Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba Arkadaşlar, Sizce bu parfümlerden hangisi en güzel, en büyüleyici, en sorgulananı, en beğelineni? 2 tane seçebilirsiniz?Bunların arasından 2 tane seçmek istiyorum da.. :) Hadi bakalım hangi parfümler kazanacak?
onları sıkıp cıktığın günleri düşün hangisiyle kendini daha cekici hissetmiştin kafanda minik bir istatistik yap işte o senin parfümündür seni tanısam görsem koklasam :) yardım edebilirdim ama burdan bu kadar oluo canm :)
Aynen chanel chance banko parfümün olsun.. vee kesinlikle euphoria ı ele bencede.. illa listeden olucak diyosan 2. alternatifini my burberry olarak kullanabilirsin farklı bi alternatif istersen de lacoste pour femme yi öneririm
Merhaba Arkadaşlar, Sizce bu parfümlerden hangisi en güzel, en büyüleyici, en sorgulananı, en beğelineni? 2 tane seçebilirsiniz?Bunların arasından 2 tane seçmek istiyorum da.. :) Hadi bakalım hangi parfümler kazanacak?
merhaba, yukarıdaki seçenekler hep bilinen parfümler. daha farklı ve çok etkili bir yaz parfümü arıyorsanız ferne secret garden denemelisiniz. ben kullanıyorum. tek kelimeyle mükemmel....
onları sıkıp cıktığın günleri düşün hangisiyle kendini daha cekici hissetmiştin kafanda minik bir istatistik yap işte o senin parfümündür seni tanısam görsem koklasam :) yardım edebilirdim ama burdan bu kadar oluo canm :)
Keşke koklatarak sorma seçeneği olsaydı ama şöyle söyleyebilirim bunlar hep bana yakışan övgü aldığım parfümler aslında, ama amacım bu sayıyı azaltmak hepsini kullanamayacağım için :)
Keşke koklatarak sorma seçeneği olsaydı ama şöyle söyleyebilirim bunlar hep bana yakışan övgü aldığım parfümler aslında, ama amacım bu sayıyı azaltmak hepsini kullanamayacağım için :)