Tüp Bebek Merkezleri Hangi Tüp Bebek Merkezi Negatif?, hangisi Pozitif? Sonuc

Aylinnim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
232
0
46
Almanya
Merhaba arkadaslar, hepimiz zorlu bir yolculuktayiz, bu yolda secim yapmakta zorlaniyoruz bazen. Birbirimize fikir olmasi acisindan lütfen herkes nerede, kacinci deneme ve sonucunun ne oldugunu yazar mi? Bu merkez seciminde bir istatislik olur. Tesekkürler

canım öncelikle merhaba bence bunlar nasip işi ben ilk denmemi devlet hastanesinde yaptırdım pozitif di ama 2.5 aylık kaybettim ikinci denememde ankara ankalife tüpbebek merkezinde yaptırdım malesef negatif şimdi antalyada tedaviye başladım vitale kadın doğum hastanesi bakalım bu ne olacak yani tutacaksa devlet hastanesinde bile tutuyor ama araştırmak gerekli tabi şimdiki gittiğim dr methini çok duydum istersen araştır aklına yatarsa başlarsın hakkında hayırlısı olsun canım

Merhaba bence de bu istatik yapılabilecek bir durum değil sanırım. Çünkü özellikle ilk denemesinde hamile kalabilen arkadaşlar için o merkez başarılıdır. Ama bir kaç kez sonuç alamamışsa olumsuz şeyler söylenecektir tabii ki. Ben 2 aşılama ve 2 tüp bebek tedavimi İst. Medical Park Bahçelievler de yaptım. Allahıma şükürler olsun ki 2. denememde hiç beklememe rağmen gebe kaldım ( OHSS olmuşum, ben ilaçların etkisi ile gaz olduğunu zannederek o acının içerisinde gebe kalabileceğimi hiç düşünmemiştim) Ama 13. gün testi yaptırdığımda gözlerime inanamadım. )

Eşim de 2. denemeye karar vermeden önce merkezi değişelim dedi. Ama ben dr. uma ve ekibe güvendiğim için ortamını bildiğim için değişiklik yapmayı istemedim. İyi ki de istememişim diyorum şimdi de :))

Dr. a ve merkez e güvenmek çok önemli bence. Rabbim hayırlsını versin inşallah hakkınızda

Tesekkürler arkadaslar, bende henüz tam karar veremedim, ben sorunlu bir hastayim, o nedenlede klinikin labratuari ve sistemleri benim icin cok önemli. hersey Allahtan rabbim herkese nasip etsin insallah

Antalya da mi yasiyorsun, o yüzden mi orayi tercih ettin. Orayi bende duydum bi arastirayim tesekkürler

Antalya da mi yasiyorsun, o yüzden mi orayi tercih ettin. Orayi bende duydum bi arastirayim tesekkürler
yok canım ben konyadayım ama orda başladım haziran sonu gibi başlicam şimdi amaliyat oldum iki ay dinlenme verdi dr bekliyorum hayırlısı canım inan olumsuz bişi duymadım hakkınd hayırlısı canım

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.darısı bana.ne kadara mal oldu yazarsan çok sevinirim.yer araştırıorum kafam karıştı

1. deneme= çamlıca medicana tedavi aşamasında iptal edildi
2. deneme= çamlıca medicana negatif
3. deneme= istanbul tüp bebek merkezi tek seferde pozitif (iyiki gitmişim ayrıca bir sene dondurma ücretsiz)

Son düzenleme:
1. deneme= çamlıca medicana tedavi aşamasında iptal edildi
2. deneme= çamlıca medicana negatif
3. deneme= istanbul tüp bebek merkezi tek seferde pozitif (iyiki gitmişim ayrıca bir sene dondurma ücretsiz)

Tesekkürler rose634. hayirli olsun cok sevindim. tedavini aret bey mi yapti, ne gibi sorunlarin vardi yazabilirmisin rica etsem

ne güzel Alah bize de nasip etsin canım bana fiyat bilgisi verir misin ? istersen özelden de mesaj atabilirsin ben de araştırıyorum.gerçekten güvenilir bi yer mi merak ediyorum.

tedavine göre toplam tutar değişiyo
ilk muayene ücreti 180
merkez tüp bebek ücreti 4.000
geri kalanı eczane toplamda 7-8.000 civarı oluyor hepsi

tedavine göre toplam tutar değişiyo
ilk muayene ücreti 180
merkez tüp bebek ücreti 4.000
geri kalanı eczane toplamda 7-8.000 civarı oluyor hepsi

bahçeciye göre ne kadar uygun.her işlemde muayene ücreti almıyorlardır umarım :)peki ilaçları onlar mı temin ediyorlar hastaneden mi alıyosun? sanki ilaçlar fazla gibi geldi.halen kafam karışık ne yapıcam bilmiyorum.

Selam Kızlar ;
ilk denememi İvi Tüp bebek merkezinde yaptım = Negatif
ikinci denemem için ise iki yer arasında kararsız kaldım . Acıbadem Maslak ve Yeditepe (

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.darısı bana.ne kadara mal oldu yazarsan çok sevinirim.yer araştırıorum kafam karıştı

Medical Park Bahçelievler

ilk Muayene :120 TL. ( Tedavi boyunca başka muayene ve tahlil ücreti alınmıyor )
Tüp Bebek : 4000 TL. ( İlk 10 gün içinde bir miktar alınıyor, transfer günü ger kalan tutar ödeniyor. Ya da kredi kartına taksit yapılabiliyor )
İlaçlar : Hastaneden de KDV siz fiyatıyla temin edilebiliyor. Ama hastanenin karşısındaki eczaneden daha da ucuza alınabiliyormuş. ( Ben 2. de keşfedebildim de )

Benim kilodan dolayı Puregon kullanım dozum daha yüksekti. 2000 TL kadar da ilaçlar tuttu.

İnşallah hayırlısıyla senin için için en iyi en güvenebilceğin merkezi seçer sağlıkla bebişini kucağına alırsın.

evet aret bey yaptı eşimde sayı düşüktü

Selam
Ben isvicrede yasiyorum 4 tüp bebek yaptirdim ama hepsi negativ cikti. simdi istanbulda yaptirmaya karar verdim ama iki merkez arasinda kaldim bana lütfen yardim edebilirmisiniz cok acil. Brüksel tüp bebek hastahanesi ve Memorial hastahanesi arasinda celiskideyim. Lütfen bana yardimci olun, cok kararsizim. Isvicredeki doktorum IMSI teknigiyle yapmadi, ben oyüzden positiv olmadigina inaniyorum,esiminde spermleri yavas ve az. Benim icinde Histereskopy önerdi Brüksel tüp bebek hastahanesi. Haftaya istanbuldayim ve nerde yaptiracagima daha henüz karar veremedim. :-(

Merhabalar,
Ben de istanbul Tüp bebek merkezinde tedavi oldum. Doktorum Aret Kamar'dı.İlk denemede hamile kaldım. Cok şükür sorunsuz bir gebelik yaşadım ve bir bebek sahibi oldum.Hatta benden sonra bir arkadasım da orada tedaviye başladı ve o da ilk denemede bebek sahibi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…