Yok canım kullanmadım zaten benim kullandığım çeşidi üretimden kalkmış.Tekrar almadım ben bakalım yine şampuan arayışına girdim.Balsamını kullanan bir arkadaşım var ama hacim için yeşil renkte.O çok memnun kaldı.
kesinlikle bişey kullanmak gerek ama biraz dolaştırıyor saçları ben bu şampuandan önce gliss kullandım ondanda memnundum canım
bende uzun yıllar farklı şampuanlar denedim, en son rejoice rich kullanıyordum memnundum amaaaaa
bir kaç gün önce eşime sipariş verdim, o da girmiş elseve komple onarıcı seramidli (kırmızı kapak) şampuan almış. benim saçlarım çok uzun, denedim, bir taradım, saçlar kuaförden çıkmış gibi, kendi kendine bir havalara girdi, o kadar olur...
bence dene, ışıl ışıl oldu, bakalım aynı etkiyi yapacak mı
Bilemiyorum ki canım ya krem de bana zararlıymış gibi geliyor.Nedense öyle bir algı yaratmış kremler benim zihnimde.
arkdaşlar bu kıştan beri pantene doğal sentezi kullanıyorum.saçlarım kalın telli,gür,siyah ve kabarık haliyle =)
saç uçlarımda kuru .varmı bana önereceğiniz şampuan.mümkünse market şampuanlarından.diğerlerine gücüm yetmez(kerastese vs. olmasın lütfen)
aslınd anu glissin shea casmir diye bir şampuanı var ve birde blendaxın ballı şampuanı kremlerini falan merak ediyorum varmı kullanan
pantene aqua light denesen ?
belki iyi gelir..
ben de sebamed kullanıyorum ph ı uygun olduğundan çok güzel yapıyo saçlarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?