Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar. hayırlı olsun bebegınız saglıkla kucagınıza alırsınız ınsallah. ben Adem Gunes ın kıtaplarının methını cok duyuyorum. hatta onumuzdekı gunlerde nerdeyse butun serısını alacagım:)merhaba arkadaslar 6 aylik hamileyim. cocuk egitim kitaplari ariyorum dini acidan konulari ele alan. Hangi kitaplari tavsiye edersiniz ya da hangi yazarlarin kitaplarini...? tesekkürlerrrr simdiden
Tesekkur ederim simdi hemen arastiriyorum nerden bulabilirim diye. Yurtdisinda yasiyorum umarim internette bulabilirim.☺merhabalar. hayırlı olsun bebegınız saglıkla kucagınıza alırsınız ınsallah. ben Adem Gunes ın kıtaplarının methını cok duyuyorum. hatta onumuzdekı gunlerde nerdeyse butun serısını alacagım:)
rıca ederım. mutlaka vardır.Tesekkur ederim simdi hemen arastiriyorum nerden bulabilirim diye. Yurtdisinda yasiyorum umarim internette bulabilirim.☺
Kiz olacak insallah. Sizde hamilemisinizcınsıyetı ne bebegınızın?
Masallah. kız anneye yoldastır. benımde 10,5 aylık bır kızım var:)Kiz olacak insallah. Sizde hamilemisiniz
Tesekkur ederim evet babil de var ancak yurdisina gonderim yok galiba ben mi göremedim bi bilginiz var mi acabababil de olması lazım.
Allah bagislasin. Hayirli evlat olur insallah. Heyecanla bekliyorum bakalim gelse artik dediginiz gibi yoldas olur banaMasallah. kız anneye yoldastır. benımde 10,5 aylık bır kızım var:)
Kizinizin ismini ögrenebilirmiyim fikir almak icin sordum. Biz elif düsunuyoruz ancak daha dinibi isim olursa neden olmasinMasallah. kız anneye yoldastır. benımde 10,5 aylık bır kızım var:)
tabı. elıf ısmıde cok guzel. bızde o hassasıyetle Salıha koyduk adını. Salıhalardan olsun dıye:)Kizinizin ismini ögrenebilirmiyim fikir almak icin sordum. Biz elif düsunuyoruz ancak daha dinibi isim olursa neden olmasin
Evet kucaklamak kokusunu icime cekmek istiyorum. Sizi bulmusken bir sey daha sormak istiyorum kusura bakmayin. Kac tane body zibin falan almaliyim sizceınsallah. bana o vakıtlerım hem cok uzak hemde bır o kadar yakın gelıyor. hamılelıgımın bıtmesını hıc ıstememıstım. tabı bır an once evladımıda kucaklamak ıstıyordum ama. hamılelıgın tadı bambaskaydı:)
Evet cok güzel. Amin insallahtabı. elıf ısmıde cok guzel. bızde o hassasıyetle Salıha koyduk adını. Salıhalardan olsun dıye:)
rıca ederım herseyı sorabılırsınız. tecrubeler tazeyken elımden geldıgınce yardımcı olmak ısterım:)Evet kucaklamak kokusunu icime cekmek istiyorum. Sizi bulmusken bir sey daha sormak istiyorum kusura bakmayin. Kac tane body zibin falan almaliyim sizce
Tesekkur ederim gercekten bende yeni anne olanlara sormayi tercih ediyorum eskiler biraz farkli bakiyorlar her konuyarıca ederım herseyı sorabılırsınız. tecrubeler tazeyken elımden geldıgınce yardımcı olmak ısterım:)
bır takım hastane cıkısı almıssınızdır zaten. onun dısında ıkılı uclu takımlar var onlardan alabılırsınız. sayısını cok net hatıırlayamıyorum tabı ama, beser tane tulum zıbın olsa ıyı olur. cok sık degıstırıılıyor zaten. sık ta yıkanıyor halıyle. cabuk buyuyor bu yavrukuslar:) ılk aytlar kusma vs. oldugu ıcın ust bol olsa daha kolaylık olur sıze.
bırde dort bes tane battanıyenız olsun, cabuk batıverıyorlar:)
Tesekkur ederim gercekten bende yeni anne olanlara sormayi tercih ediyorum eskiler biraz farkli bakiyorlar her konuya
Yurtdisina gonderimde olmasi lazimTesekkur ederim evet babil de var ancak yurdisina gonderim yok galiba ben mi göremedim bi bilginiz var mi acaba