Hangi Renk???

ocwmays

Minnişim Prensesim...
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
6.111
34
158
36
İstanbul
Kızlar ben nişanlıyım. Seneye sonbaharda evleniyoruz inşAllah...
Nişanlıcığım beyaz eşyaları almaya karar verdi, ve bana "modelleri seç istediğini alcam" dedi
Ben de bosch almaya karar verdm ancak rengine karar veremiyorum
Gri tonlarını çok begeniyorum ama iz yapar mı diye düşünüyorum. Temizlemesi zor olur mu, en ufak bir lekeyi gösterir mi diye anlamaya çalışıyorum ama kullanmadan bilemem sanırm...
Sırf bu yüzden beyazları tercih edebilirim...
Kullananlar fikir verebilir mi
Şimdiden teşekkürler a.s.

cnm gri füme ve siyah yeni modeller süper parmak izi yapmıyanlar var geçen baktık harikalar

Evet onları ben de gördüm...
Diğerleri neyse de fırın-aygaz beni biraz düşündürüyo. Aygaz özellikle çok lekelendiği için sürekli temizlik isteyen bir ürün. Gri olursa lekeler kalıcı gibi gözükebilir ya da çizikler parlayabilir diye endişe ediyorum.

tüm beyaz eşyalarım gri çok memnunum ocak için uygun ürün kullanırsan çizilme falan olmaz cif çizik yapıyo ama.parmak izi de bırakmıyo

bizde sözlümle bayram öncesi gezdik beyazeşyacıları. bosch almak istiyoruz. satış elemanı metalik renklerin çizilmeye karşı daha dayanıklı olduğunu söylemişti

Peki sen hangi ürünü kullanıyosun canım

buzdolabı ve bulaşık makinesi arçelik , çamaşır makinem ve fırınım beko hepsinden inanılmaz memnunum hele çamaşır makinem 8kg zaman erteleme seçeneği digital ekran falan sormak istediğin bişi varsa cvplandırırım

Narsisus, teşekkür ederim canım,
Bugün nişanlımla gidip sipariş verdik.
Yalnız bulaşık makinam ve çamaşır makinam digital.
Acaba digital almasa mıydım diyorum şimdi. Çabuk bozulabiliyorlarmış
Sen kaç yıldır kullanıyosun

dijital almakla ii yapmışsın.. bizde çamaşr mak. dijital kulanıyoruz. bosh marka.. çok memnunuz.. skıntı olmadı..:34:

Back
X