Tüp Bebek Merkezleri Hangi Tüp Bebek Merkezi Negatif?, hangisi Pozitif? Sonuc

Merhaba
Ben istanbul tüp bebek merkezinide duydum,herkes met ediyor ve Doktor Aret Kamardan cok memnunlar. Cok sanslisin seni cok tebrik ediyorum, umarim her isteyen Anne adaylarin basina gelir ve bu güzel duyguyu hepimiz tadariz. Dr Aret Kamar Histereskopy yapiyormu? IMSI teknigiyle calisiyormu? ücretler nasil?

biliyorum ki bu iş nasip kısmet işi allah bakti zamanı gelince hepimize nasip edecektir mutlaka...
ben de ilk denememi brüksel tüp bebekde yaptım negatif sonuç
şimdi ikinciye başlıyorum allah nasip ederse bu sefer merkezi değiştirdim memerıal okmeydanı nur dokuzeylül de başlıyorum allah nasip ederse ...bu sefer doktoruma çok güveniyorumm inşallah herşey iyi olacakkk...bizdeki sebeb de erkek inferlitesi sayı az ve morfoloji düşükk lab konusunda en iyi yerlerden biriymiş şuanda memeorıal spermi 8050 ye kadar büyütüp en iyisini seçebiliyormuşş diğer yerlerde geçen sene ki araştıtmam da 6500 dü:26::26:

Merhabalar

suan bende Istanbulu arstiriyorum, ögendigin bilgileri paylasirsan memnun olurum, kacinci deneme olacak senin

merhaba arkadaşlar ilk denem denizli erpa = negatif. istanbulda yaptırmayı düşündüm ve araştırmalarımda memorialin iyi olduğunu düşündüm. ben oraya gideceğim.

Ridvan Beyde mi yaptirdin. ne zaman gidiyorsun memoriale

evet ama doktorum babür beydi. sadece hastaneyi kullandık yumoş toplama ve transfer için. memoriale ilk görüşmeye gittim bazı testler istediler.. bir dahakine test sonuçlarını alınca

gitcem.tarih kesin değil.

Memoriyalin ücretleri hakkinda bilgi edindinmi, drun kim olacak memorialde. :)bu arada bende denizliliyim hemseriyiz yani:) Sorunlarin neydi canim merak ettim

Memoriyalin ücretleri hakkinda bilgi edindinmi, drun kim olacak memorialde. :)bu arada bende denizliliyim hemseriyiz yani:) Sorunlarin neydi canim merak ettim

tamam hemşom. 325 tl. muayene ücreti veridm ilk başta. tüp bebek 2000 euro. ilaçlar kısmına daha geçemedik. bende yumurta rezervi sıkıntısı olabilirmiş. ilk tüp bebek olmayınca nedenini araştıralım dediler. onların testlerini yaptırcam.yaş 31 ama daha rezerv için çok gencim :26:

ahhh sorma bendede öyle yumurta rezevi azligi. ben suan merkez secimindeyim karar veremiyorum, hele sen bi git güzel haberlerini duyariz insallah. Kac yumurtan toplandi ilk denemede hemsom:)

ahhh sorma bendede öyle yumurta rezevi azligi. ben suan merkez secimindeyim karar veremiyorum, hele sen bi git güzel haberlerini duyariz insallah. Kac yumurtan toplandi ilk denemede hemsom:)

valla canım benim gittiğim her doktor bir alemdi nasıl desem denizlide gitmediğim doktor kalmadı galiba. adile gümüş, rıdvan erdemir, mehmet emin soysal,firüzan gürhan ( dünyada da

ahirette de rahat yüzü görmesin) ve babür bey :) klomen kullanmıştım yumurta takibi yapılmadı ve benim hormonlar tavan yaptı.hormon normal seviyeye düşer düşmez babür bey tüp

bebek yaptı.ilk 1 hafta 300 mg başladık yumoşlar büyüyünce 275 e düşürdü. yumurta toplama günü 3 adet yumurta olması gerekirken 1 yumurta bulabildi. o da anlamadı nere gitti benim 2 yumoş .

merhaba,
Benim bildiğim kadarıyla histereskopi yapıyor evet.IMSI tekniğiyle çalışıyorlar. Fiyatlar konusunda ara konuş istersen bi kere çok yardımcı oluyorlar bi daha net bilgi alabilirsin.ya da sitelerinde iletişim formundan da sorabilirsin hemen cevaplıyorlar.

Cok tesekkür ederim cevabin icin, ben pazartesi istanbula gidiyorum. üc hastahaneyle görüsecegim, Brüksel tüp bebek, Memorial ve istanbul tüp bebek hastahanesi. ya karar vermek cok zor :-( umarim hepimiz icin hersey diledigimiz gibi olur. Cocuk sahibi olmanin bukadar zor oldugunu bilmiyordum. Istemeyenler bol bol getiriyor, isteyenlerde umut icinde bekliyor o güzel ani.! Insallah isteyen herkese nasip olur Annelik.

Merhabalar

suan bende Istanbulu arstiriyorum, ögendigin bilgileri paylasirsan memnun olurum, kacinci deneme olacak senin

Selam
Ben isvicrede 4 defa tüp bebek yaptirdim ve tutmadi. Benim doktorda IMSI teknigi yoktu. Oyüzden türkiyeyi sectim. Ben brüksel tüp bebek merkeziyle görüstüm bana Histereskopy yapmami önerdi. Ama ben Memorial hastahanesiylede görüsmek istiyorum orasi galiba daha iyi, ama henüz tam karar veremedim. Pazartesi istanbuldayim biraz orda arastirip tüp bebek yaptirip insallah Positiv bir sonucla ( ikizlerimle ) ;-) Evime dönerim. umarim hepimiz anne olur ve o güzel duyguyu artik yasariz.

canım sadece ilk gittiğinde 180 lira muayene ücreti veriyosun dahada vermiyosun ilaçları eczaneden bi çocuk var veya hemşirelere söylersen onlar direk eczaneye söyleyip ilaçlarını getirttiriyorlar ilaçları bana yüksek dozla başladı tüpbebek hikayemi dinleyince sana farklı kullanabilir onu bilemem benim kilomda var o yüzden farklılıklar olabilir

canım daha önce düşük geçmişin oldu mu?

yok düşük falan hiç olamadı zaten hamile kalamadım 1. denememde çamlıca medicanada yaptım tedavi aşamasında iptal edildi boş yere 2. ise hiç araştırılmadan edilmeden 3 tane kondu onlarda tutmadı valla yazık giden paralarıma keşke daha önceden haberim olsaydı aret beyden

ımsı ilgi alanımda hiç olmadı o yüzden bilmiyorum ama birsürü yeni teknik kullanıyolar araştır sor soruştur

Nise naptin kiz istanbullarda... bi gittin sesin solugun cikmadi.. merakla bekliyoruz güzel haberlerini insallah

Nise merhaba canim.

Bende isvicrede 2tane Tüp Bebek yapdim ve negativ aldim En sonunda Mayis ayinda Brüksel Tüp bebege gittik ve ne yasiki negativle sonuclandi . Klinik Temiz ve deneyimli benle beraber baslayan ArkAdasim vardi o hamile Kaldi veren Allah Rabbime dua ediyorum isteyen tüm Anne adaylarina nasip etsin .

Sen na zaman baslicaksingene ??? Hangi Kliniga karar verdin ???? Isvicrede nerde Tüp bebek Yapdirdin ?

ben istanbulda nişantaşında özel bi doktora gittim dr.numan beyazıt daha önce alman hastanesiyle çalışmış daha önce giden arkadaşım vardı tutmuştu onunkiler onun sayesinde gittim
işlemler istanbul tüp bebek merkezinde yapılıyodu

1 deneme tutmadı 2350 dolar artı ilaçlar

2 deneme tutmadı dondurulmuş embriyo 1000 dolar bu arada histeleskopi oldum genetik testlerimiz oldu

3 deneme tutmadı dondurulmuş embriyo 1000 dolar

4 deneme trabzon clinart tüp bebek merkezinde oldu ve tuttu 8 haftalıkkken kalbi durdu kürtaj oldum

5 denememi Allah nasip ederse trabzon clinartta düşünüyorum

Son düzenleme:
ben daha henüz başlamadım tüp bebeğe ama ankarada prof.timur gürgana gidiyorum.başarı oranı çok yüksek en yeni tekniklertle çalışıyo çok araştırdım.ayrıca testlerin hepsini en baştan yapıyor ona göre farklı uygulamalar yapıyor.tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…