluyum bu durumdanNe kadar güzel tanışmış olduk
Benim de yok.burda olmaktan mutluyumBende saç boyama aşkıyla bir giriş yaptım, o oldubenim burda hiç kimse yok. Aile,akraba,arkadaş sıfır. O yüzden burası bana iyi geliyor
![]()
İyi ki KK var :))Benim de yok.burda olmaktan mutluyum![]()
Evet ve iyi ki tanıyorum sizleri=)İyi ki KK var :))
Evet ve iyi ki tanıyorum sizleri=)[/QUOTE Evet canım ,aynen :))![]()
"Dance me to the end of love"
biliyordum bir beni burada etiketleyecekti
bir parçamı yiyebilirsinÇok güzel ya,nerden geldi aklınıza bu nickTeşekkür ederim.Ben bile arada yanlış okuyorum
![]()
Patlıcan versiyonu varsa biraz bende alırım hem pattis hem patlıcanbiliyordum bir beni burada etiketleyecektibir parçamı yiyebilirsin
Çok güzel ya,nerden geldi aklınıza bu nick![]()
Ayyy =)))))) gerçekten esin kaynağın çok hoş
Nieki kuzumKarpuzlu araba çok. Ilginc