Şampuan ve Saç Kremleri Hangi şampuan kullanmalym diyenlerin... Paylaşım Alanı

Valla ben şampuanımı buldum o yüzden hiç alasım yok başka şampuan:))

John frieda volume şampuanı:KK200:
daha önce denemediğim icin kızdım kendime..

Saçlarımı bu kadar parlak, hacimli gösteren başka bir şampuan kullanmamıştım.
Benim baya kalıntelli gür saçlarım var kuzum biraz sakinleşse hani durgun olsa kabarmasa fena olmas hani :oops:

Benim baya kalıntelli gür saçlarım var kuzum biraz sakinleşse hani durgun olsa kabarmasa fena olmas hani :oops:
Aynı sorun bende de var ama ince telli çok eletrikleniyor sinir oluyorum çözüm bulamadım :mad:

Aynı sorun bende de var ama ince telli çok eletrikleniyor sinir oluyorum çözüm bulamadım :mad:
ah ahh bende bi bulabilsem çözüm keşke :110:
aklım elseve lere gidiyor kırıcam tabularımı deniycem şu 6 besleyici bakım serisini :) beklentimi çokda yüksek tutmuyorum ama deneyip en azından görmek istiyorum etkisini 6 besleyici çiçek özlerinin yağı varmış bakalım nasıl bi sonuç alıcam :KK23:

O zaman sende ona göre bir şampuan bulacaksın canım:KK53:

Nemlendirici özellikli şampuanlar işini görebilir..

Bu haftasonu gratiste urban care şampuanlarda %50 indirim varmış.

Nem veren bi şampuanı vardı onun kuru saçlar için.

ah ahh bende bi bulabilsem çözüm keşke :110:
aklım elseve lere gidiyor kırıcam tabularımı deniycem şu 6 besleyici bakım serisini :) beklentimi çokda yüksek tutmuyorum ama deneyip en azından görmek istiyorum etkisini 6 besleyici çiçek özlerinin yağı varmış bakalım nasıl bi sonuç alıcam :KK23:
Ben market sampuanlarini kullanmiyorum artik..bitkisel kullaniyorum. Gliss sivi sac kremi.merak ediyorum isimi.gorur mu

Ben market sampuanlarini kullanmiyorum artik..bitkisel kullaniyorum. Gliss sivi sac kremi.merak ediyorum isimi.gorur mu
Bitkisellerde istedigim nemi vermiyor ki:110: soyle saclarim yaglansin parlasin yumusasin elektrik carpmis gibi kabarik degilde sakin durgun olsun istiyorumo_O
O zaman sende ona göre bir şampuan bulacaksın canım:KK53:

Nemlendirici özellikli şampuanlar işini görebilir..

Bu haftasonu gratiste urban care şampuanlarda %50 indirim varmış.

Nem veren bi şampuanı vardı onun kuru saçlar için.
İste benim dedigim su elseve 6 mucizevi besleyici yag serisi derdime care olurmu acep :) bi elseve urunu olucak illa kafaya taktim :KK53:

Bitkisellerde istedigim nemi vermiyor ki:110: soyle saclarim yaglansin parlasin yumusasin elektrik carpmis gibi kabarik degilde sakin durgun olsun istiyorumo_O

İste benim dedigim su elseve 6 mucizevi besleyici yag serisi derdime care olurmu acep :) bi elseve urunu olucak illa kafaya taktim :KK53:

Bende istiyorum ama yok:(

Saçınızı zeytinyağlı defne sabunuyla yikamanizi öneriyorum kızlar. Bir mucize kesinlikle özelikle yağlı saçlar için birebir.. dokulmemi durdurdu ,kepegi kesti, asla ve asla sertlestirmiyor yumuşacık yapıyor. Alırsanız dalan alın kesinlikle :)

Arkadaşlar ben urban care nin keratin li şampuan ve saç kremi ni aldım pembe renkli olanı. . Aslında argan yağlisini alacaktım gecen serumunu da almistim ama evim in yakınındaki gratis te ne hikmetse biten ürünlerin yerine yenileri gelmiyor.. Bende Saçimin tipine en uygun olan pembe seriyi seçtim,yıpranmış saçlar için. . İki kez kullandım henüz ama çok memnunum sacimi çok yumuşatıyor ve kökten uca saclarim parlıyor ben çok memnunum. Bittiğinde belki biotin keratinli mor seriyi alabilirim o da dokulmeler için .. Şuan gratis ve watsons da indirim de 12..90 tl. Tavsiye etmek için erken sonuçta iki kez kullandım ama saclarim in parlaklığı ve yumusakligin dan çok cok memnunum kokusu da çok hoş . :))

Ben Carrot Care Havuçlu şampuan kullanıyorum. Etkilerini uzun uzun yazdım bkz

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün gittim aldım valla elseve'in 6 mucizevi besleyici şampuanını vee mucizevi yağını :)
Çok fazla beklentim yoktu elseve den fakat dün akşam kullandım inanılmaz yumuşattı saçlarımı :)
Sadece şampuanı yeterli oldu ipek gibi yaptı saçlarımı banyodan sonra nemli saç uç ve boylarıma da mucizevi yağı uyguladım ve sonuç bekledğimden de iyi çıktı o tepemdeki havaya dikilen kabaran saçlarım istediğim gibi sakinleşti duruldu birde artı bi parlama oldu saçlarımda :) Aldığıma pişman olmadım özellikle küçük boylarından aldım deneyeyim memnun kalmazsam artık bi çeşit kullanır çabuk bitiririm diye ama büyük boylarını alsaymışım keşke dedim :)
Zamanında gliss shea cashmere kullanırdım sadece şampuanı yeterli oluyordu saçlarımı pamuk gibi yapmaya nezaman üretimden kaldırdılar she cashmere'i ozaman afalladım işte bulamadım hiç kendime sadece şampuanla istediğim yumuşaklığı verecek bi ürün. Gel gör ki elseve duymuş sesimi benim için üretmiş sanki bu mucizevi besleyici seriyi :)) saç kremine ihtiyaç duymuyorum şuan gerçekten inşallah buda üretimden kalkmaz yaa :(
Valla buldum aradığım şampuanı ben :KK200:
İnşallah zamanla fikrim değişmez uzun süreler memnuniyetle kullanırım :anneadayı:

Dün gittim aldım valla elseve'in 6 mucizevi besleyici şampuanını vee mucizevi yağını :)
Çok fazla beklentim yoktu elseve den fakat dün akşam kullandım inanılmaz yumuşattı saçlarımı :)
Sadece şampuanı yeterli oldu ipek gibi yaptı saçlarımı banyodan sonra nemli saç uç ve boylarıma da mucizevi yağı uyguladım ve sonuç bekledğimden de iyi çıktı o tepemdeki havaya dikilen kabaran saçlarım istediğim gibi sakinleşti duruldu birde artı bi parlama oldu saçlarımda :) Aldığıma pişman olmadım özellikle küçük boylarından aldım deneyeyim memnun kalmazsam artık bi çeşit kullanır çabuk bitiririm diye ama büyük boylarını alsaymışım keşke dedim :)
Zamanında gliss shea cashmere kullanırdım sadece şampuanı yeterli oluyordu saçlarımı pamuk gibi yapmaya nezaman üretimden kaldırdılar she cashmere'i ozaman afalladım işte bulamadım hiç kendime sadece şampuanla istediğim yumuşaklığı verecek bi ürün. Gel gör ki elseve duymuş sesimi benim için üretmiş sanki bu mucizevi besleyici seriyi :)) saç kremine ihtiyaç duymuyorum şuan gerçekten inşallah buda üretimden kalkmaz yaa :KK43:
Valla buldum aradığım şampuanı ben :KK200:
İnşallah zamanla fikrim değişmez uzun süreler memnuniyetle kullanırım :anneadayı:
Canim senin icin sevindim ama ben market urunu istemiyorum.

Bende yeni çıkan urban serisinin mavi renk olanını aldım ama sanırım daha çok dökmeye başladı saçlarımı. Hiç azalma olmadı fazlası old gibi geliyor.
İnce telli ve seyrek saçlarım var.
Davines i çok duydum, kuaforum tavsıye etti ama çok pahalı geldi. Nette de araştırmalarıma göre neredeyse hiç kötü yoruma da rastlamadım diyebilirm

Bende yeni çıkan urban serisinin mavi renk olanını aldım ama sanırım daha çok dökmeye başladı saçlarımı. Hiç azalma olmadı fazlası old gibi geliyor.
İnce telli ve seyrek saçlarım var.
Davines i çok duydum, kuaforum tavsıye etti ama çok pahalı geldi. Nette de araştırmalarıma göre neredeyse hiç kötü yoruma da rastlamadım diyebilirm
O kadar paraya degmiyor . otacininkini kullan daha iyi. O da bitkisel.

O kadar paraya degmiyor . otacininkini kullan daha iyi. O da bitkisel.
onuda kullandım, bitkisel olanlar keçe gibi yapıyor saçlarımı.
Hem kuru hem ince telli ve az saçlarım.
1 hafta yıkamayayım yağlanmıyor. Sanırım bununda etkisi var, beslenmiyor kökler.
Evde kendimce yağ hazırladım onun faydasını görüyorum yavaş yavaş. Önlerimde saçlar çıkmaya başladı.
Ama bi yandan şu dökülmelere çare bulamamk çok sıkıcı

En iyi şampuan hangisidir
İnsanlar her zaman en iyiyi almak isterler sıkça kullandıkları şampuan içinde aynı durum geçerlidir ancak şampuanda en iyi beklentisi ne beklendiğine bağlı olarak değişir.
Beklentiniz kepek sorununu düzeltmekse kepeğe etkili herhangi bir şampuan kullanabilirsiniz,sorununuz yoğun kepekse bu durumda şampuanlar yetersiz kalacaktır çünkü yoğun kepeğin sebebi genellikle mantar veya seboredir bu durumda şampuan değil tedavi amaçlı ürün kullanmalısınız. Yoğun kepek ve sebore de en etkili losyon olan dermotto veya benzeri bir ürün tercih edilmelidir.
Saçınızda kalite sorunu varsa yani kırılma,kırılarak dökülme, sönükleşme, parlaklığının azalması gibi sorunlar varsa saç kalitesini artırmada en etkili vitamin olan B7 vitamini içeren biotinli şampuan tercih etmelisiniz.
Saçlarınızda dökülme varsa bu durumda en doğrusu bir uzmanla görüşüp uygun ilaç kullanmaktır ama extra ürün kullanmak yerine bu sorunu şampuanla çözmek isterseniz bu durumda tercihiniz saw palmetto içeren şampuanolmalıdır.Saç dökülmesinin bilinen en sık sebebi DHT dir (%95) ve saw palmetto bilinen en etkili DHT engelleyicidir.Saw palmettonun saç dökülmesini engellediği yönünde yapılmış yüzlerce güvenilir bilimsel yayın vardır.
He ne kadar bilimsel veri olmasa da ısırgan otu suyunun saç kalitesini artırdığı ve dökülmeyi engellediği yönünde bilgiler vardır.

Back
X