Merhabalar,
Ben de istanbul Tüp bebek merkezinde tedavi oldum. Doktorum Aret Kamar'dı.İlk denemede hamile kaldım. Cok şükür sorunsuz bir gebelik yaşadım ve bir bebek sahibi oldum.Hatta benden sonra bir arkadasım da orada tedaviye başladı ve o da ilk denemede bebek sahibi oldu.
Merhaba
Ben istanbul tüp bebek merkezinide duydum,herkes met ediyor ve Doktor Aret Kamardan cok memnunlar. Cok sanslisin seni cok tebrik ediyorum, umarim her isteyen Anne adaylarin basina gelir ve bu güzel duyguyu hepimiz tadariz. Dr Aret Kamar Histereskopy yapiyormu? IMSI teknigiyle calisiyormu? ücretler nasil?
merhaba arkadaşlar ilk denem denizli erpa = negatif. istanbulda yaptırmayı düşündüm ve araştırmalarımda memorialin iyi olduğunu düşündüm. ben oraya gideceğim.
Ridvan Beyde mi yaptirdin. ne zaman gidiyorsun memoriale
evet ama doktorum babür beydi. sadece hastaneyi kullandık yumoş toplama ve transfer için. memoriale ilk görüşmeye gittim bazı testler istediler.. bir dahakine test sonuçlarını alınca
gitcem.tarih kesin değil.
Memoriyalin ücretleri hakkinda bilgi edindinmi, drun kim olacak memorialde. :)bu arada bende denizliliyim hemseriyiz yani:) Sorunlarin neydi canim merak ettim
tamam hemşom. 325 tl. muayene ücreti veridm ilk başta. tüp bebek 2000 euro. ilaçlar kısmına daha geçemedik. bende yumurta rezervi sıkıntısı olabilirmiş. ilk tüp bebek olmayınca nedenini araştıralım dediler. onların testlerini yaptırcam.yaş 31 ama daha rezerv için çok gencim :26:
ahhh sorma bendede öyle yumurta rezevi azligi. ben suan merkez secimindeyim karar veremiyorum, hele sen bi git güzel haberlerini duyariz insallah. Kac yumurtan toplandi ilk denemede hemsom:)
Merhaba
Ben istanbul tüp bebek merkezinide duydum,herkes met ediyor ve Doktor Aret Kamardan cok memnunlar. Cok sanslisin seni cok tebrik ediyorum, umarim her isteyen Anne adaylarin basina gelir ve bu güzel duyguyu hepimiz tadariz. Dr Aret Kamar Histereskopy yapiyormu? IMSI teknigiyle calisiyormu? ücretler nasil?
merhaba,
Benim bildiğim kadarıyla histereskopi yapıyor evet.IMSI tekniğiyle çalışıyorlar. Fiyatlar konusunda ara konuş istersen bi kere çok yardımcı oluyorlar bi daha net bilgi alabilirsin.ya da sitelerinde iletişim formundan da sorabilirsin hemen cevaplıyorlar.
Merhabalar
suan bende Istanbulu arstiriyorum, ögendigin bilgileri paylasirsan memnun olurum, kacinci deneme olacak senin
bahçeciye göre ne kadar uygun.her işlemde muayene ücreti almıyorlardır umarım :)peki ilaçları onlar mı temin ediyorlar hastaneden mi alıyosun? sanki ilaçlar fazla gibi geldi.halen kafam karışık ne yapıcam bilmiyorum.
canım daha önce düşük geçmişin oldu mu?
Selam
Ben isvicrede yasiyorum 4 tüp bebek yaptirdim ama hepsi negativ cikti. simdi istanbulda yaptirmaya karar verdim ama iki merkez arasinda kaldim bana lütfen yardim edebilirmisiniz cok acil. Brüksel tüp bebek hastahanesi ve Memorial hastahanesi arasinda celiskideyim. Lütfen bana yardimci olun, cok kararsizim. Isvicredeki doktorum IMSI teknigiyle yapmadi, ben oyüzden positiv olmadigina inaniyorum,esiminde spermleri yavas ve az. Benim icinde Histereskopy önerdi Brüksel tüp bebek hastahanesi. Haftaya istanbuldayim ve nerde yaptiracagima daha henüz karar veremedim. :-(
Selam
Ben isvicrede 4 defa tüp bebek yaptirdim ve tutmadi. Benim doktorda IMSI teknigi yoktu. Oyüzden türkiyeyi sectim. Ben brüksel tüp bebek merkeziyle görüstüm bana Histereskopy yapmami önerdi. Ama ben Memorial hastahanesiylede görüsmek istiyorum orasi galiba daha iyi, ama henüz tam karar veremedim. Pazartesi istanbuldayim biraz orda arastirip tüp bebek yaptirip insallah Positiv bir sonucla ( ikizlerimle ) ;-) Evime dönerim. umarim hepimiz anne olur ve o güzel duyguyu artik yasariz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?