aynenn almadığım şampuan kalmadı en iyi gelen Hobby oldu ucuz ama kaliteli ve diğer pahalı şampuanlardan 10 kat daha güzelHem ucuz hem kaliteli bi ürün çıkarmışlar valla helal olsun şampuanlara çok para ödedim zamanında hiç bir faydasınıda göremedim şu 'meşhur markaların' . paramıza yazık olmuş
Canım ben memnunum glisten tekrar almayı düşünüyorum,yeni serisi çıkmış dikkatimi çekti hemen,çabuk kırılan zayıf saçlar için diyo 20 kata kadar güçlü saçlar diyor.baya iddalı bi ürün,kremini özellikle alabilirimYa ben glissin ürünlerini bulamadım halanasıl memnun musun glissten ? Saçlarda kabarma olmuyor değil mi ?
Bende İpek aldım ama pek beğenmedim hobi daha mı güzelarkadaşlar gliss falan bahane en iyisi Hobby
Evt ipek şampuanı aldım ama pek beğenmedim hobi alsammı acaba yumuşak yapsın istiyorum yıkarken bileCanım sana tavsiyem şampuanı kullanma ben ilk aldığımda şampuanı ve kremi kullandım ama saçlarım tekrar elektriklenme yaptı. Dün sadece ipekin kremini kullandım sarı kutu tüm saçlar için ve inanılmaz bir şey hala elektriklenme yok. Ve saçım yumuşacık olduÇok sevdim ben bu kremi. Ama hangi şampuan alacağım şimdi bilmiyorum. Yukarıda bi arkadaş hobby'nin şampuanını kullanıyor memnun da kalmış ama ben buralarda bulamadım sen bulursan hobby al dene canım :)
canım hacim veren Hobbynin menekşe özlüsü var dolgun gösteriyormuş alabilirsin. Kesinlikle Hobby şampuan öneririm sana saç kremi olarak İpek tüm saçlar için olanını al %0 elektriklenme %100 parlak ve sağlıklı saçlar :)Hacim veren şampuan varmı kullananlar saçlarım sönüyor
ayırca yumuşak yapmasını istiyorsan yıkarken bile Hobby gerçekten Hobby süper bişey yahu inşallahda böyle devam eder bu güzel sonuçları ve istersen Hobby saç kremide alabilirsin saç kremide yumuşatıyorEvt ipek şampuanı aldım ama pek beğenmedim hobi alsammı acaba yumuşak yapsın istiyorum yıkarken bile
Yıkarken de yumuşak yapıyormu birde hacimli olsun istiyorumayırca yumuşak yapmasını istiyorsan yıkarken bile Hobby gerçekten Hobby süper bişey yahu inşallahda böyle devam eder bu güzel sonuçları ve istersen Hobby saç kremide alabilirsin saç kremide yumuşatıyor
Saol canımcanım hacim veren Hobbynin menekşe özlüsü var dolgun gösteriyormuş alabilirsin. Kesinlikle Hobby şampuan öneririm sana saç kremi olarak İpek tüm saçlar için olanını al %0 elektriklenme %100 parlak ve sağlıklı saçlar :)
yıkarken yumuşak olsa ne yararkiiYıkarken de yumuşak yapıyormu birde hacimli olsun istiyorum
Bugün hobi aldım menekşe özlü kullandım pek beğenmedimBence Hobby çok güzel
Bugün hobi aldım menekşe özlü kullandım pek beğenmedim
Senin saçın boyalımıBence Hobby çok güzel
hayır nedenSenin saçın boyalımı
neden ne olduki bide anında etki göremezsin 1 hafta falan kullan :)Bugün hobi aldım menekşe özlü kullandım pek beğenmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?