Şampuan ve Saç Kremleri Hangi şampuan kullanmalym diyenlerin... Paylaşım Alanı

Çok teşekkür ederim baktım. Fakat kozmetiklerde felan vardır heralde netten almak istemiyorum da. Biyerde zeytinyağı sabunu iyi diyorlar ama oda ilk günler sertlik yapıyormuş. Kremi zaten diplerine uygulayamıyorum anında yağlandırıo. Saçımın yarıdan aşagısına uyguluyorum. En yakın zamanda gidip bakıcam şampuanaa.

doa internetten satış yapan bi marka.Marketlerde kozmetiklerde falan yokmuş. senin tercihin ama ben artık marketlerdeki,kozmetikçilerdeki şampuanlara güvenmiyorum herkes şu iyi bu iyi diyor ama hepsi aşağı yukarı aynı, birbirinden kanserojen kimyasalları karıştırıp paketi yenileyip piyasaya sürüyorlar. Doa bizi kimyasallardan kurtarmak için çalışan bir firma, hatta sipariş verenlere hediye olarak erguvan tohumları hediye ediyorlarmış, ama son zamanlarda duymadım, bitmiş olabilr:D
bu arada saça sabun kullanmayı pek uygun görmeyenler de var ama muhtemelen saç yapısıyla alakalı bir durum, belli olmaz belki sana da iyi gelir. Aslında Doa'da da var doğal sabunlar :D ama senin tercihin tabi, umarım bulursun kendine göre bir ürün :))

kullananların neredeyse hepsi memnun, şampuanın ve saç kreminin içeriği tamamen doğal, doa kozmetiğin sitesinde yazıyor ürünün içindekiler. en hoşuma giden yanı saç kreminin içinde keratin varmış. ilk yıkamalarda saçta sertlik yapabilirmiş sülfatsız şampuanlarda olan bi durummuş, sonra saç alışır tabi. ben kullanmak için can atıyorum resmen ama hala siparişim gelmedi :/
doğal bir ürün olduğu için çok ilgimi çekmişti, kullananlarından memnun olduğunu görünce sipariş verdim, sende bi oku, karıştır sitelerini :)
kk'da kullananların yorumları da burda.
http://www.kadinlarkulubu.com/sampuan-sac-kremleri/534036-doa-sampuan-sac-kremi-kullananlar.html
http://www.kadinlarkulubu.com/kozmetik-markalari/504319-doa-kozmetik-urunleri.html

en azından aklında bulunsun:))

canım bişey sorucam rahatsız etmem umarım. doa kozmetik yorumlarına baktımda bir sürü ad var aldıklarınız çok neye kullanıosunuz okadr hepsi bir mi alınmak zorunda anlamadımda .s bu arada yeni gördüm cevap yazmışşın :)

Son düzenleme:
canım bişey sorucam rahatsız etmem umarım. doa kozmetik yorumlarına baktımda bir sürü ad var aldıklarınız çok neye kullanıosunuz okadr hepsi bir mi alınmak zorunda anlamadımda .s bu arada yeni gördüm cevap yazmışşın :)

kusura bakma bende senin mesajı yeni gördüm :D doa'nın sitesinde bir sürü ürün var, sadece şampuan ve saç kremi alınabilir tabi ama mesela hindistan cevizi yağı var saç uçlarına saç dibine falan vücuda heryere sürülebilen bir yağ, kızlar memnun diye onu aldım, sonra shea butter var, o da saça iyi geliyormuş yine vücuda da sürülebiliyor ama hindistan cevizine göre çok yoğun bir yağ, dirseklere dize iyi geldiğini söylüyorlar doğal bir nemlendirici daha doğrusu, ben daha kullanmadım gerçekten yoğun bir yağ, kolay sürülmüyor bi parça alıp eritip kullancam. sonra en çok konuşulan ozon yağı var, o cilt için kullanılan bir ürün, iğrenç kokuyor ama sivilcelere çok iyi geliyormuş, bildiğimiz bir yağ kıvamında değil bu arada, jel gibi. bir de göz altındaki morluklara iyi gelirmiş, annemde çok var ilk defa dün gece sürdük, hemen bişey anlaşılmaz sonuçta biraz kullanınca nasıl olduğunu anlarız, ama kullananlar oldukça memnun. sabunlarını da sevdim mesela. benim almadığım bir yağ var mesela pirinç kepeği yağı, o lekeler için iyi geliyormuş, cildin rengini açıyormuş biraz, elastikiyetini artırırmış, bu uzak doğulu kadınlar pirincin suyunu falan yüzüne sürerlermiş öyle beyaz ve sıkı bir cilt için. Bir de saç ile ilgili dökülmelere karşı yağ karışımı var, bir de saç diplerine bile sürülebilen bir saç kremi var. birisi ikisini de karıştırıp kullanmış, dökülmelerinin azaldığını yazmış. bende o ikisi de yok şuan daha sonra alıcam. bu arada şampuanı ve saç kremini kullandım bendeki saç kremi keratinli diplere sürülmeyen olanı.diğerinde keratin yok ve diplere de sürülebiliyor. neyse işte 2kere kullandım, aman aman bi değişiklik tabi ki yok ama saçlarım parlıyor baya, bi de sanki biraz hafifledi saçlarım. kötü, beğenmediğim bi durum yok şuan şampuanla ilgili. doğal olduğu için ayrıca beğeniyorum zaten. sende kendine uygun olanları seçebilirsin zaten 15lira üzerinde kargo bedava, kapıda ödeme farkı 3,5lira. tabi aklına yatarsa alışveriş yap, iyi günler, hayırlı kandiller :))

kızlar wella pro series onarıcı şampuan ve saç kremi aldım bende bugün denedim, daha ilk yıkamada yumuşacık yaptı saçımı ve şimdiye kadar kullandığım şampuanlardan en iyi kokuya sahip :)) aklınızda bulunsun. Bir de aynı kokulu duş sonrası durulanmayan kremini bulabilsem :))

arkadaslar mutlaka sülfatsiz sampuan kullanin. sac kiriklari, yipranmalar vs. sac boyasindan falan oluyor tabiki, fakat bu tuzlu sampuanlar 10 kat daha mahvediyor sacinizi haberiniz olsun...

kızlar bende nude kullanıyorum nemlendirici özellikte olanı. gerçekten güzel bi şampuan saç kremi kullanmasam bile yumuşacık. fakat benim saçım 2 günde yağlanır bunu kullanalı 1 gün olmadan yağlanıyor. saçları yağlı olupta nude başka özellikte(hacimlendirici, güçlendirici) olanını kullanan var mı??

cruelty-freee şampuanlar adı altında topik açmak iStemedim..burdan bilgi paylaşımı olursa çok sevinirim....ilk ben paylaşıyorum mesela:avolon organics ,freeman,organix,nival şampuanlar....KULLANAN LÜTFEN HODRİ MEYDAN DESİN,TERCİH ETME SEBEPLERİNİ YAZSIN....BEĞENDİĞİ-BEĞENMEDİĞİ YÖNLERİNİ; SAÇ TİPİ,BOYASIZ BOYALI SAÇIM VAR...YARADI-YARAMADI DİYE LÜTFEN BELİRTSİN!SEVGİLER♥

Down under naturals' ın YEŞİL AMBALAJLI olanını şiddetle tavsiye ediyorum. Ekstradan saç kremi kullanmanıza gerek kalmıyor. Saç boyalı olsa bile! Net.
Tabiki ürün bir "no tested on animals" dır.

SLM hERAKLİA,,DUN' IN HER ÜRÜNÜ CRUELTY-FREE DEĞİLDİR,,,,BİLGİNE..!ISLAK SAÇA UYGULANAN LİKİT SAÇ KREMLERİNDE LOGO BULAMAZSIN MESELA..HANİ BİLGİN OLSUN! BEN BU MARKAYI ELEMİŞTİM BU YÜZDEN!

Her gün saç yıkamaktan bıktım. Saçım çok yağlanıyor. Sarımsak özlü bitkisel şampuan felan da kullandım yağlanmaya karşı ama saçım bana mısn demiyor. Saçım ince telli ve az.Bir de boya yok saçımda. Bana bi şampuan önerisinde bulunabilir misiniz kızlar?
ŞAMPUAN DEĞİL DE,ÇAM TEREBENTİN(ÇOK AZ MİKTARDA DİKKAT!)ÖNERİRİM....yağı özlüceksin ama saçını muhteşem yapmaz,,sadece yağı giderir....şampuanın içine 2-3ml katabilirisn...yetmezse,giderek ölçeği arttır...

cruelty-freee şampuanlar adı altında topik açmak iStemedim..burdan bilgi paylaşımı olursa çok sevinirim....ilk ben paylaşıyorum mesela:avolon organics ,freeman,organix,nival şampuanlar....KULLANAN LÜTFEN HODRİ MEYDAN DESİN,TERCİH ETME SEBEPLERİNİ YAZSIN....BEĞENDİĞİ-BEĞENMEDİĞİ YÖNLERİNİ; SAÇ TİPİ,BOYASIZ BOYALI SAÇIM VAR...YARADI-YARAMADI DİYE LÜTFEN BELİRTSİN!SEVGİLER♥

SLM hERAKLİA,,DUN' IN HER ÜRÜNÜ CRUELTY-FREE DEĞİLDİR,,,,BİLGİNE..!ISLAK SAÇA UYGULANAN LİKİT SAÇ KREMLERİNDE LOGO BULAMAZSIN MESELA..HANİ BİLGİN OLSUN! BEN BU MARKAYI ELEMİŞTİM BU YÜZDEN!

selen kozmetik' in anasayfası şirin canlarla açılıyor :52: :52:

selen kozmetik

- LIVE CLEAN

- NUDE

- DOWN UNDER NATURAL'S

- DOWN UNDER FRUITKICKS

- NATURE'S BASICS

$nude.webp

$selen.webp

$nf.webp

Eklentiler

• $nude.webp
    $nude.webp
    64 KB · Görüntüleme: 69

Lys, canım dun' ın her ürünü değil demişsin, down under naturals selen kozmetiğe ait selen kozmetiğin sitesinde de görüldüğü gibi hayvanlarda teste karşıyız diyor..sen emin misin her ürünün hayvanlar üzerinde test edilmediğine ? eğer öyleyse onu da kanlı markalar arasına alalım..

kızlar dört yıldır saçlarım dökülüyor denemediğim şampuan kalmadı :( eczanede şu bemiks bepanthen fin olan karışımdan hazırlattım.organicum şampuan kullanan varsa içeriğini buraya yazabilir mi acaba şimdiden çok saolun

Son günlerde moda olan tuzsuz şampuanlar kullanmak daha doğru gelmeye başladı.Sülfat kökenli hammedelerle yapılan şampuanlara kıvam vermek için %2-3 oranında tuz kullanılıyormuş.Bu tuz denizin barındırdığı tuz oranıyla aynı.Deniz sonrası saçlar inanılmaz sertlikte olurken,şampuan içinde aynı tuzu sürünce saçımız yumuşacık olması içine konulan kimyasal maddeleri düşününce gerçekten çok ürkütücü.

Bir makelede bir şampuan ne kadar hızlı köpürürse o kadar çok zararlı madde barındırıyormuş diye bir cümle okudum.Eskiden evde yapılan zeytinyağ sabunlarının ne kadar zor köpürdüğünü göz önüne alırsak insan bunu düşünmeden edemiyor.

arkadaşlar saçlarım yıllardır röfleli platın sarı ve devamlı föne düzleştiricilere maruz kalmış yıpranmıs bı sac. ne kullansam ıstedıgım sonuca varamıyordum.Kremler bakım ürünleri ya sacları cok yağlandırıyor , yada yoluk yapıyordu. En sonunda bı arkadasımın tawsıyesıyle watsons kozmetık magazalarının kendi ürünü olan watson sampuanlarından bal özlü olanını ve bakım maskesını aldım.Yıllardır devam eden kabus bitti sanırım muthiş ikiside. yaglanmadan yumusacık saclar. kuaför bıle ne yaptın bu saclara diye devamlı sorgu halınde:) şampuandan sonra bakım maskesını yapıp bı 5-10 bekletıp hatta sacınızdayken tarayıp sonra durulayarak banyadaon cıkıyorsunuz..: )sonuc super

arkadaşlar saçlarım yıllardır röfleli platın sarı ve devamlı föne düzleştiricilere maruz kalmış yıpranmıs bı sac. ne kullansam ıstedıgım sonuca varamıyordum.Kremler bakım ürünleri ya sacları cok yağlandırıyor , yada yoluk yapıyordu. En sonunda bı arkadasımın tawsıyesıyle watsons kozmetık magazalarının kendi ürünü olan watson sampuanlarından bal özlü olanını ve bakım maskesını aldım.Yıllardır devam eden kabus bitti sanırım muthiş ikiside. yaglanmadan yumusacık saclar. kuaför bıle ne yaptın bu saclara diye devamlı sorgu halınde:) şampuandan sonra bakım maskesını yapıp bı 5-10 bekletıp hatta sacınızdayken tarayıp sonra durulayarak banyadaon cıkıyorsunuz..: )sonuc super

Son günlerde moda olan tuzsuz şampuanlar kullanmak daha doğru gelmeye başladı.Sülfat kökenli hammedelerle yapılan şampuanlara kıvam vermek için %2-3 oranında tuz kullanılıyormuş.Bu tuz denizin barındırdığı tuz oranıyla aynı.Deniz sonrası saçlar inanılmaz sertlikte olurken,şampuan içinde aynı tuzu sürünce saçımız yumuşacık olması içine konulan kimyasal maddeleri düşününce gerçekten çok ürkütücü.

Bir makelede bir şampuan ne kadar hızlı köpürürse o kadar çok zararlı madde barındırıyormuş diye bir cümle okudum.Eskiden evde yapılan zeytinyağ sabunlarının ne kadar zor köpürdüğünü göz önüne alırsak insan bunu düşünmeden edemiyor.

Back
X