Hangimiz hakliyiz ?

Liseye gidiyorsunuz derdiniz tasanız üniversite sınavı nasıl kazanırım da iyi bir üniversiteye giderim bir meslek sahibi olurum diye olmalı ama daha cümle kurmayı doğru düzgün konuşmayı bile beceremiyorsunuz. Anlattıklarınızdan ne anladık hiç. Türkçe mi şimdi bu yazdıklarınız 2 sene de kaybınız varmış sanırım yazık yani aileleriniz emeğine. Konunuza gelecek olursak çok çocukça düşünüyorsunuz yeni arkadaşlar edinecek tabii ki sadece sen mi olacaksın hayatında sen de onlara adapte ol bakalım beni farkedecek mi beni umursuyor mu diye uzak durma. Farketmiş zaten ama bu sefer de neden 5 dk sonra farketti, hiç neden yokken sıranın sonuna geçiyorsun arkadaşın neden arkaya geçsin sırasını bırakıp ne kadar saçma yani. Gerçekten çocuksunuz hala.

Olur böyle seyler takma sende sosyalleş biraz ona bağlı degilsin sonucta: Lise hayatinin tadini cikart bi arkadas edinmeye bak. Suan arkadasin olmadigi için ona kafayi takmissin. Arkadas edinince sende Onu sallamicaksin zaten

konusmam normal bence sonucta avrupa da buyudum ve turkiye de degilim ayrica turkce sadece evde konusuyorum o yuzden k.bakmayin.. ha lise yi yenikten okuyorum cunki ekonomi okuyordum sevmedigim bölum oldugu icin hemsirelik sinifina degistirdim....

Haklı değilsin,demek ki arkadaşın yeni çevreye giriyor..Sürekli seninle olmak zorunda değil.

Konuya bak sesli güldüm. Avrupa da doğan ne zaman bebe neysem diye konuşmaya başladı.???

Bir edebiyat öğretmeni olarak okuduğum metin canımı yaktı. Anladığım kadarıyla dil anlatım ve edebiyat derslerinden kalmışsınız

Haklı haksız durumu göremedim ben bu konuda.arkadaşın seninle takılacak diye bir durum yok bence kıskanmışsın gibime geldi.sende kendine yeni arkadaşlar edinmeye çalış, ilerde yalnız kalmak istemiyorsan.

neden yeni arkadaşlar edinmeye bu kadar kapalısın. bak arkadaşın yeni tanıştığı arkadaşlarıyla beraberken hep seni de çağırmış.
arkadaşlığınızı bitirmene gerek yok sen de yeni arkadaşlar edinebilirsin onun gibi.
tek bir arkadaşa bağımlı kalmak doğru değil. yeni arkadaşlar edinmek de kötü bişey değil. çok eğlenceli :)

Neysem onu gec yenikten kalbini kazanmaya calis arkadasinin.
Biraz kitap oku. Biraz dile özen goster. Ana dilinle düşünüyorsun, bunu unutma. Dilin ne kadar düzgünse beynin o kadar düzgün calisir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…