• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoğun kaygı

Bebegim suan iki aylik ayni sekildeyim. Uyurken bile diken ustundeyim yastik bebegimden iki metre uzak ya o yastik bi şekilde uçar da Allah korusun besigine duserse bebegim nefes alamazsa gibi senaryolar yasiyorum . Bebegim kocamin yaninda mutfaktayken on kez gelirim bakarim farkinda olmadan o da artik ben bakiyorum takintili olma diye soyler o sekilde yok mok derim ama istem disi yapiyorum , fotolarinda guluyo ya ne kadar mutlu kucucuk bu ya diye agliyorum bas bas vs vs. Tuhaf bi psikoloji atlatiriz inşallah. Tevekkül ediyorum rahatliyorum. Allah hepimizin evlatları korusun inşallah
Odasında kamera olsun her daim oğlum 4 5 aylıkken kızımın montessori yatağında uyuttum arkada yastık vardı hiç aklıma gelmedi o yastığı üstüne çekebileceğini kameradan bi baktım yüzünde çırpınıyo sonrada gel panik atak olma😂 biz şuan 2 odaya da kamera koyduk özellikle uyurken ve oyun oynarken diğer odadan mutfaktan vs izliyorum eşim iş yerşnden bile bazen açıp bakıyor uyanmış falan diyo😁

Sevgi olarak değil ama bağımlılık artıyorsa dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum kötü senaryo düşünmek çok da normal değil aslında geçmiş olsun

Odasında kamera olsun her daim oğlum 4 5 aylıkken kızımın montessori yatağında uyuttum arkada yastık vardı hiç aklıma gelmedi o yastığı üstüne çekebileceğini kameradan bi baktım yüzünde çırpınıyo sonrada gel panik atak olma😂 biz şuan 2 odaya da kamera koyduk özellikle uyurken ve oyun oynarken diğer odadan mutfaktan vs izliyorum eşim iş yerşnden bile bazen açıp bakıyor uyanmış falan diyo😁
Özellikle yenidoğan zamanı zaten hareket edemez dönemez falan diyoruz ama en çok kazalarda o zamanlarda yaşanıyor. Bende hep tulumla uyuttum örtüyü yüzüne çeker diye çok video izledim o şekil çünkü. Şükür ilk 2 seneyi atlattık ama çocukla beraber sorunlar tehlikeler de arttı 😀😀

Özellikle yenidoğan zamanı zaten hareket edemez dönemez falan diyoruz ama en çok kazalarda o zamanlarda yaşanıyor. Bende hep tulumla uyuttum örtüyü yüzüne çeker diye çok video izledim o şekil çünkü. Şükür ilk 2 seneyi atlattık ama çocukla beraber sorunlar tehlikeler de arttı 😀😀
Ahh kıyamam çok geçmiş olsun bizde de kamera var ama işte tedbir alsakt bazen bazı şeylerin önüne geçemiyoruz

Back
X