Yorumlarını bekliyorum geldi miben bugün yeni bir ürün sipariş ettim havuç yağlı şampuan çok merak ediyorum adı Carrot Care, gelince kullanıp yorumlayacağım. Daha önce kullanan var mı ?
Yorumlarını bekliyorum geldi mi
Diğer şampuan ve saç kremlerden bir farkı var mı sence? Yanı 79 lira sonucta değer mi diyorsun?Ertesi gün elime ulaştı canım, çok şık bi pakette geldi , kullanmadan yazmak istemedim. İnanılmaz iyi geldi saçlarıma, mis gibi kokuyor ve özellikle saç kremi çok etkili, saçlarım çok kolay tarandı ve yumuşacık oldu. Uzun süre kullanıcağım, tüm içtenliğimle tavsiye ediyorum. Çok memnunum şuan. Bakalım uzun vadede neler olacak. Tekrar yazacağım.
Diğer şampuan ve saç kremlerden bir farkı var mı sence? Yanı 79 lira sonucta değer mi diyorsun?
Teşekkürler yorumun icin. Stoklarım bittiğinde belki bende denerim :)ilk kullandığımda ben o farkı hissettim canım,şampuanda tuz yokmuş bu yüzden ilk şampuanlamada çok köpürmüyor, ikincide süper oldu. Özellikle saç kreminden sonra saçlarım ışıl ışıl parladı ve biliyorsunuz ben buraya yazmıştım saçlarım aşırı kabarık ve asla şekil almıyordu galiba bu setle bunun önüne geçtim.Saç kreminin içinde yoğun keratin olduğu yazıyor. Saçları hızlı uzatıcakmış yeni kullanmaya başladığım için net bi şey yazamıyorum , gelişme oldukça yazıcam. Verdiğim paranın karşılığını aldığımı düşünüyorum.
canim memnun kaldin mi sarımsaklı sampuandanBenimde anca alma firsatim oldu cnm daha kullanamadim yarin deneyicigim kokusu hafif ve sarimsakla ilgisi yok 19 tl aldim gratisten insallah bir sure memnun olurum yaz boyunca memnun kalirsam devam ederim
Yaklasik 2ay kadar kullandim fazla kuruluk yapmiyor orta seviye dokulmeler fazla farketmedi yine devam etti sarimsakli bi koku degil alakasi bile yok diyebilirim ama icindeki kokusu pek belirgin ve kalici degil cok kopurmuyor bitkisel ve katkisiz oldugu icin ne fazla yumusak nede cok sert yapiyor ben sac kremiyle beraber kullandimm tekrar bioxcine donus yaptimcanim memnun kaldin mi sarımsaklı sampuandan
Elidorun argan yağlı şampuanı var. Sarı şişedeki. Kuru saçlar için.. Çok güzel nemlendiriyor tavsiye ederimNemlendiren bi şampuan arıyorummm
Elidorun argan yağlı şampuanı var. Sarı şişedeki. Kuru saçlar için.. Çok güzel nemlendiriyor tavsiye ederim
Kim diyor hepsi aynı diyeElidor istemiyorum ya
Hiç iyi şeyler duymadım..
Hepsi aynıymış sadece ambalajı değiştiriliyomuş
Kim diyor hepsi aynı diyehiç olurmu öyle şey canım elidor büyük bir marka şampuanlarda.. nerdeyse piyasadaki bütün şampuanları denemiş biri olarak söyleyebilirim ki saçlarıma en iyi gelen elidor oluyor..
Daha önce kullandım elidorun argan yağlı şampuanınu kesinlikle nemlendiriyor.. bir kaç çeşidini de kullandım hepsi birbirinden farklı olduğuna eminim. :)
Benim tavsiye ettiğim serinin kremini kullanıyorsun anladığım kadarıyla. Şampuanıyla birlikte kullanıldığında daha çok etkili oluyor.Ben saç kreminin sarısından memnundum.
Kız kardeşim kahve rengini almış aynı etkiyi görmedim ama şampuanda aklımda elseve var ama korkuyorum
Benim tavsiye ettiğim serinin kremini kullanıyorsun anladığım kadarıyla. Şampuanıyla birlikte kullanıldığında daha çok etkili oluyor.
Elseve' e kötü diyemem. Elseve de kullandım en çok beğendiğim serileri.. komple beş serisi. Birde sarı şişedeki kırılma karşıtı serisi güzel
Elidorla elseve güzel markalar. Ama pantene,blendax ve aklıma gelmeyen diğer market şampuanlarını hiç beğenmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?