hangi yasda tüp Bebek denediniz?

Mausi-10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
92
37
slm kizlar :KK66:

Yasiniz kac sizin?
Hängi yasda basladiniz tüp bebege?
Hängt merkezde tedavi görüyorsunuz?
Ve sizin probleminizin ne?

Bizim Problem esimdi malesef Fazla sperm üretmiyor 12-10 tane cikiyor:-(
Almanyada tedavi görüyoruz:)

ben şuan 22 yaşındayımm ilk denemem olucak inşallah tutar bizim bilinen bi problemimiz yokk ama olmadıı

Hayirlisi Olsun canim

Bizimde 1. olucak insallah :KK66:

Yüce Rabbim büyük bi hayirli aylarda insallah iyi haberler aliriz:KK66:

27 yaşımda ilk denemem
Eşimin ileri Hızlı spermi yoktu vakit kaybetmeden mikro enjeksiyon denemek istedik.
İsteyen herkese nasip olur inşallah

Merhaba. ..37 yasindayim.iki yil once evlendim.bir yil once bir dis gebelik gecirdim.bir sorunumuz olmamasina karsin yasim ileri oldugu icin tup bebege yonlendirdi doktorum.iki merkezle on gorusme yaptiktan sonra yeditepede karar kildik.pazartesi ilk muayenemi olduktan sonra hormon ilaclarina basliycam...

30 yaşımdayım.ilk denemem olacak.yarın ilk kez görüşme için gidicem.pkoluyum.sol tüpüm dış gebelik sebebiyle alındı

27 yaşında ilk tüp bebek denememizi yaptık .. İnatçı pko luyum ,yumurtalarım büyümüyordu ve ilaçsız regl olamıyordum yıllardır.. Allahıma çok şükür oğluşumuz oluyor ..21 haftalık hamileyim.. isteyen herkese nasip olsun inşallh..Fulya Bahçeci merkezinde yaptırdık bu arada..:KK58:

Ahhhhh ne güzel :KK66:
Hayirli olsun canim :KK66:
Birseyler hissediyormusun? Yumurtalar acitiyormu?
hemde nasıl karnım şiş kasıklarım ağrıyo doktor iyiyiye gıttımızı söyledı aynı regl gunum gelmıs gıbıı ama e2 yüksek çıkmıs onu bastırmaya çalşyoruz suan

37 yaşında ilk tüp denemem de hamileyim. Tek tüpüm vardı ve eşimde ileri hızlı sperm sorunu vardı. 38 de doğuracağım inşallah:)

Insallah Canim Allah tez zamanda yavrunu kucagina almayi Nasip ettsin hayirli saglikli imanli bir bebek versin.
Benim icinde dua edermisin mayis ayinda basliyacam bende bugün Yarin reglim gelir insallah

X