• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi sünnet yöntemi

MysticWomen

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2024
240
180
18
26
Merhaba kızlar oğlum yaklaşık 2.5 aylık cuma günü sünnet ettirmeyi düşünüyorum. Geleneksel dikişli yöntem mi yoksa klempli yöntemle mi yaptırmalıyız karar veremedik. Yaptıran annelerimizden yorum bekliyorum şimdiden teşekkür ederim 🙏🏻

biz dikişli yaptırdık. çok da güzel yaptı sünnetini, sanat eseri (esim öyle diyor uani ben anlamam) 😂😂

su an 1 ay oldu ve dikişler kalmadı, tamamen düzeldi pipisi. benim oğlum 7.5 aylıkken oldu ama

Geleneksel olanı yaptırın bir çocuk cerrahına yaptırın mutlaka ama.

Çocuk cerrahına geleneksel yöntem. Biz böyle yaptırdık çok da memnun kaldık. Ankara'daysanız Dr. Tuba Dikmen Gülser öneririm

Merhaba kızlar oğlum yaklaşık 2.5 aylık cuma günü sünnet ettirmeyi düşünüyorum. Geleneksel dikişli yöntem mi yoksa klempli yöntemle mi yaptırmalıyız karar veremedik. Yaptıran annelerimizden yorum bekliyorum şimdiden teşekkür ederim 🙏🏻
Canım biz devlet hastanesinde yaptırdık. Dikişli yapmıştı. 3 aylık civar yaptiridk bir sorun olmadı. Klempli dediğin nasıl bilmiyorim ama

5 bucuk aylıkken özelde üroloji doktoruna klipsli yaptirdik. Ağrı illaki oldu ama kan dikiş yoktu.

Back
X