Hangi renk olmalı?

Saçların çok güzel. Bence pudra renginin krem rengine yakın olan bir tonu ya da saks mavi süper olur. Mutluluklar dilerim

Gri Kızıl saça en uyumlu renk gri renktir. Artık su yeşili, saks mavisi tonu demodeden öte oldu, banelleşti, ben yakıştırmıyorum.
Ben olsam gri bir makyajla gri tonlarında bir elbise alırım böyle üfül üfül, benim saçlarım da açık kızıl, tabii benim boya
Ben de elbiselerimde ve makyajımda genellikle gri tonlarını tercih ediyorum, çok da asil duruyor, tavsiye ederim

öncelikle saçlarınız çok güzel.
ne renk istiyorsan giyebilirsin hepsi yakışır sana (kırmızı dışında)
su yeşili özellikle yakışır.

oncelikle masallah diyeyim! saclarına hayran kaldım...

su yesili sececek isen içinde yesilin daha baskın oldu birkac ton koyusunu tercih etmeni oneririm, beyaz tenliyim demissin cok solu gosterebilir cunku.
turkuaz secersen de bu sefer onun ne cok koyu olup ten renginle fazla konstrast duranını ne de cook acık olup parlayanını tercih etme.

su yesili olarak degil de nane yesili olarak bakarsan piyasada gorunen tonların daha farklılarına ulasabilirsin...

saks ve su yeşilinden gına geldi bence açık turkuaz olabilir
bu arada saçların çok güzel maşallah, küçüklük resmini merak ettim açıkcası

hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin öncelikle.

ve saçların mü-kem-mel. rengi orijinal mi bilemedim ama neyse ne çok hoş, maşallah. siyahtan uzak dur. su yeşili ve saks mavisi arasında seçim yapmalısın bence. açık renkse makyajını biraz daha artırırsın. :)

çok teşekkür ederimm :))

Ayyy ben napmisim ya hahaha
Ben seni sac rengi ariyo saniyorum diyorum gul gibi saçları niye boyatiyo gaydirigubbakcemile: cok kibarsin ya bir de teşekkür etmissin kiyamamm ay bende az salak degilim kusura bakma nolur

Ayyy ben napmisim ya hahaha
Ben seni sac rengi ariyo saniyorum diyorum gul gibi saçları niye boyatiyo gaydirigubbakcemile: cok kibarsin ya bir de teşekkür etmissin kiyamamm ay bende az salak degilim kusura bakma nolur
Olur muu ne demek anladim zaten yanlislik oldugunu hic onemli değil

kizil saclari sevmem ama buna ragmen sizinkine bayildim cok guzel rengi ve cok saglikli canli gorunuyo.dogal renkte olmasi da sasirtici gercekten.ben zumrut yesili elbise hayal ettim sizde.kulaklarinizda da soyle guzel tasli bi kupe.cok yakisir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…