Hangi yolda yürümeliyim....

Bebegimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
60
0
36
Almanya
Merhaba Kizlar, size bir sorum var.. benim sevdigim insanla tamamen ayrilali 7 ay oldu.. daha önce hep gelgitlerle ugrasmak sorunda kalmistim... Hep onun icin savastim ama sonunda anladim, ben neyaparsam yapayim, bazen sevdiginin mutlu olmasi icin gitmen gerekir.. Herneyse bittigine kabullendikten sonra birisiyle tanistim, birazda onu aklimdan tamamen silmem gerektigi icin. Simdi o kisiyle beraber olmadigim halde mutluyum, biraz kendime zaman birakiyorum, birakmak istiyorum... Hazir oldugumu anlayamiyorum, arada sirada eski sevdigimin yaptigi seyler aklima geliyor ve hemen mesafe koyuyorum. Herkese böyle davraniyorum.
Sunuda ama cok iyi biliyorumki, eski sevgilim gelmek ve barismak istiyor ama yaptigi hatalar yüzünden, butün sucu bende ariyor.
Sizce eski sevdigim gelirse ona nasil davranmaliyim, artik sevgi birakmadi, yaptiklari benim mahvetmisti, yoluma devam mi etmeliyim?
Korkuyorum resmen aynisi birdaha olacak diye ve tanistigim insanin kalbin hic kirmak istemiyorum. Biliyorum her insanin aynin olmadigini, sizce yeni tanistigim insana sans vermekle hata mi yaparim.
Buarada, butün ask acisi cekenlere Rabbim yardimcisi olsun, Kendinize iyi bakin kizlar.

yeni tanıştığın insana şans vermelisin. kendini o kadar tutma. hayat çok kısa. 5 parmağın 5i bir değil. :34:

Bence de yeni tanıştığınız kişiye şans vermelisiniz, eskisiyle olmadığına göre olmuyor demekki zorla ilişki yürümüyor. Gelirse de eskileri yaşamaktan korkuyorsanız görüşmeyin bir bahane uydurun, ya da illa görüşücekseniz mesafenizi korursunuz zaten. Normal iki arkadaş gibi konuşun ve bence kısa tutun uzattıkça sizi ikna etmeye başlayacaktır.

bence yeni tanistigin kisiye sans vermelisin. 7 aylik bi surecten bahsediyorsun ve anladigim kadaryla da seni yoran bi iliski olmus.
(anlayamadigim eski sevgilin dondu mu? donme sinyalleri mi veriyor yoksa ya donerse diye ihtimaller uzerinden mi gidiyorsun?)
beklemesini umut etme sakin kendine "ya donerse" diye aci cektirme.
bence eski sevgilini birak gecmisinde kalsin,yeni insanla dene. baktin olmuyor zorlamazsin.

Allahim ask acisi cekenlerin ve tum kararsiz olanlarin yardimcisi olsun insallah.

Back
X