Hangi Tup bebek merkezini tavsiye edersiniz?

Emiss

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2012
10
1
16
Hollanda
Merhaba hanimlar,

Ben kadinlar kulubune yeni katiliyorum :)

Ancak katilir katilmaz sizin yardiminiza ihtiyacim var. Ben Hollanda'da yasiyorum. Tup bebek tedavisi gormem gerek ve ben bunu Turkiyede yaptirmak istiyorum.

Yanliz hangi Tup bebek merkezine basvuracigimi bilemedim. Nelere dikkat etmem lagzim? Internet uzerinden arastirdim ama isin icinden acikcasi cikamadim.

Siz bana yardimici olurmusunuz? Cok sevinirim.

Tesekkurler..

Emine

canim merhaba..oncelikle sorun erkek infertilitesimi kadinmi? eger erkekse urologu olan bir yeri tercih etmen yararinadir bence..daha once hic denedinmi tup bebek?

ben malesef poztifi alamadim ama..burdn okudugum ; ogrendigim ve arastridgim kadariyla..

bahceci ve umut tup merkezi..urologu mevcut
gurgan klinik..gercekten bu isin ilklerinden ve en iyileriden..
bide bursada osman develioglu hoca var sanirim art klinikti..bu hocadan pozitif alan cok arkadasim var....

ama tabiki soylede bir durum var..en iyi yerde yaptiripta negatif alanda var; hic beklenmedik yerde yaptiripta pozitif alanda var..nasip..insallah Rabbim gonlune gore verir...

canim merhaba..oncelikle sorun erkek infertilitesimi kadinmi? eger erkekse urologu olan bir yeri tercih etmen yararinadir bence..daha once hic denedinmi tup bebek?

ben malesef poztifi alamadim ama..burdn okudugum ; ogrendigim ve arastridgim kadariyla..

bahceci ve umut tup merkezi..urologu mevcut
gurgan klinik..gercekten bu isin ilklerinden ve en iyileriden..
bide bursada osman develioglu hoca var sanirim art klinikti..bu hocadan pozitif alan cok arkadasim var....

ama tabiki soylede bir durum var..en iyi yerde yaptiripta negatif alanda var; hic beklenmedik yerde yaptiripta pozitif alanda var..nasip..insallah Rabbim gonlune gore verir...

Oncelikle cevaplarin icin tesekkur ederim. Senin icin uzuldum :( sen kac defa denedin Tup bebegi? Bu benim icin ilk olucak o yuzden kafam karma karisik.

Aslinda sorun bende. Ben ikinci kez cikolata kisti yuzunden ameliyat oldum. En sonra 3 hafta once oldum ve budefa kistler baya ilerlemis. Eger bir kere adet gorursem tum kistlerin geri donebilecegini ve bu ameliyatin bosa olmus olacagini soyledi doktor. Beni suanda uc ayligina menepoza soktular her ay igne vurunmam gerekiyor. O zaman icinde rahimim ve yumurtaligim kendine gelicek ve ondan sonra direk Tup bebek tedavisine baslanacak. Bu Tup bebek tedavisini Turkiyedemi Hollandada mi yaptirsam bilemiyorum cunki adet gormeden yapilmasi gerek. Turkiyeye gidersem yeniden aristirmalar kontrollar baslarmi bilmiyorum sorun ne onu biliyorum ve zaman kaybi istemiyorum aslinda artik. Cok yorulmayada basladim hersey allahdan geliyor bunu biliyorum umudumu dualarimi eksik etmiyorum ama yinede bazen insanin zayif oldugu zamanlar oluyor.

Memorial bahceci ve umut tup merkezine email gonderdim bakalim ne cevap yazicaklar. Turkiyede nekadar kalmam gerektiginide bilmiyorum igneler vurulmam gerektigi icin 1 hafta yetmez herhalde.

Allah insallah dualarimizi kabul eder ve hepimizin gonlune gore veriri..

amin canim dualarin icin..bende yurt disinda yasiyodum ama bud urum beni allak bullak etti..artik trdeyim bende..cik yorucu ve yoratici yollardan gectim ..2 kez denedim..evlendigim gunden beri surekli doktor tedavi surekli kossuturma ama olmayinca olmuyor iste..Rabbim ol diyecek hersey bahane...ben iki denemeyide tr de yaptirdim..yurt disinda ysayan arkadaslarda pek onjermiyolar yurt disini ama yinede senin kararain..ya birde dedigim gibi nasiple cokk alakali ..en iyi yerlerde yaptiripta olumsuz sonuc alan bir suru var ama beklenmeidk yuerlerde bir surude pozitifi var...1 hafta tedavine asla ayetmez..en az 15 gundur canim...insallah gonlune gore olsun hersey..bu arada yasin kac canim

amin canim dualarin icin..bende yurt disinda yasiyodum ama bud urum beni allak bullak etti..artik trdeyim bende..cik yorucu ve yoratici yollardan gectim ..2 kez denedim..evlendigim gunden beri surekli doktor tedavi surekli kossuturma ama olmayinca olmuyor iste..Rabbim ol diyecek hersey bahane...ben iki denemeyide tr de yaptirdim..yurt disinda ysayan arkadaslarda pek onjermiyolar yurt disini ama yinede senin kararain..ya birde dedigim gibi nasiple cokk alakali ..en iyi yerlerde yaptiripta olumsuz sonuc alan bir suru var ama beklenmeidk yuerlerde bir surude pozitifi var...1 hafta tedavine asla ayetmez..en az 15 gundur canim...insallah gonlune gore olsun hersey..bu arada yasin kac canim

Gercektende nasip kismet isi. duygularim hislerim dusuncelerim daha dogrusu herseyim karman karisik oldu. artik diyorum allaha biraktim bana bir yol gostersin hangisi neresi hayirlisiyasa o olsun. sonucta olucak olduktan sonra dedigin gibi trdede olur hollandada.

Ben temmuzda 28 olucam senin yasin kac? eylulde evliligimiz 7 yilina girecek allah kismet ederse :) bebek ilede 3 senedir ugrasiyoruz bakalim hayirlisi..

Insallah sende bizde tum bekleyenler en kisa zamanda hayirli bir haber alir.. yeterki gec olsunda guc olmasin..

birde benim icin onemli olan adet gormeden yapilmasi lazim.. onemli olan suandaki durumumdan direk tup bebek tedavisine gecisi o arada kesinlikle adet gormem lagzim.. bakalim hayirlisi artik hergun dua ediyorum..

Merhaba bende almanyada yasiyorum ve Turkiye de tupbebek yaptirmak ustiyorum bende arastiriyorum bakalim hayirlisi..:72:

Back
X