Hangi renk olmalı?

bende kızıl saclıyım cnm mezunıyetımde turkuaz gıymıstm cok yakısmıstı. sanada turkuazı onerebilirim

beyaz yada krem rengi cok asil dyrur eski dantel rengi harika bence prenses gibi olursun sacini acik birak bide guzel bir tacla harika olursun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok haklısın bende o rengi giyince sönük kalıyorum, çok sevdiğim için aklımı karıştırıyor ama bana kesinlikle uygun değil. Su yeşili de yumuşak tonlarda olduğu için zümrüt yerine onu tercih edeceğim sanırım :))

bu renk rlbise ve kizl saclar ile bir tac cik modern masum ve cekici

Eklentiler

• $1396980232791.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 62
  • $1396980263783.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 54
beyaz yada krem rengi cok asil dyrur eski dantel rengi harika bence prenses gibi olursun sacini acik birak bide guzel bir tacla harika olursun

Teşekkür ederim canım evet haklısın beyaz dantel çok güzel olur ama gelinlikte beyaz olunca insan farkli renkler istiyor iste :)

Öncelikle saçların çok güzel maşallah :)
Su yeşili görmekten sıkıldığım için benim önerilerim şu renkler...

Harbi kendi rengimi y a .saka gbi... Çok çok güzel. Su yeşili giy

Düğününde de beyaz olacak CNm ama

by kirli krem dantel rengi kizilla harika.saclarini gorunce ikk onu hayal ettim ve yszdim.yesil turkuaz okey belki ama by saclara birda kesinlikle olmaz.bence viraz daha sade secmelisin.sackarin cik iddeali.ama sen bilirsin.

Her hangi bir yesil tonu olmali bencede

kirmizi bordo gtruncu gibi tenklerden uzak durmalisin. kizil kerem veyaz turkuaz oudra rengi ven olsam tercih ederdim. abiyenin midelide inemli tabi

.kimse göz rengini sormamis:)bence göz renginizi de vurgulayacak bir renk secin.Eger bir de cilleriniz varsa harikasiniz demektir:)

Saks mavisi

Benimde söz nişan gibi merasimlerde hayalimdeki renklerden üstelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…