- Konu Sahibi Sirine_4553
-
Bence şu an ki işinizde devam etmelisiniz.
1- Otomotiv sektöründeki müdür size açık şekilde eski personelim gelirse işe alırım demiş sizi bilmem ama beni endişelendirirdi bu sözü...Siz ne kadar başaralı olsanızda ordaki konumunuz eski personele göre şekillenecek..
2- Tamamen farklı bir kültüre gidiyorsunuz...Arkadaşınız,dostunuz ve sosyal hayatınız şu anki yaşadığınız şehirdeki gibi olmayacak zaten bunlara alışma süreci geçireceksiniz yeni ev,yeni düzen,yeni iş hepsi birden ağır gelir bana kalırsa...Psikolojik olarak bunların hepsini birden kaldıramayabilirsiniz...En azından işte uyum sürecini daha kolaylaştırmalısınız ki kendinizi mutsuz hissetmeyesiniz..
3- Tutunki otomotiv sektörüne başladınız ve bir süre sonra bırakmak zorunda kaldınız ya da çıkarıldınız işten...Şu anki işinizide kaybetmiş olacaksınız ve doğuda iş bulmak gerçekten zor...Gideceğiniz yer neresi iş olanakları nasıl bilemiyorum ama batı şehirleri gibi de değildir eminim...
Çalışma saatleri konusunda haklı olabilirsiniz çalışan bayan olunca saatlerin kısa olması büyük avantaj..Belki şu an çalıştığınız işyeriyle görüşüp çıkış saatinizi en azından bir saat geri çekebilirler...
ilk mesajla son mesajlar arasındaki farkları bir tek benmi görüyorum?
sanki 2 ayrı kişi yazmış.
tarzlar tamamen farklı
örneğin 12.ci mesajlarda ''i'' yerine ''ı'' kullanılmış..
aynı kişi yazmadı bunları
az bir zaman kaldı eşim bana bıraktı iş tercihimi fakat ilerleyen dönemde otomotiv sektörüğnde çalışıp işsiz kalırsan hiç ağlama bana gelipte diyor.
benide belli bir müşteri kesimi ile muhatap olmak ,iş yoğunluğunun azlığı ;cezbediyor.
kemikleşmiş bir yapıda yer edinmek zor olsa gerek yeni biş deneyim kazanmak elbette zor ama otomotiv sektöründe ki müdür de seni işten çıkartırım demedi seni satış kısmına aktarabılırım eskı personelım gelırse dedı kı ısı bılen eskı guvenılır persoınelını tercıh edecektır hak verıyorum benıde su an calısmıs oldugum yerde ne kadar ıyı olursa olsun yenı personel alınsa aradan yıl gecse ben donsem mudurum benı ıse alır..
benı dusunduren cv ım guncel olmadıgını dıle getırıp guncelleme yapmam konusunda uyarması oldu.uyardıgınız ıcın tesekkur ederım ama hıse basladım uyelıgımın devamına gerek yok demem ragmen olsun sız guncelleyın demesı ıdı..
o kadar ılgılendıler...gıtmeyecek olursam nasıl bır soylem tarzı ıle bılgı vermem gereklıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?