- Konu Sahibi rozaroseey
-
Cok haklısın bende o rengi giyince sönük kalıyorum, çok sevdiğim için aklımı karıştırıyor ama bana kesinlikle uygun değil. Su yeşili de yumuşak tonlarda olduğu için zümrüt yerine onu tercih edeceğim sanırım :))su yeşili haaaarika olur. lütfen aklın pastel tonlara gitmesin. yakın bi zamanda bir arkadaşım pudra rengi giyeceğim diye tutturdu. ki o da beyaz tenliydi. çok uyardık ama illa istiyorum dedi. ve elbisesi harika olmasına rağmen çok sönük kaldı. teniyle hiç uymadı o renk. bence açık renk tenle bu saçlarla su yeşili harika olur:)
beyaz yada krem rengi cok asil dyrur eski dantel rengi harika bence prenses gibi olursun sacini acik birak bide guzel bir tacla harika olursun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende kızıl saclıyım cnm mezunıyetımde turkuaz gıymıstm cok yakısmıstı. sanada turkuazı onerebilirim
Canim resmi göremedim :/bu renk rlbise ve kizl saclar ile bir tac cik modern masum ve cekici
Teşekkür ederim. Cok hoslaar :))Öncelikle saçların çok güzel maşallah :)
Su yeşili görmekten sıkıldığım için benim önerilerim şu renkler...
beyaz yada krem rengi cok asil dyrur eski dantel rengi harika bence prenses gibi olursun sacini acik birak bide guzel bir tacla harika olursun
Harbi kendi rengimi y a .saka gbi... Çok çok güzel. Su yeşili giy
Evet canim kendi rengi. Teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?