- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
sanalda olduğumuz için kuzum yoksa realde tanısak birbirimizi inan böyle olmazz.. bir an geliyoruz aşka eee ne oluyor kırıyoruz birbirimizi valla gerek yok her zaman söylüyorum çok renklilik iyidir düşünsene aynı tip aynı düşünceli bir dünyaaa.. yarın öbür gün çıkarda chp ile ak parti ortak olursa bakarız birbirimize artıkın böylekeşke herkes senin gibi olsa ve çizgisini korusa
aynen elifcimm toplanmışız bir yerde ne dostluklar kurulurr.. boşu boşuna laf gürültüsü yapıyoruz işteee..KK da da yüz tüze gelsek öyle olur sanırım.
bakmayın biz bu forumda yiyoruz birbirimizi..ne ahbaplarımız var chpli,,mhpli,, hdpli, şu an iş yerimdeyim ve çalıştığım sahibinden tutunda bir iki kişi hariç chp liler dir ama tartışırız ederiz ama dostluğumuz devam eder..
sanalda olduğumuz için kuzum yoksa realde tanısak birbirimizi inan böyle olmazz.. bir an geliyoruz aşka eee ne oluyor kırıyoruz birbirimizi valla gerek yok her zaman söylüyorum çok renklilik iyidir düşünsene aynı tip aynı düşünceli bir dünyaaa.. yarın öbür gün çıkarda chp ile ak parti ortak olursa bakarız birbirimize artıkın böylesonrada nasıl olıruz biliyormusun teee.. işte böylee..
Aynen canım ya aslında biliyormusun tartışığım insanları azıcıkda kıskandığım ve içten içe sevgi beslediğimi biliyorum mesela hanım abla var .. kadesa var oky var hayyal var nancy var duka var bide 27 00 mı hani elinde sigara tutan avatarı var mesela ben onları görmesem nerde bunlar deyip merak ediyorum mutlu bir haber verdiklerinde onlar adına ne ka seviniyorum..onlarla hem tartışmak istiyorum hemde değişik konularda sohbet etmek matmazelimm.. mutsuz olduklarında üzülme deyip şöyle bir öpesim geliyor onları.. aferim diyorum nancy için bak bu yaşda ve inandığı şeyler uğruna mücadele veriyor ve araştırıyor diyorum canımm. gizlidende olsa gıpta ediyorum onaa.. vede diğer arkadaşlar içinde aynısı geçerlii..kakom valla canım seçim öncesi burda pek çok kişiyle aynı fikirdeydim sadece şaşkınlığımı yazdım çoğu kişinin yaptığı yoruma şaşırdım okudum bir daha okudum hani yanlışmı okudum yoksa kinaye filan mı diye değilmiş meğer
demek bu konuda o yorumları yazanlarla anlaşamdık ama diğer pek çok konuda anlaşıp karşılıklı sohbet ve beğenilerimiz olucak burda ufak tefek tartıştık diye kin güdülecek değil.
yüzyüze olsak aynen senin ortam gibi olur karşılık saygı ve seviye korundu sürece bir şey olmaz tatlım...
senle yemek topiğinde beraberiz burda arada farklı görüşlerimiz olsada yemek topiğinde yine geyiğimiz yaparız.
karşılıklı güzek sohbetimizi yaparız her zaman tatlı ve sevimlisin kakom
aynenn yaaa.. sanki nee yaa Allah korusun bir deprem olduğunda yada bir hastalık olduğunda bu dalaşmaların ne önemi kalıyor insanlığımız çıkıyor ortayaaa..ahahaha zoraki komşular gibi diyorsun
birine fenerli, beşiktaşlı diye küsmekten bir farkı yok bence
Ortak korkularımız için birbirimizi kırmaya, dalaşmaya lüzum yok
Beni şımartıyorsunuz Of'lubu topiklerdede bunun en güzel örneğide munedirr..
olmaaazz ben sana garanti veriyorum buradan,ya bu kadar korkmayın,yarın milyonlarca suriyeli genç hak isteyecek haklı olarak vatanları burası olacak neyapacaksınız o zaman,korkunun ecele faydası yok artık,hdp akape koalisyonu olmasın da ne olursa olsun...
olmaaazz ben sana garanti veriyorum buradan,ya bu kadar korkmayın,yarın milyonlarca suriyeli genç hak isteyecek haklı olarak vatanları burası olacak neyapacaksınız o zaman,korkunun ecele faydası yok artık,
lakeoft22422 .!.:hdp akape koalisyonu olmasın da ne olursa olsun...
hayır chp akp diyorumanlayamadım, hdp ak partisi koalisyonu mu olsun???
anlayamadım, hdp ak partisi koalisyonu mu olsun???
Amannn bide buna dayanamayiz artik ama olmaz olmaz deme olur olur bal gibi olur
Amannn bide buna dayanamayiz artik ama olmaz olmaz deme olur olur bal gibi olur
Bana en olası Akp - Mhp görünüyor. Devlet Bahçeli tövbe olmaz dese de partinin ileri gelenleri başkanlık sistemi ve Kürt açılımı konusunda kırmızı çizgileri olduğunu bunlardan taviz verilmezse Akp ile koalisyonu değerlendirebileceklerini söylediler. Yolsuzlukların üzerine gidilmesini de şart koştular. Hdp de Chp de Akp'ye herhangi bir şartla yeşil ışık yakmadı. Göreceğiz bakalım.
valla geçmişte doğuya gap yapıldı orta anadolu çölleşti, harran ovası bugün Türkiyedeki en verimli ovalardan biri.kızlar eğri oturup doğru konuşalım,bizim için önemli olan doğudaki halk hdp yi istiyormu bu olmalı,kaçımız doğuya kitap giysi vb kampanyasına katıldık,devletimizin başındakiler tümü geçmiştekilerde doğu halkına ne derece yanaştı,elektiriği bedava kullan demekle bitiyormu,melih gökçek 10 milyonluk dinezoru dikerken okulu pkk tarafından yıkılmış 80 kişilık sınıfta okuyan öğrencileri hademesi olmayan okullarda odun kıran öğretmenleri düşündümü
valla bu dörtlünün içinde en güvenmediğim hdp zaten her an akp ile kaldıkları yerden devam edebilirler.
evet mhp akp şu an en yüksek ihtimal. mhp zaten her zaman stepnelik gerektiğinde yardımına koştu akapenin.
Şu an hepsi zaten hükümette olmak için can atıyorlar, dışarda kalmak istemiyor hiçbiri.
Ben cehape mehape hdp koalisyonunu isterdim.
oradaki halk memnunsa neden bu kadar göç var kızkardeşimin oturduğu mahalle istanbulda 100 de 80 doğudaan göç son yıllardaa oldu,benim olduğum yerede inşaatlarda amelelik vs için aileleriyle yerleştiler okadar çoklarki,tarım hayvancılık desteklenmedi sanırımvalla geçmişte doğuya gap yapıldı orta anadolu çölleşti, harran ovası bugün Türkiyedeki en verimli ovalardan biri.
ben aponun özgürlük çizgisini tamamıyla uydurmaca ve yalandan ibaret görüyprum açıkçası duka,ha hdp onu sırtından atarmı bilemem,onun öz geçmişini okudunmu karanlık iğrenç,haremi vs varmışBen de Chp - Mhp - Hdp'yi isterim hatta bugün Chp'den böyle bir açıklama da geldi ama Mhp yanaşmaz ona. Erken seçim de olabilir Davutoğlu anketlere başlamış diyolla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?