Şampuan ve Saç Kremleri Hangi şampuan kullanmalym diyenlerin... Paylaşım Alanı

Bi türlü doğru dürüst bi şampuan bulamadım ya. Elseve kullanıyordum fena değildi aslında. Daha sonra elidoru denedim, iğrençti. Dove, head&shoulders kullandım fena değildi onlarda, en son komili aldım o nasıl birşey öyle ya. Daha saçımı yıkarken kaşıntı bi başlıyor. Saç derim pul pul oldu kepek yaptı kesinlikle önermiyorum çöpe atıcam o derece sinir oldum ..
Sorun onlarda değil bende mi bilemiyorum
Ne kullanacağımı şaşırdım ya. Benim saçımda hiç kepek olmazdı şuan baya kepek oldu
Saçlarım gür, düzleştirici kullanıyorum bu yüzdende haliyle yıpranmış..Bitkisel şampuanlara yönelmek istiyorum daha önce kullanmadım, otacı mesela? Forumda da Down Under Naturals Şampuanları gördüm hoş görünüyor..Ne önerebilirsiniz?

Benim de saçım düzleştiriciden yıprandı elseve i düşünüyorum ama hangisi kararsız kaldım, senin kullandığın neydi?

Son düzenleme:
Ben yıllardır hatay saf defne ve zeytinyağı sabununu kullanıyorum..ne kepek ne kaşıntı ne dökülme..saçlarım pırıl pırıl ve sağlıklı..ayrıca banyodan çıkar çıkmaz ellerime badem yağı ve melisa yağından alıp saçlarıma masaj yapar gibi yediriyorum..biraz da zeytinyağı..ama çok çok az..zaten saç derisi anında emiyo ve saç ertesi güne çok güzel beslenmiş oluyo..ben genelde hergün yıkıyorum..çok memnunum..

Benim de saçım düzleştiriciden yıprandı elseve i düşünüyorum ama hangisi kararsız kaldım, senin kullandığın neydi?

Ben önceleri yıpranma karşıtı onarıcı şampuanı kullandım turuncu renkli. Daha sonra düzleştirici etkiyi kullanmıştım. Oda turuncu renkli ama, kutusu saydam..
Yıpranma karşıtı olan fena değildi dene bi

kızlar saçlarım cok kuru zeytınyaglı sampuan kullandım ama yıkadıktan sonra bile dipleri hiç yıkanmamıs gıbı durmadan kasındı.saclarımın dıpları normal ucları kuru yani.nemlendırıcı bsy kullanınca kaşınmaktan derısı dokluyo tabı saclar da arkasından....normal sampuan kullanınca da çalı gbı oluyo ucları.ne kullanmam gerek onerısı olan war mı? dogal urunler olmasını tercıh ederım:2::44:

glıss kullanıyodum fakat bugün kuaförümden avoxcin dye bi şampuan aldım bitkiselmiş saç kremi maskesi onarıcı ürünler kullanmaya gerek yokmuş bunu kullanınca saç dökülmesini önlüyomuş ve daha parlak yumuşak oluyomuşmuşmuş. saçlarım çokçabuk yağlanıyo yağlı saçlar için olanı aldım bakalım deniycem

otacı nın saç bakım şampuanını aldım ince telli saçlar için. 20tl ye. heç işe yaramadı bide hemen yağlandırdı

Kullandığın sabuna göre değişir.Muhtemelen saf zeytinyağı sabunu değildir.Atık yağdan yapılmıştır ve içine fazlaca kostik atılmıştır.Bu nedenle kafa derini tahriş edici olmuş bi nevi ph dengesi uyumsuz denilebilir..Bitkisel şampuanları denedinmi otacı gibi..ben denemiştim mesela.Onlarla yıkanınca saçlarım aynen dediğin gibi kuruyordu bende sabuna geçtim ama banyodan sonra az az masajla çok çok az zeytinyağı badem yapı ve melisa yağı sürüyorum ama çok çok az sadce amacım masajla diplerini yumuşatmak o akdar..saç kuruyunca hem hacimli hem yumuşak oluyor..benim saçlarım da orta yağlı ve ince telli denilebilir..

pantene doğal sentes kullanıyorum birde içine menekşe yağı ve çamterebentin yağı attım 5 cc kadar saç dökülmemi azattı

:95:ya canlarım benim saçım çok kuru üst bölümü tel tel ayrılıyor böyle elektrkli gibiüstüne birde dökülüyor bioxün almak istedim ama güvenemiyorum yine de..sizin bana önerebilcğiniz bi şampuan saç kremi var mı..pantene kullanıyorum şimdi ama pek memnun diilim bıktım her 6 ayda bir şamğuan değiştirmekten...

Kızlar son günlerde birşey okumuştum bilinenin aksine en kaliteli zeytinyağı sabundan bile şampuan saçımız için daha sağlıklı ve faydalıymış sabun saçta seffaf bir tabaka bırakıyormuş nekadar durularırsa durulansın buda zaman içerisinde saçları matlaştırıyormuş bir dönem bende sabun katkısızdır diye takıldım sabunla ama sonra düşündüm kirli çamasırı bile temizleyip arındırıp beyazlatıyorsa heralde saçıma ne yapar diye siz genede bi araştırın isterseniz kızlar ben uzunca zamandır johanson baby kullanıyorum sonrada krem kullanıyorum genelde tercihim elidor bebek şampuanlarında katkı bulunmayacağını düşündüğümden onu kullanmaya başladım saçlarımıda yumuşak yapıyor (ama saç diplerimde boya olmadığından olabilir ve yağlanmayıda geciktiriyor) aklınızda bulunsun sevgiler...

kızlar kim hangi şampuandan memnun???? var mıdır bu benim şampuanımdır dediğiniz???:1hug:a.s.:sm_confused:

ben oriflame nature serisi şampuanlarını kullanıyorum keşke önceden deneseymişim çok memnun kaldım ve değişdirmemde artık

Ben yıllarca pantene kullandım memnundum. Ama saçlarım fazla döküldüğü için bioblas kullanıyım dedim belki önler diye. pek bir işe yaradı diyemeyeceğim dökülme konusunda ama kullanmaya devam ettim belki zamana ihtiyacı vardır diye.. fakat kepek ve kaşıntı sorunu başladı zaman geçtikçe bir de çok çabuk yağlanmaya başladı.
Şimdiiii sadede gelirsem: panetene dönsem mi yoksa elseve mi alsam?? elseve için de ii yorumlar var. elseve kullananlar varsa özellikle kepek sorunu için kullanıp da memnun kalan var mı ? yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler...

arkadaşlar benim saçlarım çok seyrek ,ince telli ve yağlıdır. john frieda kullanmaya başladım. ben bu şampuanın saçıma verdiği hacim ve parlaklığı çok beğendim, lakin saç derimde inanılmaz kepek yaptı. sanki saç diplerimi bir tabaka kapladı gibi, saç derimin nefes almadığını hissediyorum. 1 aydır kullanıyorum. halbuki görüntü olarak en memnun kaldığım şampuan olmuştu. bu sorunu nasıl çözerim sizce. saç tipime göre yine hacim verecek başka bir şampuan tavsiyeniz olur mu?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…