- 25 Haziran 2016
- 7.610
- 13.625
- 248
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
Cunku o gelmeden olsun istemiyordum.ona deger verdigim icin herkesin oldugu zamana denk getiriyordum.once onu arardim genelde sonra plani yapardimsiz neden bir kişi için plan erteliyordunuz ki?
onun yaptığı daha mantıklı aslında.
Malesef hayatimin butununde hep bu sekilde hassas davrandim herkese karsi.her seferindede ayni sey oldu artik kimseye iyi olmak istemiyorum.Sizin gösterdiğiniz hassasiyet ve inceliği başkasından beklemeyin....
Başlık ve konu nasıl alakasız.Tartışma olmamış ki hak hukuk sormuşsunuz.Merhaba,
Bugun canimi cok sıkan bi olay oldu.dun bi arkadasim bana msj atti yarin seni ve diger kizlari bana bekliyorum diye.bende yarin dersim var gelemem dedim.oda tamam diyip sustu.simdi bunun neresi dert diyeceksiniz.bu arkadasimi hangimiz cagirsak ya sehir disinda yada baska isleri oluyordu hep onun icin gorusmelerimizi erteliyorduk.ben ilk defa gelemem dedim ve o hic umursamadan tamam diyip gecti.en azindan hangi gun uygun sana falan diyebilirdi.bende heralde kizlara haber vermez erteler diye dusundum.bugun ogrendimki cagirmis kizlari ve ben cok uzuldum.demekki beni hic umursamamis yoksa erteleyebilirdi.sizce cok mu alinganlik yapiyorum
Biz oyle bi karar almadik ama alsak bende hic sorun etmem.Ama çağırmış sizi. Önem vermese hiç aramazdı. Bence siz alınganlık yapıyorsunuz. Bir arkadaş gurubumuz var. Yaptığımız planları sürekli birilerinin işi çıktığı için ertelemek zorunda kalıyorduk. Artık karar aldık, geri kalanlar toplanıyoruz. Çünkü öbür türlü bir türlü toplanamıyoruz. Belki arkadaşınızda bu yüzden ertelemek istememiştir.
Hakli derken ortada illa bi tartismam mi olmasi lazim ben yasanan bir durum uzerinden haktan bahsettimBaşlık ve konu nasıl alakasız.Tartışma olmamış ki hak hukuk sormuşsunuz.
O doğrusunu yapmış, kimse için planlar değiştirilmemeli hele ki böyle gruplarda.
Hakkınızın yendiği bir durum da yok, o haklı.Hakli derken ortada illa bi tartismam mi olmasi lazim ben yasanan bir durum uzerinden haktan bahsettim
Sende bundan sonra onun yaptığı gibi yap.Cunku o gelmeden olsun istemiyordum.ona deger verdigim icin herkesin oldugu zamana denk getiriyordum.once onu arardim genelde sonra plani yapardim
Yani madem dogru olan buymus bende oyle yaparimSende bundan sonra onun yaptığı gibi yap.
Doğru demiyorum da demek ki o da senin verdiğin Değeri hak etmiyor.Yani madem dogru olan buymus bende oyle yaparim
Bu bence alinganlik degil mesela o calisan biri degil.yani keyfinden genelde gelemem derdi mesela suraya gidicem falan derdi.bende deger verdigim icin once ona haber verirdim kabul edese plani yapardim.diger arkadaslarda oyle hadi diyelim ertelemedi en azindan nezaketten keske gelebilseydin falan der insan.himm tamam dogru bi cumle mi sizceBir kişi gelmiyor diye gitmek istediğim evin sahibi daveti iptal etse saygısızlık kabul ederdim.
Bu kadar alınganlıkla ömür geçmez.
Aynen oyleDoğru demiyorum da demek ki o da senin verdiğin Değeri hak etmiyor.
Olabilir ama keske en azindan umursamiyor gibi davranmasaydi.beni uze o kismi yoksa cagirmis cagirmamis orasi cokta onemlo degilBelki size haber vermeden diğerlerine söyledi ve hepsi uygundu o yüzden iptal edememiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?