kızlar
kendimi bildim bileli saç dökülmem var ama özellikle son bikaç yıldır çok dökülüyor ve üstüne de bölgesel minik minik kepeklenmeler olmaya başladı. 28 yaşımdayım şu an. Piyasa şampuanlarından denemediğim kalmadı sanırım. 6 ayda bir şampuan değiştiriyorum ve denediğim hiçbiri bu şikayetlerimi geçirmedi.
Dove, elidor, blendax, elseve (re-nutrition olan), pantene (pantene i yıllarca kullandım, başlangıçta iyi oluyor ama yıllar geçtikçe saç tellerini iyice cansızlaştırıyor) gibi şampuanları hep denedim. Ama hiçbiri bi diğerinden farklı değil.
şu an wella professional series onarıcı olanı kullanıyorum şampuan ve kremini. Krem bayağı iyi sayılır ama şampuan diğerlerinden hiç ama hiç farklı değil. Ayrıca gliss'in onarıcı (sarı kutulu) maskesini kullanıyorum.
Benim saçlarım zaten yumuşak, dolaşmaz, ince telli düz sarı saçlarım var. Tek problemim dökülme. Hiçbir şekillendirici kullanmıyorum çünkü çok zayıf yıpranmaya meyilli. Saç kurutma makinesi bile zarar veriyor.
Benim bu problemime son verebilecek bi ürün biliyor musunuz?
Bu arada söylemeyi unuttum saçlarım kuruya dönük hatta kuru bile sayılabilir. Bi hafta yıkamasam kirli görünmez

Sadece kaşınır