Doğuma Hazırlık Hangi park yatak

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cagla2012

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2012
466
16
118
İstanbul
Hanımlar parkyatak konusunda çok kararsızım ne alsam hangini alsam karar veremiyorum.

Eklentiler

• $504.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 490
  • $adsız.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 433
  • $chicco.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 434
  • $gracco.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 529
ben chocco lullabay aldım yanı lacıver olanın kırmızısından sımdılık rahat gozukuyor ebebk olunce ne olur bılemem

Park yataklarinizin 2 degilde 3 kademeli ayarlanabiliyo olmasina dikkat etmissinizdir umarim. Ben okadar cok arastirdimki bumpark yatak bebek arabasi olaylarini, park yatakta pierre cardine karar verip satin aldim. 2 kademeliler ya en ustte yada en altta olarak ayarlaniyo, dolayisiyla bebek biraz hareketlenince en ustten en alt kata aliniyo mecburen, ve buda cok bel agrisi yapiyomus alip koyarken bebegi. 3 kademelilerde orta seviyede yatirabiliyosunuz bebeginizi. Iyi arastirin derim

biz pembe olandan kullnıyoruz kraft 504. hışırdama olayı yok. gayet memnunuz. ama evet alt kademesi en altta o sıkıntı oluyor bir müddeet sonra

Canım bizimkiside bu paylaştığın lacivert park yatağın kırmızısı çok memnunuz,gayet kullanışlı

ben de araştırma halindeyim Pierre cardin almayı düşünüyorum ama kullanan birine de danışmak isterim. hangi ürününü aldın? bizlere ne tavsiye edersin?

KONU GÜNCEL

Park yatak kullanan tecrübeli annelere ihtiyacımız var birkaç soru:

hangi marka/model kullandınız
seçtiğiniz park yatakta kullanışlılık açısından memnun kaldıklarınızı ve memnun kalmadıklarınız neler
bebeğiniz park yataktan memnun kaldı mı kaç yaşına gelene kadar yattı
biz yeni annelere tavsiyeniz nedir

Cevaplarınız için teşekkürler... <3

Konuyu hortlatacağım ama anne adaylarına faydası olur umuduyla paylaşmak istiyorum hamileyken seçimlerimde o kadar zorluk çektim ki kendime söz verdim tecrübelerimi ayrıntılı paylaşacağım diye: ben geçen yıl bu zamanlar oyun parkı aldım almadan önce çok araştırdım büyüyen beşik mi park yatak mı park yatak da karar kıldım bu sefer de marka chicco mu baby 2 go mu kraft mı kraftta karar kıldım kraftın bir modeline bayıldım onu takip ettim indirimli aldım çooook memnunum hem güvenli hem kullanışlı hem şık küçükken dönencesiyle çok güzel vakit geçiriyordu şimdi de bebeğim şimdi 13 aylık ve oyun parkın da çook mutlu onu ortalıkta bırakamayacağım zamanlar işim varken..vs uzaklaşmam gerektiğinde oyuncaklarını yanına koyup park yatağına bırakıyorum orada mutlu mesut oynuyor benim de kafam rahat işimi yapıyorum.

Beşik alışverişini henüz yapmamış olan anne adaylarına benim kullandığım park yatak modelini içtenlikle tavsiye ediyorum modelden de önemlisi şunu altını çize çize söyleyim: ahşap..vs beşik almayın oyun parkı park yatak alın zira bebişşş küttt küttt atıyor kendini beşiğin içinde oynarken patır kütür düşüyor kafayı gözü beşiğin kenarlarına çarpıyor park yatak da hiiiç yara almıyor. ilk zamanlar hamağıyla kullandım ayaklandığında boyu uzayıp beşikten sarkabilecek konuma gelince hamağını çıkardım 2. kademe derinlikte kullandım MAŞALLAH ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN hiç beşik kazası yaşamadık

Bu kadar konuştuktan sonra görmek isteyenler için bizim park yatağımızı paylaşıyorum (bu sitede fiyatı biraz fazla ama araştıruın uygun fiyata bulursunuz) ben çok araştırdım bulunduğum ilde bir bebek mağazısında teşhir ürününü uygun fiyata aldım fiyatı tam hatırlayamıyorum galiba 200e almıştım :

http://www.armaganoyuncak.com.tr/kraft-oyun-parki---pembe-gri-pr-001

Bebekleriniz sağlıkla gelsin inş huzurlu mutlu günler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…