ben bir ara turuncu seiyi kullanmıştım canım...güzeldi,ama şimdi saçlar yanık ve çok cansız.
o nedenle doğal bir şampuan kullanıyorum..
ama elidor turuncu güzeldi..hala da evde bir şişe var şampuan ve saç kremi ..:90:
benimde boyadan yıpranmış kuru uçları
7/24 kremini beğendim şampuanı da kremini de denicem
en kısa zamanda
teşekkür ederim canım
cakmaktas
your_voice
earwenn
çookk teşekkür ederim kızlar
bunu deniyorum şimdi eğer beğenmezsem gliss e dönicem. yıllar önce herbal kullanırdım çok süperdi yumuşak parlak ipke gibiydi saçım yolda bile saçıma bakardı millet arkadaşlarımın özel ilgisini geçtimama artık satılmıyor [
herbal essences mi kullanıyordun? bende yıllarca kullandım ve acayip güzel bi şampuan.türkiyede malesef yok artık fakat 2 ay önce falan rusyadan getirttim abimin eşi sayesinde. ambalajı değiişmiş tabi ama kokusu hala aynı.internette türkiyede satışını yapan bi kaç site var tesadüf buldum.fiyatı 20 tl falan satılıyo.e tabi yurt dışında baya ucuz.yardımcı oluyım dedim site ismi veremiyorum ama araştır satışını yapıylar artık be elimdeki bitince spariş vericem.
elseve çok döküyormuş. o yüzden blendax alacağım . hangi çeşidini tavsiye edersiniz?
ben organix kullanıorum yeni yeni yaygınlaşmaya başladı hindistan cevizli olanını kullanıyorum içinde protein var oldukça onun dışında denemedim başka ürününü ama çok çeşitli saç bakım ürünleri var uzatan,parlatan v.s.
Ben de Organix'in dalga ve bukleli şampuanını kullanmıştım(turuncu olan)Ayrıca serumu var hindistan cevizi kokuyor buram buram(yağlandıryor o da saçımı)
Ben şampuanı çok büyük beklentilerle almıştım.Ama mükemmel diyemem.Umarım senin saçlarına iyi gelir.Şu özelliğini de söylemek istiyorum.Satarken paraben ve silikon içermediğini üstüne basa basa söyledi eczacı.Bu da çok iyi bir özellik.
bende tresan kullanmaya başladım yeni ısırgan özlü umarım dökülmeyi durdurur
kokusu mükemmel saçıma maşa falan yapıyorum 2 gün geciyor hala geliyor kokusu evet canım silikon olmaması çok büyük bir artı..kreminide merak ediyorum kremi için aldığım yerde tüm saça uygulanıyor diplerede sürülüyormuş yağlandırmıyor dediler ama karar veremedim sen kullandın mı canım kremini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?