Saç Rengi ve Saç Boyama hangi saç rengi??

plnhsyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2008
774
1
96
41
Sinop
arkadaşlar pınar altuğun bu saç rengi sizce ne renk?? ben esmerim saçlarımı da hiç boyatmadım ilk defa boyatıcam bu rengi çok beğendim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleme:
Çok güzell bi renk bence bu bende bunun gibi renkler istiyorum ama malesef saçlarımın yarısında siyahlıklar var boyalar tutmuyor.
Açtırmakta istemiyorum çok zarar veriyor diye....

ben daha önce hiç boyatmadım bu renk çok hoşuma gitti kuaförüme gösteripte yaptırıcam artık.arkadaşlar çikolata kahve diyorlar ama ben emin olmak istedim hangi renk olduğuna

ben daha önce hiç boyatmadım bu renk çok hoşuma gitti kuaförüme gösteripte yaptırıcam artık.arkadaşlar çikolata kahve diyorlar ama ben emin olmak istedim hangi renk olduğuna

mrb canımm resımdekı sac rengı cıkolata kahve .ben yaptırdım aynı rengı herkes cok begendı..guzel bı renkk

ay canım yaa çok tşk ederim sizlere cevaplarınız için bir tek siz gördünüz beni hiç boyatmadım saçımı tedirginim biraz ama yakışacağını düşünüyorum inşallah güzel olur

Benimde istediğim saç rengi de çikolata kahve..
pınar altuğa çok yakışmış bu renk bende boyucam ama yakışır mı bilmiyorum artık..

benim fikrimcede çikolata kahve ama,sadece o yapıldığında keskin bir renk olur gibime geldi ,özellikle son resimde sanki içinede biraz karamel karıştırılmış gibi 3/1 oranında gibi ama fazla değil,yada saçın boyandığı taban rengi önem arzediyor olabilir [mesela açık renktir sarı gibi rengi tam tutmuştur boyanın]
mesela bu loreal casting yanılmıyorsam açarak boyuyor değilmi ,öyle ise bu boya istenen sonucu verebilir,ama bununda bazı detayları var,yine saçın taban rengi önemli sanırım

hayır casting saç rengini açmaz..hatta bu boya ile çok fazla renk geçişleri yapamazsınız..içinde amonyak olmadığı için kalıcılığı ve renk tutma özelliği az olan bi boya..ama sağlıklı tabi diğer boyalara göre..

şunu da sööliyim saç doğal renginde olduğu için bu boya ile hoş bi ton yapılabilir..zaten sarı filan diil, çikolata kahve ulaşılmak istenen renk..denenebilir bence..en azından saça zarar vermez

hmm iyi oldu bende öğrenmiş oldum

renk geçişlerinde zorlanacak bir boya ise o zaman o renk bununlada elde edilebilinir sanırım

bende bu rengi istiyorum ama hangi marka ve hangi renk kullanacağımı bilmiyorum sen boyadın mı sacını plnhsyn ? benim kendi sac rengim orta kumral denesem tutturabilirmiyim acaba? sen boyadıysan resim eklermisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…