Hangi Protez? - mentor, arion, nagor , natrelle, PIP

ben de araştırma sürecindeyim ve hiç duymadım. siz ne zaman ameliyat oldunuz? kaç cc silikon tercih ettiniz? şu anki memnuiyet durumunuz ne?
Dün ameliyat oldum. 375 cc takıldı. Ben 400 cc istiyordum fakat sığmadı dedi doktor o yüzden 375 cc takmış. Memnunum şu an ödem olduğu için çok şiş duruyor üst tarafım.

Çok teşekkür ederim darısı size inşallah.
Ben arion takılacağını sanıyordum fakat CereForm takıldı Doktor'un dediğine göre içindeki jel çok kaliteliymiş.
o kadar çok marka konuşuluyor ki insanın kafası karışıyor:) bu arada ne kadar ödediniz? hangi ilde oldunuz

çok çok geçmiş olsun galiba bu civarda oluyor ameliyatlar
Teşekkür ederim. Evet sadece meme büyütme olsaydı 150 bin TL idi ameliyatım. Kistler alındı patolojiye gönderme parası da eklenince 170 bin TL dedi. Bir kısmı kredi kartından olabilir demişti ama ben peşin olursa ne kadara yaparsınız dediğimde 170 olur dedi. 180 bin TL idi normalde.

Teşekkür ederim. Evet sadece meme büyütme olsaydı 150 bin TL idi ameliyatım. Kistler alındı patolojiye gönderme parası da eklenince 170 bin TL dedi. Bir kısmı kredi kartından olabilir demişti ama ben peşin olursa ne kadara yaparsınız dediğimde 170 olur dedi. 180 bin TL idi normalde.
kistlerinle ilgili sonuç ne zaman çıkacakmış?

Back
X