Bende blendax head&shoulders dan birde pantene'in ipeksi yumuşaklık olanından pek memnun kalmamıştım saç derimde kaşıntıdan dolayı yaralara sebep olmuştu bu ürünlerBenim tavsiye ettiğim serinin kremini kullanıyorsun anladığım kadarıyla. Şampuanıyla birlikte kullanıldığında daha çok etkili oluyor.
Elseve' e kötü diyemem. Elseve de kullandım en çok beğendiğim serileri.. komple beş serisi. Birde sarı şişedeki kırılma karşıtı serisi güzel
Elidorla elseve güzel markalar. Ama pantene,blendax ve aklıma gelmeyen diğer market şampuanlarını hiç beğenmiyorum.
Pantenenin nem serisi saçı kötü ağırlaştırıyor. Ama belki senin saçına daha iyi gelebilir. Senin hangisi içine sindiyse onu kullan canım. Deneye yanıla yöntemi :)Bende pantene nem serisini düşünmüştüm en azindan 1 sise kullanip nemi duzenliyeyim diye.
Blendax sadece koku anlaminda çok güzel.
Diğerlerinden de çok kullanmak istemiyorum..
Bakalim elimdeki bitsinde..
Dün yikadim saclarini bugün saclarim çok güzel oldu.
Sirf bu yüzden değiştirmek istemiyorum sampuanimi.
Hem de içine attiklarim iyi şeylerdi.
Bakalim artık
Pantenenin nem serisi saçı kötü ağırlaştırıyor. Ama belki senin saçına daha iyi gelebilir. Senin hangisi içine sindiyse onu kullan canım. Deneye yanıla yöntemi :)
Yağ bakımı olarak olarak saf Zeytinyağının üstüne tanımıyorum. Saçlarım güzelliği için en iyisi zeytinyağı :)Aynen öyle.
Bugün bari yağlarla bakim yapayim.
Uclari çok hasar gördü
Yağ bakımı olarak olarak saf Zeytinyağının üstüne tanımıyorum. Saçlarım güzelliği için en iyisi zeytinyağı :)
Canım ne kadar a aldınDove onarıcı serisini kullanıyorum ve çok memnunum.Özellikle kokusu 2 gün gidiyor.Arkadaşlarım saçlarımın çok güzel koktuğunu söyler..
Benimkide boyalı saç kremleriyle yumuşatabilirsiniz illa para dökmeye gerek yok.saçlarımı yeni boyattım kumral bakır yaptırdım, ilk defa boyadım bi dene yapmak lazım boyalı saça ne önerirsiniz, kuaför illa loreal profesyonel şampuan önerdi ama 100 lira civarında dedi çok pahalı geldi ya
saçlarımı yeni boyattım kumral bakır yaptırdım, ilk defa boyadım bi dene yapmak lazım boyalı saça ne önerirsiniz, kuaför illa loreal profesyonel şampuan önerdi ama 100 lira civarında dedi çok pahalı geldi ya
Benimkide boyalı saç kremleriyle yumuşatabilirsiniz illa para dökmeye gerek yok.
Saç maskesi, saç kremiyle yumuşatabilirsin bencede.
Şampuanla istesen de yumuşamaz öyle..
Hask Coconut Oil saç kremi cok güzel yumusatıyor, birde gliss'in oil nutritive olan sıvı saç kremi cok güzel.
Saç maskesi olarakta watsons ballı saç maskesi üzerine tanımıyorum fiyat&performans açısından.
Bu isini gorebilir bence.saç kremi loreal elseve aldım, maskeyi bi aavmye gidersem alırım, rengini koruyacak bi şampuan arayışındayım ama, bakır inanılmaz akıyor, iki haftada boya istiyor, baya iş açtım başıma galiba
saç kremi loreal elseve aldım, maskeyi bi aavmye gidersem alırım, rengini koruyacak bi şampuan arayışındayım ama, bakır inanılmaz akıyor, iki haftada boya istiyor, baya iş açtım başıma galiba
Bu isini gorebilir bence.
Eki Görüntüle 1649060
Loreal'in kırmızı renkli olan kutudaki şampuanını kullanıyordu bi arkadasım memnundu.
Ama ben hiç kullanmadım.
Malesef kızıl tonlarda akmayı istesenizde sıfıra indiremezsiniz.ben de aynen lorealin bu serisini komple aldım. ilk yıkama iyiydi ama renk akmaya mahkum galiba o konuda bi değişiklik yok..
Kuzumm loreal elseve'in 6 mucizevi yağ besleyici bakım şampuan+kremini biliyormusun kullandın mı hiç?Malesef kızıl tonlarda akmayı istesenizde sıfıra indiremezsiniz.
Cok akan bi renk :)
Kuzumm loreal elseve'in 6 mucizevi yağ besleyici bakım şampuan+kremini biliyormusun kullandın mı hiç?
Bu ara taktım kafama şu elseve leri :/ illa saçıma uygun iyi gelen bi elseve bulucam çok merak ediyorum acaba yumuşacık yaparmı parlak olurmu saçlarım bu ürünü kullanıncaYok canım ama bende merak ediyorum o serisini..
Bu ara taktım kafama şu elseve leri :/ illa saçıma uygun iyi gelen bi elseve bulucam çok merak ediyorum acaba yumuşacık yaparmı parlak olurmu saçlarım bu ürünü kullanınca
macera arıyorum kendime yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?