Hangimiz hakliyiz ?

ellan17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
177
3
38
İsveç
Bugun sinif arkadasimla kavga ettim bu kizla 5 senedir arkadasiz ve bugun kavga etme sebebimiz de su: beraber yeni bir sinifa basladik ikimiz de lise yi 2 sene yenikten okuyoruz derslerimizin kötu oldugundan dolayi guzel bir sinif dersler iyi simdilik neysem bu sinifta bnim kiz arkadasim x diyelim x bir kac arkadas edindi ve sanki hep onlarla geziyor söyle ki adim y olsun y buraya gel y böyle yapalim y söyle yapalim tabiki bende diyorum ama bu kadar degil neysem onu gec dun sanki ben yokmusum gibi yeni kizla geziyor arkadasn yavasca gelip bakmak istedim beni farkediyor mu diye yoklugumu 5 dk sonra fark etti bisi demedim bugun de yemek yeme odasinda baya uzun bir sira vardi x öburleriyle herkesin önunden gecip yemek aldi benim bir huyum varsa öyle yapamam ve arkaya gectim yalniz basima ondan sonra dusundum x in böyle huyu olsa yani utangac olsa ben ac miyim degil miyimn hic umursamam onunla arkaya gecerim yalniz birakmam baktim gelmiyuor yemegini almis yiyor bende arkada sira bekliyorum ciktim disari benimle konusma dedim simdi de bana surat asiyor bebe gibisin de ben hakliyim sen suclusun da abartiyor sun da acliktan öldum de ve daha cok.. o mu hakli peki? ben mi hakliyim benim ondan baska hic bir arkadasim yok bu yuzden onu ailemden sonra en cok onu seviyuorum konustugum baska kimse de yok sizce o mu hakli ben mi ?

arkadaşınız sizden daha sosyal biri anladığım kadarıyla, bence sizde sosyalleşin başka arkadaşlıklarda edinmeye çalışın, haklıyı haksızı aramayın, biran önce güzel arkadaşlıklar edinmeye çalışın, arkadaşınıza çok bağlı kaldıkça çok kusur bulursunuz

benim sucum yani

Bakış açısına göre değişir, arkadaşın seni sattı gözüyle bakarsak sen haklısın, yeni arkadaşlık edinmek istiyor diye bakarsak o haklı, Birbirinize endeksli değilsiniz, sende onun gibi davran yeni arkadaşlıklar edin sorun kalmaz

haklı haksız konusu yok bence ama sen fazla ilgi bekliyorsun tatlım arkadasını bu kadar sıkma bence sende arkadas edınmeyı ogren bu kadar ayrıntılara takılma

ahahahahaha:) ankaralımısın sen bakim neysem bosverrrr hayatı akısına bırak onu geç açlıktan öldüysen hemen yumul yemeklre bebişim yemek kadar güzel şey mi var arkadaş da neymiş

benim sucum yani

ben sana suçlusun demedim ki canım, haklıyı haksızı aramayı bırakmalısın yeni arkadaşlıklar edinmelisin, o arkadaşın tamamen seni başkası içinde satabilir, tek ona bağlı kalırsan her hareketi gözüne batar, istemeden hata yapsada alınabilrsin, yani güzel arkadaşlıklar edinmeye çalış, daha güzel geçicek ozaman anlıcaksın demek istedğimi, ama güzel arkadaşlıklar edin öyle herkeslede arkadaş olunmaz tabiki

Anladim tesekkur ederim :))

canım tekrar sınıfta kalmamak için çabala..4 sene değilmi lise..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…