Şampuan ve Saç Kremleri Hangi şampuan kullanmalym diyenlerin... Paylaşım Alanı

bu organicum saçları kurutuyormu canım ya?genede bitkisel şampuanlar kurutuyor
ve eczanede mi satılıyor?

DuyguluDeniz kurutup kurutmadığı hakkında çok bişi söliyemicem malum yeni kullanmaya başladım.
Evet eczanelerde satılıyo ama her eczanede değil sitesine girersen hangi eczanelerde stıldığının listesi var canım ;)

DuyguluDeniz kurutup kurutmadığı hakkında çok bişi söliyemicem malum yeni kullanmaya başladım.
Evet eczanelerde satılıyo ama her eczanede değil sitesine girersen hangi eczanelerde stıldığının listesi var canım ;)

saol canım ya ama senn saçlar yaglıymış seninkini kurutmayabilir ben de şampuanım bitsin denemek istiyorum fiyatı ne kadar peki?

kızlar bende KERASTASE denen lorealin bir şampuanını aldım bilenler bilir çok pahalı birşey. ama hiç bi numarası yok.. pantene neyse o da o... aldanmayın çok pahalı kaliteli olur diye.. genetik olarak saçlarınız pek iyi değilse hiç bir şampuan kolay kolay değiştirmez saç yapınızı.....

Ya arkadaşlar genelde marketlerde satılan şampuanları kullanmayın diyorlar. Ya profesyonel urunleri ya da eczanede satılanları kullanın diyorlar. Ben eskiden Pantene Dove Head& Shoulders kullanırdım. Sonra Bioxcin denedim ama pek memnun kalmadım nedense. Zaten sürekli aynı şampuanı da kullanmayın diyorlar, hepsinin icerigi farklıymış. Bunu kremler icin de soylerler zaten. Sonra onu bıraktım Shwarzkopf Bonacure kullanıyorum. Bu da biraz kepek yaptı gibi. benim ince telli ve yaglı saclarım. Napsam bilemiyorm valla hicbir seyden memnu kalamıyorum. Belki problem sac yapısında:)

en iyisi saçları kazıtmak,
ne şampuan derdimiz kalır, nede dökülme derdi,
kafayı sil çık ne güzel dimi.

Ya arkadaşlar genelde marketlerde satılan şampuanları kullanmayın diyorlar. Ya profesyonel urunleri ya da eczanede satılanları kullanın diyorlar. Ben eskiden Pantene Dove Head& Shoulders kullanırdım. Sonra Bioxcin denedim ama pek memnun kalmadım nedense. Zaten sürekli aynı şampuanı da kullanmayın diyorlar, hepsinin icerigi farklıymış. Bunu kremler icin de soylerler zaten. Sonra onu bıraktım Shwarzkopf Bonacure kullanıyorum. Bu da biraz kepek yaptı gibi. benim ince telli ve yaglı saclarım. Napsam bilemiyorm valla hicbir seyden memnu kalamıyorum. Belki problem sac yapısında:)

benim saç yapım da seninki gibi canım çok ince telli ve yağlı..uçları sürekli kırık kırık:kızgın: ben de devamlı bi şampuan arayışı içindeyim bu tip saçlar için en uygun şampuan hangisidir acaba yafisfisfis

artık takip edemiyorum sampuanları hangisini kullancagımı sasırdım laelaelaelaelae kafamçokkarıştı

bilmiyorum ben turkiyedeyken blendax kullaniyordum ama fransa'da yok malesef
esim elseve kullaniyor denedim memnun kalmadim simdi nivea kullandim oda guzel degil

simdi ne kullansam ya off

benim saç yapım da seninki gibi canım çok ince telli ve yağlı..uçları sürekli kırık kırık:kızgın: ben de devamlı bi şampuan arayışı içindeyim bu tip saçlar için en uygun şampuan hangisidir acaba yafisfisfis

Organicum yeşili kullanıyorum yağlı saçlar için birebirzemuszemus
Şiddetle tavsiye ederim kaydirigubbakcemile2

kesnlkle gliss.
ben çok marka denedm ama gliss yaban gülü pembe kutu,daaha iisini görmedm.
saç kremi olarak da aynı ürünün saç bakım maskesini kullanıorum
saçlarımın güzelliiği aıptıır sölemesi dillere destandır.:):)

ben yıllardır loreal elseve şampuan ve kremini kullanyordum ama son zamanlarda saçlarım boyadan iyice cansızlaşmaya başlayınca amway in şampuanın ve saç bakım maskesini kullanmaya başladım bence cok güzelhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Back
X