Dün gittim aldım valla elseve'in 6 mucizevi besleyici şampuanını vee mucizevi yağını :)
Çok fazla beklentim yoktu elseve den fakat dün akşam kullandım inanılmaz yumuşattı saçlarımı :)
Sadece şampuanı yeterli oldu ipek gibi yaptı saçlarımı banyodan sonra nemli saç uç ve boylarıma da mucizevi yağı uyguladım ve sonuç bekledğimden de iyi çıktı o tepemdeki havaya dikilen kabaran saçlarım istediğim gibi sakinleşti duruldu birde artı bi parlama oldu saçlarımda :) Aldığıma pişman olmadım özellikle küçük boylarından aldım deneyeyim memnun kalmazsam artık bi çeşit kullanır çabuk bitiririm diye ama büyük boylarını alsaymışım keşke dedim :)
Zamanında gliss shea cashmere kullanırdım sadece şampuanı yeterli oluyordu saçlarımı pamuk gibi yapmaya nezaman üretimden kaldırdılar she cashmere'i ozaman afalladım işte bulamadım hiç kendime sadece şampuanla istediğim yumuşaklığı verecek bi ürün. Gel gör ki elseve duymuş sesimi benim için üretmiş sanki bu mucizevi besleyici seriyi :)) saç kremine ihtiyaç duymuyorum şuan gerçekten inşallah buda üretimden kalkmaz yaa

Valla buldum aradığım şampuanı ben

İnşallah zamanla fikrim değişmez uzun süreler memnuniyetle kullanırım