Şampuan ve Saç Kremleri Hangi şampuan kullanmalym diyenlerin... Paylaşım Alanı

ben şampuan kullanmıyorum.%100 DOĞAL KÖYLÜLERİN SATTIĞI ZEYTİNYAĞI SABUNUNDAN KULLANIYORUM.Halimdedende çok memnununm.Çünkü günde yüz tel kadar saçım dökülürken en fazla on tel saçım dökülüyorum.Saç diplerimde yağlanma olmuyor.Saçlarım şampuan kullanırken (dove,elidor,pantene kullandım şampuanlardan)elektirklenmesi hiç durmuyordu.Şimdi başkası söylese inanmazdım ama elektirklenmesi durdu.Eskisinden çok daha parlak ve yumuşacık.İlk olarak kil sabunu kullandım ondan memnun kalmayınca bunu kullandım ve şimdi dünyanın en pahalı en iyi benim diyen şampuanına asla değişmem.Tabi şampuan gibi köpürmüyor ama sonucu mükemel.Birde ilk 2hafta biraz sertleşiyor o da saçın alışık olmadından ama üçüncü haftada ya da beş -altı yıkamadan sonra mükkemel saçlar artık benim ve çok mtluyum.Ben böyle şeylerde kuşkulu olduğum halde artık kuşku duymadım şeylerden birisi zeytinyağı sabunu.Ama markalı olsun diye gidilip alınan zeytinyağı sabunlarının işe yarayacağını sanmıyorum.Bu pazarlarda,aktarlarda satılan yamuk yumuk ya da kesme açık zeytinyağ sabunları mükemmel.Rakipte tanımam.Çünkü yaklaşık dört senedir bu saçlarımın dökülmesinden çektiğimi ben ve ailem bilir.eVDE OLDUĞUM ZAMANLAR ben yürürken evde saçlarım arkamdan dökülüyordu.Annem çok şikayetçiydi.Şimdi en çok o mutlu :)

cnm çok önce yazmışsın ama özelden mesaj atamadığım için belki okur cvp yazarsın diye yazıyorum..merak ediyorum zeytinyağlı sabun saçında kepeklenme ve sertlik yapmadımı..benim saçlarım dipleri yağlı uçları kuru..ve çok kepek var..daha çok olur diye sabuna cesaret edemiyorum :ssz:

cnm çok önce yazmışsın ama özelden mesaj atamadığım için belki okur cvp yazarsın diye yazıyorum..merak ediyorum zeytinyağlı sabun saçında kepeklenme ve sertlik yapmadımı..benim saçlarım dipleri yağlı uçları kuru..ve çok kepek var..daha çok olur diye sabuna cesaret edemiyorum :ssz:

canım benim saçlarımda ne kepek ne dökülme ne de sertlik var şu an çok memnunum .Ama ilk 4-5 yıkamada sertlik yaptığı doğru saç alışık olmadığından.Bu 4-5 yıkama sabredeceğin anlamına geliyor.Ben pes etmeden en başta dökülmenin azaldığını gördüğüm için sertliğine razı olarak devam ettim ve saç alıştıktan sonra eskisinden daha yumuşak oldu.Sertlik yapmasının nedenide yıllardır slikonlu şampuanlara alışan saç slikonsuz yıkanıp temizlenince afallıyor ondan:)Ama sürekli dediğim gibi bu sabunların doğal zeytinyağı sabunu olması şart.Benim ayda 1cm uzamayan ve sürekli dolaşan saçlarım.Çok çabuk uzamaya başladı ve kolay taranıyor.Çooooooooooooook güze ya:16: CANIM MUTLAKA DOĞAL BULURSAn kullan ve dediğim gbi 4-5 yıkamada sertliğine razı ol saç slikondan arındıktan sonra eskisinden çok fazla sağlıklı oluyor.Ne kaşıntı ne de kepek oluyor.Bende saçtan yana bütün problemler maşallah mevcuttu şimdi hiç biri kalmadı.Şimdi annem diyo senin saçların valla iyi önceden çok dökülüyordu ohhh şükür yerlerde saçlarını görmüyorum artık diye :21:

hı bu arada banyoda zeytinyağlı sabunu başına biraz sürüp yıka sonra başının tepesi aralarına ve uçlarına iyice sürerek beklet(5-10 dk kadar) ve kaşıyarak saç derini durula .Ama şampuana göre daha iyi durulaman lazım çünkü sabun saçta kalabiliyor onun için iyice yıka.

canım benim saçlarımda ne kepek ne dökülme ne de sertlik var şu an çok memnunum .Ama ilk 4-5 yıkamada sertlik yaptığı doğru saç alışık olmadığından.Bu 4-5 yıkama sabredeceğin anlamına geliyor.Ben pes etmeden en başta dökülmenin azaldığını gördüğüm için sertliğine razı olarak devam ettim ve saç alıştıktan sonra eskisinden daha yumuşak oldu.Sertlik yapmasının nedenide yıllardır slikonlu şampuanlara alışan saç slikonsuz yıkanıp temizlenince afallıyor ondan:)Ama sürekli dediğim gibi bu sabunların doğal zeytinyağı sabunu olması şart.Benim ayda 1cm uzamayan ve sürekli dolaşan saçlarım.Çok çabuk uzamaya başladı ve kolay taranıyor.Çooooooooooooook güze ya:16: CANIM MUTLAKA DOĞAL BULURSAn kullan ve dediğim gbi 4-5 yıkamada sertliğine razı ol saç slikondan arındıktan sonra eskisinden çok fazla sağlıklı oluyor.Ne kaşıntı ne de kepek oluyor.Bende saçtan yana bütün problemler maşallah mevcuttu şimdi hiç biri kalmadı.Şimdi annem diyo senin saçların valla iyi önceden çok dökülüyordu ohhh şükür yerlerde saçlarını görmüyorum artık diye :21:

cnm çok sağol mesajın için..:16:uzun uzun anlatmışsın çok sağol..bıktım bu kimyasallardan cildime de dokunuyor şampuan..şimdi mesajını okuyunca nasıl sevindim..büyük marketlerde zeytinyağlı doğal diye satılıyor onları mı kastediyorsun yoksa aktarlarda satılanları mı..alırken neye dikkat etmem gerekir cnm..çok sağol:16:

önemli değil canım.Canım ben marketlerde satılanların markalı ürünlerin açıkçası işe yaradığını sanmıyorum.Açık satılanlardan al .Aktarlarda satılıyor doğal zeytinyağ sabunu.Benim kullandığımın rengi kremrengi yeşil falan değil.Yeşil renk olsun diye özellikle kimsyasal katıyor olabilirler.Ben aktardan da aldım köylülerdende hep doğal olanları kremrengiydi.Şekli falan yamukyumukta olabiliyor düzgün kesilenlerde var.

önemli değil canım.Canım ben marketlerde satılanların markalı ürünlerin açıkçası işe yaradığını sanmıyorum.Açık satılanlardan al .Aktarlarda satılıyor doğal zeytinyağ sabunu.Benim kullandığımın rengi kremrengi yeşil falan değil.Yeşil renk olsun diye özellikle kimsyasal katıyor olabilirler.Ben aktardan da aldım köylülerdende hep doğal olanları kremrengiydi.Şekli falan yamukyumukta olabiliyor düzgün kesilenlerde var.

bize hep alıştırmışlar aman ambalajsız ürün almayın diye..hep doğal sabunları görüyordum ama sırf bu nedenle almıyordum..marketten almıştım çok önce cnm..ama içeriğine bir baktım bir sürü kimyasal kokusu doğaldı ama ben onu vücuduma kullanmıştım..kepek yapar diye saçıma kullanamadım..dediğin gibi doğalını almaya çalışacağım..çok sağol tekrar..:16:

Down under naturals' ın YEŞİL AMBALAJLI olanını şiddetle tavsiye ediyorum. Ekstradan saç kremi kullanmanıza gerek kalmıyor. Saç boyalı olsa bile! Net.
Tabiki ürün bir "no tested on animals" dır.

Bende yarın palmolive 'in şampuanını alacağım bakalım.
Çam esansı katacağım, saçıma iyi gelmesse, küçük ucuz yollu diye atarım hemen :1:
Kullanan varmı ki?

Her gün saç yıkamaktan bıktım. Saçım çok yağlanıyor. Sarımsak özlü bitkisel şampuan felan da kullandım yağlanmaya karşı ama saçım bana mısn demiyor. Saçım ince telli ve az.Bir de boya yok saçımda. Bana bi şampuan önerisinde bulunabilir misiniz kızlar?

Her gün saç yıkamaktan bıktım. Saçım çok yağlanıyor. Sarımsak özlü bitkisel şampuan felan da kullandım yağlanmaya karşı ama saçım bana mısn demiyor. Saçım ince telli ve az.Bir de boya yok saçımda. Bana bi şampuan önerisinde bulunabilir misiniz kızlar?

sitede konusu da var, doa şampuanın iyi olduğunu söylüyorlar. istersen bi araştır. ben henüz kullanmadım, sipariş verdim gelmesini bekliyorum işte.

ben içine aktarın bikaç yağ ve çam terebentin karıştırdığı ısırgan şampuanı kullanıyorum.memnunum. (markası mecitefendi)

sitede konusu da var, doa şampuanın iyi olduğunu söylüyorlar. istersen bi araştır. ben henüz kullanmadım, sipariş verdim gelmesini bekliyorum işte.

Kullandıktan sonra faydası var mı haberdar eder misin peki? Teşekkür ederimmmm

Kullandıktan sonra faydası var mı haberdar eder misin peki? Teşekkür ederimmmm

kullananların neredeyse hepsi memnun, şampuanın ve saç kreminin içeriği tamamen doğal, doa kozmetiğin sitesinde yazıyor ürünün içindekiler. en hoşuma giden yanı saç kreminin içinde keratin varmış. ilk yıkamalarda saçta sertlik yapabilirmiş sülfatsız şampuanlarda olan bi durummuş, sonra saç alışır tabi. ben kullanmak için can atıyorum resmen ama hala siparişim gelmedi :/
doğal bir ürün olduğu için çok ilgimi çekmişti, kullananlarından memnun olduğunu görünce sipariş verdim, sende bi oku, karıştır sitelerini :)
kk'da kullananların yorumları da burda.
http://www.kadinlarkulubu.com/sampuan-sac-kremleri/534036-doa-sampuan-sac-kremi-kullananlar.html
http://www.kadinlarkulubu.com/kozmetik-markalari/504319-doa-kozmetik-urunleri.html

en azından aklında bulunsun:))

kullananların neredeyse hepsi memnun, şampuanın ve saç kreminin içeriği tamamen doğal, doa kozmetiğin sitesinde yazıyor ürünün içindekiler. en hoşuma giden yanı saç kreminin içinde keratin varmış. ilk yıkamalarda saçta sertlik yapabilirmiş sülfatsız şampuanlarda olan bi durummuş, sonra saç alışır tabi. ben kullanmak için can atıyorum resmen ama hala siparişim gelmedi :/
doğal bir ürün olduğu için çok ilgimi çekmişti, kullananlarından memnun olduğunu görünce sipariş verdim, sende bi oku, karıştır sitelerini :)
kk'da kullananların yorumları da burda.
http://www.kadinlarkulubu.com/sampuan-sac-kremleri/534036-doa-sampuan-sac-kremi-kullananlar.html
http://www.kadinlarkulubu.com/kozmetik-markalari/504319-doa-kozmetik-urunleri.html

en azından aklında bulunsun:))

Çok teşekkür ederim baktım. Fakat kozmetiklerde felan vardır heralde netten almak istemiyorum da. Biyerde zeytinyağı sabunu iyi diyorlar ama oda ilk günler sertlik yapıyormuş. Kremi zaten diplerine uygulayamıyorum anında yağlandırıo. Saçımın yarıdan aşagısına uyguluyorum. En yakın zamanda gidip bakıcam şampuanaa.

Back
X