Şampuan ve Saç Kremleri Hangi şampuan kullanmalym diyenlerin... Paylaşım Alanı

Kızlar bnm saçlarımda çok kıvırcık ve kurudur. Bende araştırmalarım sonun kiehls argan yagı ozlu şampuanını kremini ve banyodan sonra sıkılmak için yağını aldım benim saçlarıma çok iyi geldi.. Bn çok memnun kaldım herkesede öneririm.. Fakat Kuaforumun onerısıyle kerastase saçıma uygun olan urunlerını aldım.. Umarım verdıgım paraya değerler:))

ben loreal paris elsev komple onarıcı 5 kullanıyorum iyi gibi aslında krem olarakta ipek kullanıyorum daha önce kullanmıştım sonra markette gördüm aliyim dedim fazla hatılamıyorum etkisini bilğisi olan yazarsa sevinirim

BAna bir kuaför tuzsuz şampuan kullanmamı önermişti sizce ..bu yerinde bir tespit mi ..bildiğiniz tuzsuz şampuan markaları var mı ne kadara mesela ??

kızlar
kendimi bildim bileli saç dökülmem var ama özellikle son bikaç yıldır çok dökülüyor ve üstüne de bölgesel minik minik kepeklenmeler olmaya başladı. 28 yaşımdayım şu an. piyasa şampuanlarından denemediğim kalmadı sanırım. 6 ayda bir şampuan değiştiriyorum ve denediğim hiçbiri bu şikayetlerimi geçirmedi.
Dove, Elidor, Blendax, Elseve (re-nutrition olan), pantene (pantene i yıllarca kullandım, başlangıçta iyi oluyor ama yıllar geçtikçe saç tellerini iyice cansızlaştırıyor) gibi şampuanları hep denedim. ama hiçbiri bi diğerinden farklı değil.
şu an Wella professional series onarıcı olanı kullanıyorum şampuan ve kremini. krem bayağı iyi sayılır ama şampuan diğerlerinden hiç ama hiç farklı değil. ayrıca Gliss'in onarıcı (sarı kutulu) maskesini kullanıyorum.
benim saçlarım zaten yumuşak, dolaşmaz, ince telli düz sarı saçlarım var. tek problemim dökülme. hiçbir şekillendirici kullanmıyorum çünkü çok zayıf yıpranmaya meyilli. saç kurutma makinesi bile zarar veriyor.
benim bu problemime son verebilecek bi ürün biliyor musunuz?

bu arada söylemeyi unuttum saçlarım kuruya dönük hatta kuru bile sayılabilir. bi hafta yıkamasam kirli görünmez :17: sadece kaşınır :27:

kızlar
kendimi bildim bileli saç dökülmem var ama özellikle son bikaç yıldır çok dökülüyor ve üstüne de bölgesel minik minik kepeklenmeler olmaya başladı. 28 yaşımdayım şu an. Piyasa şampuanlarından denemediğim kalmadı sanırım. 6 ayda bir şampuan değiştiriyorum ve denediğim hiçbiri bu şikayetlerimi geçirmedi.
Dove, elidor, blendax, elseve (re-nutrition olan), pantene (pantene i yıllarca kullandım, başlangıçta iyi oluyor ama yıllar geçtikçe saç tellerini iyice cansızlaştırıyor) gibi şampuanları hep denedim. Ama hiçbiri bi diğerinden farklı değil.
şu an wella professional series onarıcı olanı kullanıyorum şampuan ve kremini. Krem bayağı iyi sayılır ama şampuan diğerlerinden hiç ama hiç farklı değil. Ayrıca gliss'in onarıcı (sarı kutulu) maskesini kullanıyorum.
Benim saçlarım zaten yumuşak, dolaşmaz, ince telli düz sarı saçlarım var. Tek problemim dökülme. Hiçbir şekillendirici kullanmıyorum çünkü çok zayıf yıpranmaya meyilli. Saç kurutma makinesi bile zarar veriyor.
Benim bu problemime son verebilecek bi ürün biliyor musunuz?

Bu arada söylemeyi unuttum saçlarım kuruya dönük hatta kuru bile sayılabilir. Bi hafta yıkamasam kirli görünmez :17: Sadece kaşınır :27:

ürünlerden degilde bitkisel kürlerden faydalana bilirisn dökülme için
şamşuanın içine sarımsak atabilirisn kokusu ooluyor biraz ama sonra uçuyor

sarımsagı rendeleyip süt ile ılıttıktan sonra katarsan koku kalmaz çok fazlaa
bademyagı,susamyagı kullana bilirsin

ürünlerden degilde bitkisel kürlerden faydalana bilirisn dökülme için
şamşuanın içine sarımsak atabilirisn kokusu ooluyor biraz ama sonra uçuyor

sarımsagı rendeleyip süt ile ılıttıktan sonra katarsan koku kalmaz çok fazlaa
bademyagı,susamyagı kullana bilirsin

hımmm.
sarımsağı denemedim de badem yağı falan bikaç yağın karışımı bi yağ sürüyorum yıkamadan önce haftada bi defa ama ekstra yumuşaklıktan öte bi katkısı olmuyor. acaba az mı sürüyorum ki, hafta 2-3 defa falan mı sürsem ki?

Saçlarım yağlı ancak yağlı saçlara özel hiç bir şampuanın faydasını görmedim, ben de bari dökülmesin biraz güzel koksun diye son bikaç senedir elseve kullanıyorum, son kullandığım çeşidi ise elseve arginine direnç, memnun sayılırım ancak son zamanlarda deri kaşıntım var biraz şampuan mı değişmem gerekiyor acaba bilemedim. Onun dışında saçımda etkisi güzeldi şampuanın.

Kızlar Nude şampuan almak istiyorum ama tavsiye eder misiniz ?

Wella kullanıyorum şu anda çok gıcık gıcık yapıyo saçlarımı.. :19:

Saclarim cok incee telli oldugu icin avonun Advance Techniques serisinden ince telli scalar icin sampuan ve bakim kremini aldim kullananlar duyanlar varsa memnun kaldilar mi kizlar sizce nasil ve kremi nasil kullanmaliyim bilgisi olan var miii?

Tabii ki gliss =) Henüz 1 ay gibi bi sürede kullanmama rağmen çok memnun kaldım; saçlarımı yumuşacık+ışıl ışıl yapıyor, en önemlisi de saç dökülmesi azaldı. Bu arada oil nutritive serisini kullanıyorum. İlgilenen herkese şiddetle tavsiye ederim kızlar ;-))

Saçlarım yağlı ancak yağlı saçlara özel hiç bir şampuanın faydasını görmedim, ben de bari dökülmesin biraz güzel koksun diye son bikaç senedir elseve kullanıyorum, son kullandığım çeşidi ise elseve arginine direnç, memnun sayılırım ancak son zamanlarda deri kaşıntım var biraz şampuan mı değişmem gerekiyor acaba bilemedim. Onun dışında saçımda etkisi güzeldi şampuanın.

aynen bende yağlanması konusunda çözüm bulabilmiş değilim. yağlanmasını önlediğimde de saçlarım dökülüyor. saç dökülmesi için özel şampuanda alınca hiç köpürmüyor hiç temizlenmemiş hissi veriyor 2-3 saat içinde yağlanmış görüntümüz iğrenç bir his yerleşiyor... arginine direnci 2 aydır kullanıyorum ama son zamanlarda elim saçımda çıkan kabuklara gidiyor kanatıyorum sanırım saç derimde acıyor 1 hafta memleketteyken elidor kullandım vaktiyle kızıl saçlar için özelini almıştım şu an sarı saçlarım ama hem süper parladı hem yıkarken nasıl köpürüyor resmen temizlendiğini hissettim 2 gün dolaştım hemde (hiç o kadar sürmez) bakım kremini yıkama son rasını filan kullandım iyi geldi şimdi de o seri yokmuş normal diğer elidorlarda böyle iyi çıkarmı ki???????? haaa tek negatif yanı saçlarım tüy gibi hafifledi ve sanki tüy gibi kaldı saçlarımı topladığımda incecik bir kuyruk oluyor :(

lush big kullanıyorum,,,gayet memnunum...doğal içeriklere sahip olduğu gibi,hayvanlar üzerinde o dehşetengiz kanlı testleri de yapmıyor lush.....etik değerleri olan bir firma:46:....tavsiye ederim.

Boyalı ve röfleli saçlarım çok kötüydü.tel teldi.propa marka şampuan yumuşacık yaptı...tabı bakımıylan beraber.şiddetlen tavsiye ederim kızlar..

Elseve kullanıyordum memnundum ama tek sorun saçım çabuk yağlanıyordu geçen hafta ev arakadaşımın şampuanını denedim
komili hiçte iyi olacağını düşünmemiştim ama gerçekten saçımın daha geç kirlendiğini gördüm. Tesadüf mü bilmem. Daha iyi bir şampuan önerecek olan varsa denemek isterim.

Back
X