Bi türlü doğru dürüst bi şampuan bulamadım ya. Elseve kullanıyordum fena değildi aslında. Daha sonra elidoru denedim, iğrençti. Dove, head&shoulders kullandım fena değildi onlarda, en son komili aldım o nasıl birşey öyle ya. Daha saçımı yıkarken kaşıntı bi başlıyor. Saç derim pul pul oldu kepek yaptı kesinlikle önermiyorum çöpe atıcam o derece sinir oldum ..
Sorun onlarda değil bende mi bilemiyorum
Ne kullanacağımı şaşırdım ya. Benim saçımda hiç kepek olmazdı şuan baya kepek oldu
Saçlarım gür, düzleştirici kullanıyorum bu yüzdende haliyle yıpranmış..Bitkisel şampuanlara yönelmek istiyorum daha önce kullanmadım, otacı mesela? Forumda da Down Under Naturals Şampuanları gördüm hoş görünüyor..Ne önerebilirsiniz?
Benim de saçım düzleştiriciden yıprandı elseve i düşünüyorum ama hangisi kararsız kaldım, senin kullandığın neydi?
kızlar saçlarım cok kuru zeytınyaglı sampuan kullandım ama yıkadıktan sonra bile dipleri hiç yıkanmamıs gıbı durmadan kasındı.saclarımın dıpları normal ucları kuru yani.nemlendırıcı bsy kullanınca kaşınmaktan derısı dokluyo tabı saclar da arkasından....normal sampuan kullanınca da çalı gbı oluyo ucları.ne kullanmam gerek onerısı olan war mı? dogal urunler olmasını tercıh ederım:2::44:
Kullandığın sabuna göre değişir.Muhtemelen saf zeytinyağı sabunu değildir.Atık yağdan yapılmıştır ve içine fazlaca kostik atılmıştır.Bu nedenle kafa derini tahriş edici olmuş bi nevi ph dengesi uyumsuz denilebilir..Bitkisel şampuanları denedinmi otacı gibi..ben denemiştim mesela.Onlarla yıkanınca saçlarım aynen dediğin gibi kuruyordu bende sabuna geçtim ama banyodan sonra az az masajla çok çok az zeytinyağı badem yapı ve melisa yağı sürüyorum ama çok çok az sadce amacım masajla diplerini yumuşatmak o akdar..saç kuruyunca hem hacimli hem yumuşak oluyor..benim saçlarım da orta yağlı ve ince telli denilebilir..
kızlar kim hangi şampuandan memnun???? var mıdır bu benim şampuanımdır dediğiniz???:1hug:a.s.:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?