hangi yatak ortusu

hato

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
535
112
323
45
İstanbul
sizce hangisi guzel??? benim yatak odasida resimde ekli.. sizce kirmizi siyahmi yada baskami onerirsiniz..halim degstrcem ve abajurda alicam.once yatak ortusu ile baslycam...bide morlusu var mor siyah szce o daham iyi olur...Eki Görüntüle 354664 $tac-astoria-yatak-ortusu-krmz.webp$CORPUS~1.webp$DSCN8287.webp

duwarların açık renk olduğu için bence daha renkli bir şeyler düşüne bilirsin mesaj sayım dolmadığı için resim ekleyemiyorum.

ben şu iki benzerli olanından kırmızısını beyendim

mobilyanız koyu renk olduğu için halı ve yatak örtüsü tercihinizi kesinlikle koyu renkten yana kullanmayın dolayısıyla ben hiç biri diyorum...Çünkü zaten mobilyalar koyu renk odayı ıyıce karartır...Daha açık renkler bakmanızı tavsiye ederik

dolabmda siyahlik yok. bu yuzden karartmaz dye dusunmustum... pek sizce ne renkolmali yatak ortum.. cidden yardim edin :) krem kahve tonlarda cok cansiz yapiyo...

bence sarevin valin die bir modeli var çok hoş olur renk katar böyle koyu renkler tercih etmeyin derim ben açık renkler alıp üstüne renkli şeker yastıklarından alabilirsiniz:) birde seç sorcam şifonyerinizin uzunluğu ne kadar acaba biliyor musunuz?

Eklentiler

• $valin.webp
    $valin.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 130
bence sarevin valin die bir modeli var çok hoş olur renk katar böyle koyu renkler tercih etmeyin derim ben açık renkler alıp üstüne renkli şeker yastıklarından alabilirsiniz:) birde seç sorcam şifonyerinizin uzunluğu ne kadar acaba biliyor musunuz?

tesekkurler.. blmyorum uzunlugunu olcerim.. nye sordunuz..

canım bence kullanış açısından yatak örtüsü alma derim şimdi çok güzel kapitoneli nevresimler var onlar kışın içine yorgan geçirilerek yazın da pike gibi kullanılıyor taçta ve hobby home da var ben kullanıyorum çeyizimdeki yatak örtüsünden bıktım gittim her serince yatak örtüsü gibi görünen hem de akşam topla kaldır sabah ört uğraştırmayan bi takım olarak bu kapitonelilerden aldım tavsiye ederim...halını ve perde kanatlarını da bence her renk nevresimle uyacak bir renk al mesela bej olabilir cesaret edersen beyaz olabilir kahve ya da atıyorum mor bişey alınıyo sonra kırmızılı bi nevresim alınca çok alakasız duruyo birbiriyle benim eski halım ve perde kanatlarım yatak odası takımıma ve yatak örtüme uyumluydu kahve rengiliydi gidiyosun kırmızılı falan hoş bi nevresim beğeniyosun sırıtıyo...ben yerinde olsam bu takıma krem ya da bej bi halı alırdım... yine kruvaze bi tül diktirirdim kanat da gerekmezdi o zaman sonra her renk beğendiğim nevresimi gönül rahatlığıyla kullanırdım...bir de o tv orda çok göze batıyo benim de var yatak odamda ne kadar karşı çıksamda eşim tv den vazgeçmiyo ama seninki bayya bi büyük onu kaldırıp yanındaki aynayı da yatay şekilde duvara monte etsen hoş olur..bir de yatağı pencerenin ününe koysan nasıl olur?
yatak odası salon gibi değil bir renk perde ve koltuk alıp senelerce onları kullanmıyorsun malum sürekli nevresim alınıyo ve herşeyle uyumlu olamdığında çok kötü duruyo...ayrıca yatak odasında iddalı renklerdense soft renkler bence daha huzur verici ve ferah oluyo sonuçta insanın günün yorgunluğunu atmak dinlenmek isteyeceği bir yer yatak odası kırmızılar falan çok yorar beni şahsen:34:

Son düzenleme:
mesela bu takımlar şu anda taçta indirimde 150 liradan 99 liraya düşmüş ki ben 130 almıştım geçen yıl
60038225.jpg

bu siteden bak daha çok çeşitler var ben de düşünüyorum almayı..Yatak Seti

yaa canım kırılma ama ben hiçbiri diyorum.senin takımın müthiş asil duruyor ama biraz açık renklerle canlandırmalısın bence.uçuk pembe gibi turkuaz gibi açık limon küfü yeşil gibi mesela ...ben şu link mink işlerini bir türlü öğrenemedim ama bişeydicem sen bi taçın online alışveriş sitesine baksana..bide halıya en son karar ver canım

canım bence kullanış açısından yatak örtüsü alma derim şimdi çok güzel kapitoneli nevresimler var onlar kışın içine yorgan geçirilerek yazın da pike gibi kullanılıyor taçta ve hobby home da var ben kullanıyorum çeyizimdeki yatak örtüsünden bıktım gittim her serince yatak örtüsü gibi görünen hem de akşam topla kaldır sabah ört uğraştırmayan bi takım olarak bu kapitonelilerden aldım tavsiye ederim...halını ve perde kanatlarını da bence her renk nevresimle uyacak bir renk al mesela bej olabilir cesaret edersen beyaz olabilir kahve ya da atıyorum mor bişey alınıyo sonra kırmızılı bi nevresim alınca çok alakasız duruyo birbiriyle benim eski halım ve perde kanatlarım yatak odası takımıma ve yatak örtüme uyumluydu kahve rengiliydi gidiyosun kırmızılı falan hoş bi nevresim beğeniyosun sırıtıyo...ben yerinde olsam bu takıma krem ya da bej bi halı alırdım... yine kruvaze bi tül diktirirdim kanat da gerekmezdi o zaman sonra her renk beğendiğim nevresimi gönül rahatlığıyla kullanırdım...bir de o tv orda çok göze batıyo benim de var yatak odamda ne kadar karşı çıksamda eşim tv den vazgeçmiyo ama seninki bayya bi büyük onu kaldırıp yanındaki aynayı da yatay şekilde duvara monte etsen hoş olur..bir de yatağı pencerenin ününe koysan nasıl olur?
yatak odası salon gibi değil bir renk perde ve koltuk alıp senelerce onları kullanmıyorsun malum sürekli nevresim alınıyo ve herşeyle uyumlu olamdığında çok kötü duruyo...ayrıca yatak odasında iddalı renklerdense soft renkler bence daha huzur verici ve ferah oluyo sonuçta insanın günün yorgunluğunu atmak dinlenmek isteyeceği bir yer yatak odası kırmızılar falan çok yorar beni şahsen:34:

evet katılıyorum benim yatak odam açık kahve tül krem ahşap jlüzigüneşlik halılar krem sütlükahve yatak örtümde krem truncu taç dediğin modelden çok memnunum çok kullanışlı aç yat sabah çek düzelsin bu kadar

bugun bir yerde bunu gordum ecobella nin yatak ortusu.fyati cok uygundu dayanamadim aldim.... nasil durmus degstirme olanagim var...cirkin durduysa geri verip szin gonderdgnz sitedekii kapitonelilerden alicam... eger guzelse buda durur yne kapitoneli alrim, pikem yok zaten oda lazim bu yuzden dediklerinz mantikl kaptonelde alicam.........ttak resm nasl cart m duruyo yoksa iymi...krem duz hal alcam ve abajurlar...nasil???
$DSCN8343.webp

Son düzenleme:
bence yakışmış sen zaten kırmızılı istiyordun hoş olmuş içindeki siyahlar mobilyalarında da var krem halı alırsan onunla da uyar içinde krem de var hemde krem kırmızıya falan herşeye uyar...kapitoneli kesinlikle tavsiye ederim ben çok memnunum normal pike alsan sadece yazın kullanırsun ama kapitoneli yazın pike kışın nevresim oluyo...
abajur da koçtaştan ben de yatak odama bakıyorum da şunları beğendim ama dokunmatikler daha kullanışlı olur gibi geldi sanki...koçtaşta hem şık hem uygun abajurlar var ıkeadakileri ben pek beğenmedim...
2000012857.jpg

2000008996.jpg

2000011414.jpg

2000012713.jpg

Son düzenleme:
bence yakışmış sen zaten kırmızılı istiyordun hoş olmuş içindeki siyahlar mobilyalarında da var krem halı alırsan onunla da uyar içinde krem de var hemde krem kırmızıya falan herşeye uyar...kapitoneli kesinlikle tavsiye ederim ben çok memnunum normal pike alsan sadece yazın kullanırsun ama kapitoneli yazın pike kışın nevresim oluyo...
abajur da koçtaştan ben de yatak odama bakıyorum da şunları beğendim ama dokunmatikler daha kullanışlı olur gibi geldi sanki...koçtaşta hem şık hem uygun abajurlar var ıkeadakileri ben pek beğenmedim...
2000012857.jpg

2000008996.jpg

2000011414.jpg

2000012713.jpg
icinde siyah yok ki.. o koyu renkler koyu kahverengi... cidden yakismismi.. odani kapamis diyenler var...degistreyimmi.. krem al diyen arakadaslar var...:18::17: koytdugun avzeleri begendim

siyah gibi duruyo yaa hay benim gözüme:1:olsun ama siyah ya da kahve sırıtmıyo ama ille kırmızılı olsun demezsen ben de krem ya da kırık beyaz tercih ederdim sanki..yine krem bi shaggy mesela..çünkü mobilya koyuysa bence ancak kremle ferah hale geliyo beyaz da olur da kahveye krem daha çok yakışıyo...

siyah gibi duruyo yaa hay benim gözüme:1:olsun ama siyah ya da kahve sırıtmıyo ama ille kırmızılı olsun demezsen ben de krem ya da kırık beyaz tercih ederdim sanki..yine krem bi shaggy mesela..çünkü mobilya koyuysa bence ancak kremle ferah hale geliyo beyaz da olur da kahveye krem daha çok yakışıyo...
tesekkurler.. duz krem vardi onunla degistirecegm.. ama dumduz eco bella idi yine.. sagol canim...

Back
X