- 7 Nisan 2016
- 87
- 29
- 3
- 33
- Konu Sahibi Lovemelove
-
Uçlara mı komplemibence mavi. hep heves ederim. kısmetse yaza yaptırıcam
Ilk defa boyama için siyah tonlardan kaçın çünkü başka renge zor dönersin koyu kestane falan yine çok kapalı kızıl dan zaten kaçın kahve tonları karamel ii gider esmerlere bide yaş kaç çok önemliMerhaba kızlar uzun bir süredir saçlarımı boyamak istiyorum ama ilk kez boyuyacagımm için cesaret edemiyorum ve renk konusunda kararsizim aklımdaki renk siyah gibi duran ama siyah olmayan bi renk olsun istiyorum esmer tenliyim
Yaş 23 aslında gözlerimle aynı renk yapsam nasıl olurIlk defa boyama için siyah tonlardan kaçın çünkü başka renge zor dönersin koyu kestane falan yine çok kapalı kızıl dan zaten kaçın kahve tonları karamel ii gider esmerlere bide yaş kaç çok önemli
Çok abest durmaz dimiKaramel kahve
Bal kahve
Kızıl kahve
uçlara ama bir iki parmak değil. benim saçlarım omzumun biraz aşağısına geliyor. lacivertten maviye açılan yaptırmak istiyorum. ama sen ilk defa diyormuşsun. o yüzden iyi karar ver bence. bir de söylemeden edemicem. beyazın falan yoksa hiç bulaşma bu işlere. biraz daha sağlıklı saçların kalsın.Uçlara mı komplemi
Gözlerin ne renk yavrumYaş 23 aslında gözlerimle aynı renk yapsam nasıl olur
Aynen bende bu yüzden çok kararsızım beyazlar çıktıgında mecburen boyucam şimdi hiç boyamasam ama değişiklik istiyorumm :suçlara ama bir iki parmak değil. benim saçlarım omzumun biraz aşağısına geliyor. lacivertten maviye açılan yaptırmak istiyorum. ama sen ilk defa diyormuşsun. o yüzden iyi karar ver bence. bir de söylemeden edemicem. beyazın falan yoksa hiç bulaşma bu işlere. biraz daha sağlıklı saçların kalsın.
ilerde zaten istemedigin kadar yapacaksin o degisikligi.Aynen bende bu yüzden çok kararsızım beyazlar çıktıgında mecburen boyucam şimdi hiç boyamasam ama değişiklik istiyorumm :s
Açık kahve ama tam ela değilGözlerin ne renk yavrum
Suan ki saç rengim kestanemsi çikolata rengi böyle değişik bir renkesmersen çikolata kahve ya da kızıl kahve... sarışınsan kumral ya da turuncu karışımı renkler...
Kestirmeyi becerebilsem uzun saça alıştığım için kestiremiyorum anca kahkül falan23 yasinda sac boyama hevesine bircogumuz kapilmisizdir. esas guzelligin dogallik oldugunu da aci tecrubeler ile ogrenmisizdir. L Lovemelove
bence pek ala iyi bir kesimle de degisim yakalayabilirsiniz. saclarinizi boyatmakta hacet gormeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?