- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi The Calender
-
MAŞALLAH cnm bizde böyle seviniriz bir gün İNŞALLAH....ay Allahım ya birgün burada yazıp paylaşacağım hiç aklıma gelmezdi okurdum herkesinkini iç geçirirdim .buraya bakıpta benim gibi olan kişilere bir nebze umut olmak isterim.kısaca hikayemi anlatayım haziran ayında 4. yılımızı bitirip 5.yılımıza gireceğiz evliliğimizde ve biz 2,5 senedir bebek için uğraşıyoruz düzensiz adetler 1 yıl 5 ayrı doktor psikolojik sorunlar bile yasadım o kadar zordu ki her sey tedavi oldum adetlerim düzene girdi ve 2 kere klomenle yumurta takibi yaptırdım ve vazgeçtim artık benden sonra evlenenlerin hepsi hamile yada doğurdu bebekleri sevdiğimde hatim indiren aileler nazar etmeyeyim diye offf.gelelim asıl konuma;
23 kasım 2014 son adet tarihim 30 kasımda kanamam bitti be adetimin ikinci günü soğan kürüne başladım sabah akşam on gün boyunca içtim ve eşime de 5 gün sabah akşam keçi boynuzunu kaynatıp içirdim ve biz 6 aralıkta birlikte olduk ve eşim o güne kadar 4 gün cinsel perhizdeydi 4. günü(6 aralık) birlikte olduk ve daha sonra kavgalar falan derken başka bir birliktelik olamadı.bende yeni adetimi bekliyordum umudum yoktu hem yumurtlama tarihimi kaçırdığımı düşünüyordum. çörektu kürüne başlamak için hazırlıklarımı yaptım 23 aralıkta adetimle birlikte başlayacaktım ama gerek kalmadı
İNŞALLAH cnm ......aslında listeleme yapacaktım anket altına ama arkadaşlar açıklamalı yazsa daha güzel olur tabi.......inşaallah bir gün bizde bu konuya yazarız.
özel kürle hamile kalanlar mutlaka formülünü buraya yazsın arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?