Hangi şehirde Yeni bir başlangıç

BugsBunnyyy

Bile bile lades...
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2019
391
397
23
Boşanmaya karar verdim...
Kizlar hangi şehirde Yeni bir başlangıç yapmak iyi olur?
adana mersin dışı olsun önerileri bekliyorum mesleğim yok ilköğretim mezunuyum iş konusunda hangi şehirde daha şanslı olurum....

Son düzenleme:
Aileniz yasa arkadaşlarınız onlar baz almak lazım. Mesela bazen bilirsiniz ki bir şehire arkadaşınız var o bile koruyucudur.
Ailemle yaşamak ve yakın olmak istemiyorum zaten aynı şehirde yaşıyorum yaşadığım şehirde sadece arkadaşlarım var ama bu şehirde kalmak istemiyorum

birikiminiz yokmuş işinizde yok hali hazirda ailenizin olduğu yer disinda baska bir sehirde 0 dan duzen kurmak icin hazir oldugunuza eminmisiniz?
atiyorum ankaraya geldiniz nerde kalacaksiniz kalacak yer parasi?
ne yiyip iceceksiniz is bulana kadar?
Bir aylık ev tutacak kadar Birikim yaparım birkaç ay içinde

Bir aylık ev tutacak kadar Birikim yaparım birkaç ay içinde
işsizlik çok fazla sizi kirmak icin soylemiyorum ama egitim durumunuz hemen iş bulmaya musade edermi bilmiyorum 2 3 ay 1 sene bile issiz kalabilirsiniz ozaman ne olacak ?
önce işinizi ayarlayin sonra şehire karar verin
büyük şehirlerde alternatifiniz daha çok olur gibi

İş imkanı yüksek şehir diye bir şey yok benim anlayışımda. X şehri desem size gider gitmez otogar çıkışında işverenler beklemeyecek ki sizi. Kendinizin ne yapacağına karar vermesi gerek önce.
Sanırım büyük şehir seçeceğim teşekkür çocuk bakıcısı veya temizliğe giderim

Daha önce bir iş tecrübeniz var mıydı? İlkokul mezunu olmanız fark etmez kaldı ki bu ülke de işsiz olan hemşire de var, mimar da. Çocuk bakıcılığı yaparsınız ya da hasta bakarsınız gayette güzel para kazanırsınız bence bu işlerde de. Yalnız param yok çalışıp biriktireceğim sıfırdan başlayacağım demişsiniz de parasız gittiğiniz şehirde nerede kalacaksınız? Belli bir miktar iş bulup düzen oturtana kadar paranız vardır ama değil mi? Eğer 5 kuruşsuz başka bir şehire gitmeyi planlıyorsanız kafayı yemiş olmalısınız :işsiz:

Daha önce bir iş tecrübeniz var mıydı? İlkokul mezunu olmanız fark etmez kaldı ki bu ülke de işsiz olan hemşire de var, mimar da. Çocuk bakıcılığı yaparsınız ya da hasta bakarsınız güzel para kazanırsın bence bu işlerde de. Ayrıca param yok çalışıp biriktireceğim sıfırdan başlayacağım demişsiniz de parasız gittiğiniz şehirde nerede kalacaksınız? Belli bir miktar iş bulup düzen oturtana kadar paranız vardır ama değil mi? Eğer 5 kuruşsuz başka bir şehire gitmeyi planlıyorsanız kafayı yemiş olmalısınız :işsiz:
Tabiki bir ev tutmak için Birikim yaparım sonra iş ararım.
Evet tecrübe var 1 yıllık satış danışmanı tecrübe var

Bir aylık kirayı biriktirirm bir kaç ay içinde demişsiniz fakat genelde evleri emlakçı kiraya veriyor onun parası lazım önden bir kira alır ev sahıbı ona para lazım. Ev kiralarken kontrat imzalarsın hadi diyelim istediğin gb gıtmedı ısler o evin sözlesmesınden de cayamazsın. O yuzden tek dert 1 aylık kıra deıl. Baska sehırde arkadasın akraban varsa onları ara fıkır al belki senı bıraz ıdare ederler iş bulup maaş alana kadar

Back
X