canım bişey sorucam rahatsız etmem umarım. doa kozmetik yorumlarına baktımda bir sürü ad var aldıklarınız çok neye kullanıosunuz okadr hepsi bir mi alınmak zorunda anlamadımda .s bu arada yeni gördüm cevap yazmışşın :)
kusura bakma bende senin mesajı yeni gördüm

doa'nın sitesinde bir sürü ürün var, sadece şampuan ve saç kremi alınabilir tabi ama mesela hindistan cevizi yağı var saç uçlarına saç dibine falan vücuda heryere sürülebilen bir yağ, kızlar memnun diye onu aldım, sonra shea butter var, o da saça iyi geliyormuş yine vücuda da sürülebiliyor ama hindistan cevizine göre çok yoğun bir yağ, dirseklere dize iyi geldiğini söylüyorlar doğal bir nemlendirici daha doğrusu, ben daha kullanmadım gerçekten yoğun bir yağ, kolay sürülmüyor bi parça alıp eritip kullancam. sonra en çok konuşulan ozon yağı var, o cilt için kullanılan bir ürün, iğrenç kokuyor ama sivilcelere çok iyi geliyormuş, bildiğimiz bir yağ kıvamında değil bu arada, jel gibi. bir de göz altındaki morluklara iyi gelirmiş, annemde çok var ilk defa dün gece sürdük, hemen bişey anlaşılmaz sonuçta biraz kullanınca nasıl olduğunu anlarız, ama kullananlar oldukça memnun. sabunlarını da sevdim mesela. benim almadığım bir yağ var mesela pirinç kepeği yağı, o lekeler için iyi geliyormuş, cildin rengini açıyormuş biraz, elastikiyetini artırırmış, bu uzak doğulu kadınlar pirincin suyunu falan yüzüne sürerlermiş öyle beyaz ve sıkı bir cilt için. Bir de saç ile ilgili dökülmelere karşı yağ karışımı var, bir de saç diplerine bile sürülebilen bir saç kremi var. birisi ikisini de karıştırıp kullanmış, dökülmelerinin azaldığını yazmış. bende o ikisi de yok şuan daha sonra alıcam. bu arada şampuanı ve saç kremini kullandım bendeki saç kremi keratinli diplere sürülmeyen olanı.diğerinde keratin yok ve diplere de sürülebiliyor. neyse işte 2kere kullandım, aman aman bi değişiklik tabi ki yok ama saçlarım parlıyor baya, bi de sanki biraz hafifledi saçlarım. kötü, beğenmediğim bi durum yok şuan şampuanla ilgili. doğal olduğu için ayrıca beğeniyorum zaten. sende kendine uygun olanları seçebilirsin zaten 15lira üzerinde kargo bedava, kapıda ödeme farkı 3,5lira. tabi aklına yatarsa alışveriş yap, iyi günler, hayırlı kandiller :))