Hangi Protez? - mentor, arion, nagor , natrelle, PIP

ben de araştırma sürecindeyim ve hiç duymadım. siz ne zaman ameliyat oldunuz? kaç cc silikon tercih ettiniz? şu anki memnuiyet durumunuz ne?
Dün ameliyat oldum. 375 cc takıldı. Ben 400 cc istiyordum fakat sığmadı dedi doktor o yüzden 375 cc takmış. Memnunum şu an ödem olduğu için çok şiş duruyor üst tarafım.

Çok teşekkür ederim darısı size inşallah.
Ben arion takılacağını sanıyordum fakat CereForm takıldı Doktor'un dediğine göre içindeki jel çok kaliteliymiş.
o kadar çok marka konuşuluyor ki insanın kafası karışıyor:) bu arada ne kadar ödediniz? hangi ilde oldunuz

çok çok geçmiş olsun galiba bu civarda oluyor ameliyatlar
Teşekkür ederim. Evet sadece meme büyütme olsaydı 150 bin TL idi ameliyatım. Kistler alındı patolojiye gönderme parası da eklenince 170 bin TL dedi. Bir kısmı kredi kartından olabilir demişti ama ben peşin olursa ne kadara yaparsınız dediğimde 170 olur dedi. 180 bin TL idi normalde.

Teşekkür ederim. Evet sadece meme büyütme olsaydı 150 bin TL idi ameliyatım. Kistler alındı patolojiye gönderme parası da eklenince 170 bin TL dedi. Bir kısmı kredi kartından olabilir demişti ama ben peşin olursa ne kadara yaparsınız dediğimde 170 olur dedi. 180 bin TL idi normalde.
kistlerinle ilgili sonuç ne zaman çıkacakmış?

Merhaba bana arion takıldı yaklaşık 70 gün oldu ameliyat olalı, ondan önce nagor vardı 2 kez kapsül kontraktürü gelişti bu sebeple farklı markaya geçildi ve kas üstünden kas altına geçildi
Merhaba benim de yaklaşık iki ay oldu arion takıldı kas altı. Ben sağ tarafıma yattigimda veya one dogru egildigimde sol göğsümde bir şeyin misket gibi ön göğüs derime temas ediyormus gibi hissediyorum. Ayrica dikislerim iyileşti ama son günlerde de aci hissi oluyor. Normal mi bunlar acaba. Her yeni hissettiğim hislerde tedirgin oluyorum

Merhabalar,
5 ay once Bursa Sehir Hastanes'nde ameliyat oldum. Mentor marka takildi. Garanti kartini da verdiler. 3 cocuk doğurmuş ve 6 sene emzirmis bir kadinim. Sol gogsum diğerine göre bayaga farkli buyuklukteydi. Ama gogus uçlarım cok aşağıda değildi. Diklestirme istemedigimi soyledim ve birine 350cc, digerine 375 cc Mentor marka kas alti implant takildi. Kendi gogus dokum varmis. O yuzden 1 ay gectikten sonra dokunduğumda yumusacik his geliyor elime. Implant oldugu gogusnkafesijizinsikinca anlasilabilir. Ama onun haricinde hic.anlasilmiyor. mentorun sert olmasi benim icin uygun olan seçimdi. Gogus dokusunun olup olmamasina gore karar vermek de lazim bana gore. 1nay sonra taş gibi olan goguslerin, 1 aydan sonra yumusacik oldular. 5 ay oldu ve su an cok memnunum. Iyi ki yaptirmisim. Yasim da 45 bu arada.

Merhaba benim de yaklaşık iki ay oldu arion takıldı kas altı. Ben sağ tarafıma yattigimda veya one dogru egildigimde sol göğsümde bir şeyin misket gibi ön göğüs derime temas ediyormus gibi hissediyorum. Ayrica dikislerim iyileşti ama son günlerde de aci hissi oluyor. Normal mi bunlar acaba. Her yeni hissettiğim hislerde tedirgin oluyo

Bende de arion var
Merhaba benim de yaklaşık iki ay oldu arion takıldı kas altı. Ben sağ tarafıma yattigimda veya one dogru egildigimde sol göğsümde bir şeyin misket gibi ön göğüs derime temas ediyormus gibi hissediyorum. Ayrica dikislerim iyileşti ama son günlerde de aci hissi oluyor. Normal mi bunlar acaba. Her yeni hissettiğim hislerde tedirgin oluyorum
Anlattığınız kadarıyla cerrahi bir süreç olduğunu düşünmüyorum o kadar kısa sürece oluşmaz. Hekiminize bilgi vermenizin doğru olacağını düşünüyorum

Back
X