Hangimiz hakli?

Bende olsam alinirdim. Bugun icin yapcak bisi yok ama bundan sonrasi icin ayni degeri verirsiniz siz de.
Benim disimda 2 kisi olacak yani cok kalabalik bi grupta degil.biz genelde hepimiz uygun olup ayarlamaya calisiriz.onun icin onemli olsaydim oda erteleyebilirdi yada durumu guzelce anlatabilirdi

alt tarafi bir ev bulusmasi degil mi, bu seferkine katilmazsiniz, bir dahakine gidersiniz.
yilda bir bulusuyorsaniz daha onceden haber vermeliydi, belki o zaman siz de ayarlardiniz isinizi.

Benim disimda 2 kisi olacak yani cok kalabalik bi grupta degil.biz genelde hepimiz uygun olup ayarlamaya calisiriz.onun icin onemli olsaydim oda erteleyebilirdi yada durumu guzelce anlatabilirdi
Valla kac yasindasiniz bilmiyorumm ama 19 yasindayken benim de cok sevdigim bir arkadasim benim diger tanistirdigim arkadaslarimla anlasip bulusmuslardi ve ben hepsiyle kusmustum laflarimi da soylemistim ve bi tanesi ile hic barismadim. Inandirici gelmedi. Ama simdi olsa bisey demeden uzaklasirdim yavas yavas :)

26 yasindayim bendeoyle laf falan soylemem küsmem de ama bundan sonra onun yaptigi gibi yaparim bende

sız alınganlık yapıyorsunuz
sızın ıcın erteledıgı tarıh dıgerlerıne uyacak mı pekı ?
ev sahıbı bır gun belırler uyan kalkar gıder uymayan gıtmez burda onemlı olan ev sahıbının o gun musaıt olmus olması ve musaıtsenız gelın demesı . cagırmıs mı cagırmıs sızın ısınız varmıs sızın ıcın dıgerlerını ıptal etmesı onlara ayıp olur sızı daha daha fazla onemsemesı gerekıyormus gıbı olur

Baska işleri oldugu ve genellikle sehır dısında oldugu için tek musaıt gununu degerlendırmıs borclu kalmak istememiş olabilir.

sizi çok iyi anlıyorum
siz değer veriyormuşsunuz ama aynı değeri görememek üzmüş sizi
ben de benzer şeyleri yaşıyorum şu anda
güzel bir arkadaş grubumuz var-dı
ben çok değer veriyorum her birine ayrı ayrı
bir arkadaşımızın mesaileri beli olmyor çok yoğun çalışıyor o yüzden planımı programımı hep ona uydurmaya çalışırım ki beraber yapalım bişeler diye
bi keresinde çok rahatsızdım, hamileliğin sıkıntılı bi sürecindeydim, doktor yatıp dinlenmem gerektiğini söyledi buna rağmen günler öncesinden oevime davet etmiş olduğum ve o arkadaşımın bir dahaki izninin ne zaman olacağını kestiremediğim için iptal etmedim
ama ne oldu biliyor musunuz o arkadaşım çok sudan bir bahaneyle gelmedi
ve bunu ben gruptaki diğer bir arkadaştan öğrendim
ve daha bunun gibi şeyler oldu ve benim verdiğim değeri onların bana vermediği üzülerek anladım
şimdi küs değilim tabii ki ama tabiri caizse kendimi sessize aldım pek bişeye katılmıyorum pek muhabbetin içine girmiyorum falan

Benim de her zaman görüştüğümüz arkadaş grubum (ki bir tanesiyle çok yakındık) bir yıl boyunca birbirleri evlerine davet etmişler, dışarıda görüşmüşler ve sadece bana haber verme zahmeti göstermemişler. Ben de küsmedim ama görüşmüyorum artık. Ha onların umrunda mıyım? Yoo, zerre kadar tınmıyorlar :))

Hayir merak ediyorum noluyor da boyle davraniyolar yani.
Bi baska arkadas grubum daha vardi onlarda liseden. Biri canakkaleden emir veriyor otekilere hic beni arama zahmetinde bulunmuyor. Ben geliyorum carsamba hazirla kizlari falan. Otekisi arar "ay calisan bayan biz bulustuk ama sana nispet yapar gibi olmadik di mi " gibi gerzekce iyi arkadas modlari. En sonunfa prenses yine canakkaleden geliyormus kizlari ayarla demis . Ben de dedim ki " o kamile soyle ne senin usagisin ne ben. Bi zahmet k..cini oynatip telefon etsin bi nasilsin geliyorum desin hanzade hazretleri dedim. Kiz kaldi oyle. Sonra bi bahane ile hepsini sildim gitti. O bahaneyi de zor buldum . Haset kiskanc insanlar.

Ben bu kadar düşünmez, arkadasligimi sorgulamazdım.
Kendi bakış acımı söyledim.

siz nerdeydiniz, size niye haber vermemişler yani açıklamaları ne :)

siz nerdeydiniz, size niye haber vermemişler yani açıklamaları ne :)
Haber veriyolar. Ikisi ayni semtte oturuyor. Eski okulumuzun orda. Ben anadoku yakasinda oturuyorum. Canakkalede oturan talimat geciyor sugun geliyorum hazir olun diye , bana haber veriyolar calistigim icin gidemiyorum. Bi dahakine cumartesi ayarlariz diyorlar. Oteki beni arayip "ayy calisanbayan sana nispet yapar gibi oldu fotokari koyduk ama cok guzeldi fotolarimiz koymadan edemedim"diyor. Aradan 1 ay geciyor canakkaleli prenses yine geliyor.emri veriyor yine diger arkadasla. Bende kiziyorum iste soyle ona usagi yok onun falan diye. Neyse.
Sonra bi gun o semte yakin bi semte gidiyorum gitmisken o emir alan malum kizi arim diyorum. Carsiya cagiriyorum 15 dk yurume mesafesinde. Ay gelemem cocuk var diyor ben anadolu yakasindan gelmisim. Ben de kendisine yol veriyorum. Sonra ortak bir erkek arkadasimiz bunlari silmis o arkadasla da ben gorusurdum. Birini hic sevmezdi zaten digerini de silmis . Bunlar bana face den bir mesaj dosemisler cok komik gercekten. Hepsine bi ayar cekmisim. Degoldular gittiler hayatimdan. Hic ama hic pisman degilum. Keske lise doneminde daha gozu acik daha akilli bir kiz olsaymisim :) boyle yani askitotomsu :))

şimdi anladım
benim durumum daha vahimmiş o zaman, hiç arama tenezzülünde bulunmadıklarından :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…