- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- 448
Ben de Chp - Mhp - Hdp'yi isterim hatta bugün Chp'den böyle bir açıklama da geldi ama Mhp yanaşmaz ona. Erken seçim de olabilir Davutoğlu anketlere başlamış diyolla.
mhp chp ve hdp ile olamaz çizgisi dışında hiç sanmamvalla bu dörtlünün içinde en güvenmediğim hdp zaten her an akp ile kaldıkları yerden devam edebilirler.
evet mhp akp şu an en yüksek ihtimal. mhp zaten her zaman stepnelik gerektiğinde yardımına koştu akapenin.
Şu an hepsi zaten hükümette olmak için can atıyorlar, dışarda kalmak istemiyor hiçbiri.
Ben cehape mehape hdp koalisyonunu isterdim.
aynen,başkanlık kurulmaz sanırımevet mehape yanaşmazsa akape hedapeyi çekip alır aralarından ve iki ucu b.klu değnek gibi olur.
mehapenin kısa sürede karar vermesi lazım.
mhp akp koalisyonunda da hiçbirşey değişmez 7 hazirandan önce neysek öyle devam ederiz.
banada yanıt yazarmısın ,dlakeoftears canım ben kimseye güvenmiyorum hele HDP te hiç bir çok siyasi konuda ortak olduk ama bu konuda olamiyacaz ne HDp ne AKP zaten fikrimi yazdım diğer partilere de başkanlarından dolayı güvenin yok ülkemizi ne bekliyor bilmiyorum inşallah iyi olur hersey
bunların sayısı tutuyor mu anayasa değişikliği için. eğer öyleyse referanduma falan hiç güvenmeyin.aynen,başkanlık kurulmaz sanırım
ben aponun özgürlük çizgisini tamamıyla uydurmaca ve yalandan ibaret görüyprum açıkçası duka,ha hdp onu sırtından atarmı bilemem,onun öz geçmişini okudunmu karanlık iğrenç,haremi vs varmış
Cyptic, post: 41322735, member: 236598"]banada yanıt yazarmısın ,d
Hdp Apo'yu sırtından kısa vadede atmaz cry kendi tabanının tepkisini çekmek istemez. Apo'nun öz geçmişi derken neyi kastettin tam olarak? Eğitimi Ankara Siyasal. Karanlık biri tabii ki, Uğur Mumcu'nun öldürülmeden açıklayacağı belgelere göre MİT ile bağlantısı var, bir proje insanı. Aslında bakarsan cahil Kürt halkını sevdiği falan da yok, çoğunu geri kafalılıkla, cehaletle ve aptallıkla suçluyor. Celladını seven kurban misali liderimiz diye seviyorlar işte, hisler pek karşılıklı değil.
evet mehape yanaşmazsa akape hedapeyi çekip alır aralarından ve iki ucu b.klu değnek gibi olur.
mehapenin kısa sürede karar vermesi lazım.
mhp akp koalisyonunda da hiçbirşey değişmez 7 hazirandan önce neysek öyle devam ederiz.
dağa özgürlük diye kaçan kızların sonlarını okudunmu,kadınlara zerre saygısı olmayan biri,onlarla birlikte olmuş zoraki,ve bunları tesvik eden saraylardaki gibi bir kadın varmış hazırlayan,sonra diğer apoya yakın kişilerde bunlarla beraber olabiliyormuş,ve hep emirveren kişi olmuş hiç silahla meydana inmamiş sadece azmettirmiş,bu demek oluyorki,kendi halkının fakirliğini cesaretini yada duygularını suistimal etmişHdp Apo'yu sırtından kısa vadede atmaz cry kendi tabanının tepkisini çekmek istemez. Apo'nun öz geçmişi derken neyi kastettin tam olarak? Eğitimi Ankara Siyasal. Karanlık biri tabii ki, Uğur Mumcu'nun öldürülmeden açıklayacağı belgelere göre MİT ile bağlantısı var, bir proje insanı. Aslında bakarsan cahil Kürt halkını sevdiği falan da yok, çoğunu geri kafalılıkla, cehaletle ve aptallıkla suçluyor. Celladını seven kurban misali liderimiz diye seviyorlar işte, hisler pek karşılıklı değil.
valla tek parti diktatörlüğünden iyi olacak ta ne kadar iyi olacak onu zaman gösterecek.lakeoftears canım ben kimseye güvenmiyorum hele HDP te hiç bir çok siyasi konuda ortak olduk ama bu konuda olamiyacaz ne HDp ne AKP zaten fikrimi yazdım diğer partilere de başkanlarından dolayı güvenin yok ülkemizi ne bekliyor bilmiyorum inşallah iyi olur hersey
ha bizi başkanlıktan kurtarmıştır demirtaş bu bir gerçek,başkanlıkta tehlikeliydi cumhuriyet tehlikedeydi,siyaset böyle birşey demekkiTek başına Akp'den yine iyi olur ama çok da istediğim bir şey değil Akp- Mhp. Mhp'nin "yolsuzlukların üstüne gidilmesi" gibi edilgen ve üstü kapalı şartını bir de 3. sıraya koyması zaten beni benden aldı. Yolsuzluk yapanları ortaya çıkarıp, yargılayıp, temizleyeceğiz şeklinde etken ve kararlı cümlelerle tavrını ortaya koymalı koalisyon yapacaksa da.
@cryptic başka topikte yazdım ben van da iki yılı aşkın yaşadım.
PKK bin yakıp yıktığı halka zarar verdiği doğrudur.kim ne kadar doğuya yardim etti bilemem ama kendi adına oradaki varlığında sefaretinde gördüm yoksul halka memleketimden çok yardım topladım vanda oradaki hanımlarla yardimlarimiz oldu kermes yada kıyafet kitap gibi...
Ama orda ve ilçelerinde her hafta sonu lise orokul öğrencilerinin okul pencerelerini kirdiklarini atatürk büstünü yaktiklarini gördüm.
Batıdan gelen okuyan çocuklara tehditler yagdirdiklarina şahit oldum.
Ha bunu bütün van yapmadı yine PKK yanlıları erciste bir bayan öğretmene tacizde bulunduklarını köye giden hemşireye tecavuce Yelten dillerini de duydum boyle olunca oraya giden memur da korkuyor. Bide bunun o tarafı var yapilan yardımları yok edip telefte ediyorlar maalesef bunlarda oluyor
canım ben akp li arkadaşımla tartışırken arkadaş bana diyorki bizim gençlerimiz tembel doğuya gitmek istemiyor,
dedimki canı tehlikede neden gitmek istesinki
pkk neden bitmedi,bak suriyelileride istemedik,aldılar ülkeye ne yapabiliriz,istemesekte istesekte şu an meclise girdi elden ne gelir,hükümetin ekmeklerine yağ sürdüğü bir gerçektir
En iyisi ben olayım başgan ya. Valla hiç çalıp çırpmam. Eşit davranırım
.yolsuzlukların üstüne üstüne be heytt diyerekten Cüneyt Arkın misali giderim. Oo neler yaparım neler:) bu arada dışardan Başbakan olunabiliyor muydu? Olunuyorsa bütün parti liderlerine yazacağım bunu[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?