- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.195
- 448
boş ver canım kendine güven..Yok lise 3 sene burda :)
hahaha normal avrupada dogdum buyudumSen bırak arkadaşı falan, hatta hiç arkadaş edinme de derslerine odaklan. Daha yazmayı bilmiyorsun yavrum, lise ikiye kadar iyi gelmişsin.
hayat ondan ibaret değil..böyle yaparsan başarılı olamazsın..Derken ? Sadece merak ediyorum o mu hakli ben mi ? ayrica arakdas edinmekte iyi degilim..
konusmam normal bence sonucta avrupa da buyudum ve turkiye de degilim ayrica turkce sadece evde konusuyorum o yuzden k.bakmayin.. ha lise yi yenikten okuyorum cunki ekonomi okuyordum sevmedigim bölum oldugu icin hemsirelik sinifina degistirdim....Liseye gidiyorsunuz derdiniz tasanız üniversite sınavı nasıl kazanırım da iyi bir üniversiteye giderim bir meslek sahibi olurum diye olmalı ama daha cümle kurmayı doğru düzgün konuşmayı bile beceremiyorsunuz. Anlattıklarınızdan ne anladık hiç. Türkçe mi şimdi bu yazdıklarınız 2 sene de kaybınız varmış sanırım yazık yani aileleriniz emeğine. Konunuza gelecek olursak çok çocukça düşünüyorsunuz yeni arkadaşlar edinecek tabii ki sadece sen mi olacaksın hayatında sen de onlara adapte ol bakalım beni farkedecek mi beni umursuyor mu diye uzak durma. Farketmiş zaten ama bu sefer de neden 5 dk sonra farketti, hiç neden yokken sıranın sonuna geçiyorsun arkadaşın neden arkaya geçsin sırasını bırakıp ne kadar saçma yani. Gerçekten çocuksunuz hala.
Haklı değilsin,demek ki arkadaşın yeni çevreye giriyor..Sürekli seninle olmak zorunda değil.Bugun sinif arkadasimla kavga ettim bu kizla 5 senedir arkadasiz ve bugun kavga etme sebebimiz de su: beraber yeni bir sinifa basladik ikimiz de lise yi 2 sene yenikten okuyoruz derslerimizin kötu oldugundan dolayi guzel bir sinif dersler iyi simdilik neysem bu sinifta bnim kiz arkadasim x diyelim x bir kac arkadas edindi ve sanki hep onlarla geziyor söyle ki adim y olsun y buraya gel y böyle yapalim y söyle yapalim tabiki bende diyorum ama bu kadar degil neysem onu gec dun sanki ben yokmusum gibi yeni kizla geziyor arkadasn yavasca gelip bakmak istedim beni farkediyor mu diye yoklugumu 5 dk sonra fark etti bisi demedim bugun de yemek yeme odasinda baya uzun bir sira vardi x öburleriyle herkesin önunden gecip yemek aldi benim bir huyum varsa öyle yapamam ve arkaya gectim yalniz basima ondan sonra dusundum x in böyle huyu olsa yani utangac olsa ben ac miyim degil miyimn hic umursamam onunla arkaya gecerim yalniz birakmam baktim gelmiyuor yemegini almis yiyor bende arkada sira bekliyorum ciktim disari benimle konusma dedim simdi de bana surat asiyor bebe gibisin de ben hakliyim sen suclusun da abartiyor sun da acliktan öldum de ve daha cok.. o mu hakli peki? ben mi hakliyim benim ondan baska hic bir arkadasim yok bu yuzden onu ailemden sonra en cok onu seviyuorum konustugum baska kimse de yok sizce o mu hakli ben mi ?
avrupada dogdum buyudum ayrica benim sorunum turkcem degil turkce dersi felan görmedigim icinBu Türkçe ve bu düşünce yapısıyla 2 sene yenikten mi yenik olarak mı işte neyse öyle okumanız doğal tabi.
anlamadim..Konuya bak sesli güldüm. Avrupa da doğan ne zaman bebe neysem diye konuşmaya başladı.???
Ben ortada başka sorun göremiyorum.avrupada dogdum buyudum ayrica benim sorunum turkcem degil turkce dersi felan görmedigim icin
hahaha normal avrupada dogdum buyudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?