Şampuan ve Saç Kremleri Hangi şampuan kullanmalym diyenlerin... Paylaşım Alanı

Yeni nesil LR NOVA PURE serisi SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ kullandığım en profesyonel kalitedeki ürünlerden biri!

Kerashine-Complex ile profesyonel bakım ve şekillendirme ürünleri ile öne çıkan LR kozmetik, aldığı ödüller ve patentlerle kalitesini kanıtlamış bir marka olarak tüketicilerin yanındadır.

Saç jölesinden, ısı koruma spreyine, düzleştiriciden parlaklığı artırıcı ya kadar pek çok seçeneği olan LR NOVAPURE serisi kullananın bırakamayacağı beğeniyi garanti ediyor.

LR nova pure bakım ürünleri;
Nova Pure Power Boost Products
Moisture Plus: Her saç tipine uygun nemlendirme
Repair Intense: Yıpranmış saçlara canlılık
Colour Shine: Boyanmış saçlara profesyonel parlaklık
Extra Volume: Dolgun, sağlıklı ve parlak saçlara inanılmaz hacim
Power Boost for men: Erkek saçı için güç ve canlılık

Fiyat aralığı 15-30 tl arasında olan saç bakım ürünleri cebinizde yormuyor.
İş ortağı olmak ayrıca büyük avantaj sağlıyor. Detaylı bilgi için benimle iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlarını bekliyorum geldi mi

Ertesi gün elime ulaştı canım, çok şık bi pakette geldi , kullanmadan yazmak istemedim. İnanılmaz iyi geldi saçlarıma, mis gibi kokuyor ve özellikle saç kremi çok etkili, saçlarım çok kolay tarandı ve yumuşacık oldu. Uzun süre kullanıcağım, tüm içtenliğimle tavsiye ediyorum. Çok memnunum şuan. Bakalım uzun vadede neler olacak. Tekrar yazacağım.

Diğer şampuan ve saç kremlerden bir farkı var mı sence? Yanı 79 lira sonucta değer mi diyorsun?

Diğer şampuan ve saç kremlerden bir farkı var mı sence? Yanı 79 lira sonucta değer mi diyorsun?

ilk kullandığımda ben o farkı hissettim canım,şampuanda tuz yokmuş bu yüzden ilk şampuanlamada çok köpürmüyor, ikincide süper oldu. Özellikle saç kreminden sonra saçlarım ışıl ışıl parladı ve biliyorsunuz ben buraya yazmıştım saçlarım aşırı kabarık ve asla şekil almıyordu galiba bu setle bunun önüne geçtim.Saç kreminin içinde yoğun keratin olduğu yazıyor. Saçları hızlı uzatıcakmış yeni kullanmaya başladığım için net bi şey yazamıyorum , gelişme oldukça yazıcam. Verdiğim paranın karşılığını aldığımı düşünüyorum.

Teşekkürler yorumun icin. Stoklarım bittiğinde belki bende denerim :)

Benimde anca alma firsatim oldu cnm daha kullanamadim yarin deneyicigim kokusu hafif ve sarimsakla ilgisi yok 19 tl aldim gratisten insallah bir sure memnun olurum yaz boyunca memnun kalirsam devam ederim
canim memnun kaldin mi sarımsaklı sampuandan

canim memnun kaldin mi sarımsaklı sampuandan
Yaklasik 2ay kadar kullandim fazla kuruluk yapmiyor orta seviye dokulmeler fazla farketmedi yine devam etti sarimsakli bi koku degil alakasi bile yok diyebilirim ama icindeki kokusu pek belirgin ve kalici degil cok kopurmuyor bitkisel ve katkisiz oldugu icin ne fazla yumusak nede cok sert yapiyor ben sac kremiyle beraber kullandimm tekrar bioxcine donus yaptim

tabiki havuç yağı içerikli Carrot Care kullanıyorum. Biotın ve vitaminle saçlarımı besliyor ve mis gibi kokuyor.

Ben yine Elidor kullanmaya başladım
Sanırım ne kullanırsam kullanayım yine dönüp dolaşıp elidora geçiş yapıcam gibi görünüyor
Gerçekten benim saçlarıma iyi gelen yumuşacık yapan parıl parıl parlatan tek ürün elidor

Nemlendiren bi şampuan arıyorummm

Elidorun argan yağlı şampuanı var. Sarı şişedeki. Kuru saçlar için.. Çok güzel nemlendiriyor tavsiye ederim

Elidor istemiyorum ya
Hiç iyi şeyler duymadım..
Hepsi aynıymış sadece ambalajı değiştiriliyomuş

Elidor istemiyorum ya
Hiç iyi şeyler duymadım..
Hepsi aynıymış sadece ambalajı değiştiriliyomuş
Kim diyor hepsi aynı diye hiç olurmu öyle şey canım elidor büyük bir marka şampuanlarda.. nerdeyse piyasadaki bütün şampuanları denemiş biri olarak söyleyebilirim ki saçlarıma en iyi gelen elidor oluyor..

Daha önce kullandım elidorun argan yağlı şampuanınu kesinlikle nemlendiriyor.. bir kaç çeşidini de kullandım hepsi birbirinden farklı olduğuna eminim. :)

Ben saç kreminin sarısından memnundum.
Kız kardeşim kahve rengini almış aynı etkiyi görmedim ama şampuanda aklımda elseve var ama korkuyorum

Ben saç kreminin sarısından memnundum.
Kız kardeşim kahve rengini almış aynı etkiyi görmedim ama şampuanda aklımda elseve var ama korkuyorum
Benim tavsiye ettiğim serinin kremini kullanıyorsun anladığım kadarıyla. Şampuanıyla birlikte kullanıldığında daha çok etkili oluyor.

Elseve' e kötü diyemem. Elseve de kullandım en çok beğendiğim serileri.. komple beş serisi. Birde sarı şişedeki kırılma karşıtı serisi güzel

Elidorla elseve güzel markalar. Ama pantene,blendax ve aklıma gelmeyen diğer market şampuanlarını hiç beğenmiyorum.

Bende pantene nem serisini düşünmüştüm en azindan 1 sise kullanip nemi duzenliyeyim diye.
Blendax sadece koku anlaminda çok güzel.
Diğerlerinden de çok kullanmak istemiyorum..
Bakalim elimdeki bitsinde..
Dün yikadim saclarini bugün saclarim çok güzel oldu.
Sirf bu yüzden değiştirmek istemiyorum sampuanimi.
Hem de içine attiklarim iyi şeylerdi.
Bakalim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…