- Konu Sahibi pembemakas
-
Biz ahlak bekçisiymişiz:)) Arkadaş da avukat o zaman :)) Polemik yaratmaya çalışıyor..Boşver canım cevap verme ....
sorunlu bi evliliğe, evlilik kurtarmak adına çocuk yapmak birinci hata. aynı evde iki ayrı hayat yaşayacak kadar kopmuş bi evliliği yürütmek ikinci hata. evliliğim yürümüyor mutsuzum diye, eşinizi aldatmanız ve bir başkasıyla ilişki yürütmeniz sıvamak oluyor bu da üç.
herkesin bakis acisi farkli kimsenin kimseye ayar vermeye calismiyor kimsenin kimseyi linc ettigide yok...fikrimizi beyan ediyoruz izninle...
burda bi konu acilmis...iyi kotu elestri olacaktir...konu sahibide bunu goze alarak konu aciyor...kimse kimseyi ithamda etmedi...büyük konusmak gibi olmasin tabi ama
mantikli dusunursen evliyken iliski yasamanin yanlis oldugunu biliyorsun sanirim...herkesin dogrusu yanlisi kendineyse herkesin fikride yorumuda kendisinin...saygi duy...
insanligi senden ogrenecek degiliz...
oha anasını satim ahlak zabıtası iş başında. tamam sizin bakış açınıza çok ters kabul, hayat felsefenizde bunun yeri katiyen olamaz eyvallah, ama kimse aldatmayı meşru görmüyor yahut göstermeye çalışmıyor burda da. ayar vermek, linç çalışmaları da kimin haddine olabilir ki? kimin üstüne vazifedir birilerine ahlak aşılamaya çalışmak, yahut ahlaksızlıkla itham etmek. sen kocanı aldatan bi f... demediğiniz kaldı hanımlar. insan olun iki dakka. herkesin doğrusu yanlışı kendine, bizler ustüruplu bi şekilde fikrimizi beyan edip çekilebiliriz, ötesi ne senin haddim ne benim.
hani böyle üçüncü sınıf müslüman ülkelerde oluyor ya, kırbaç cezası falan bi de onlardan ceza keselim isterseniz. uygun mudur? töbe bismillah.
eheh geldi karamurat. :) birincisi ben kimseyi hedef almadım sen niye üstüne alındın? ikincisi açık açık ahlaksız ve benzeri yakıştırmaları yapmak linç girişimi, ahlak zabıtalığı değildirdir de nedir? ben okuduklarımdan ithamlar çıkardım algını geniş tut sen de çıkarırsın. üçüncüsü elbette fikrini beyan edeceksin ama haddini aşmadan edeceksin. burda millet size derdini açıyor diye, sanal alem üzerinden sizlere ego mastürbasyonu yaptırmak için mi açıyor sanıyorsunuz? ve başkalarının hayatları üzerinde üslupsuzca ahkam kesmek kimin haddine? insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş bilesin. fikre saygı duymak ayrı hadsizliğe saygı duymamak elzemdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?