Hangisi daha büyük hata yada değil..

KK AHLAK MASASI İŞ BAŞINDA..

KARAR:KALAVYEYE YAZAN BU PARMAKLAR İDAMINA KARAR VERDİ..VURUN KAH.....YE

bayanlar kimse kimsenin iffeti sorgulamak yargılamak zorunda değildir herkez kendinden sorumludur tamam konu sahibinin yaptığını bende desteklemiyorum ama herzaman büyük konuşmaktan korkarım ondan allah akıl versin alalh doğru yolu göstersin demek ve dua etmekten başka çarem yok düşenede birde biz vuralım olurmu?

konu sahibine gelince hangisi hata diye sorman bile abest bence her ikiside büyük hata bence arkadaşların bahsettiği gibi mutsuz bir evlilikte çoocuk yapıp sizin ve o çocuğun hayatını zindan etmek ve ikincisi eşinizle boşanmadan birini hayatınıza sokmak...

bir an önce yolunuzu çizin bence....

güzel yaklaşım:)

Konu dışı mesajlar,konudan uzak birbirinin yorumuna atıfta bulunma,hakaret ve imalı yorumlar uyarı/ceza sebebidir.
saygılı ve seviyeli paylaşımlar diliyorum :)

eheh geldi karamurat. :) birincisi ben kimseyi hedef almadım sen niye üstüne alındın? ikincisi açık açık ahlaksız ve benzeri yakıştırmaları yapmak linç girişimi, ahlak zabıtalığı değildirdir de nedir? ben okuduklarımdan ithamlar çıkardım algını geniş tut sen de çıkarırsın. üçüncüsü elbette fikrini beyan edeceksin ama haddini aşmadan edeceksin. burda millet size derdini açıyor diye, sanal alem üzerinden sizlere ego mastürbasyonu yaptırmak için mi açıyor sanıyorsunuz? ve başkalarının hayatları üzerinde üslupsuzca ahkam kesmek kimin haddine? insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş bilesin. fikre saygı duymak ayrı hadsizliğe saygı duymamak elzemdir.

Cocugun kücükse mahkeme sana verebilirdi keske su aldatma isi olmasaydi.Yatak olayi evlilikte bitmisse zaten evlilik bitmis oluyor genelde.Cünkü cinsellik evliligin devami icinde gerekli olarak görünüyor hukukta.Keske o zaman baska arayislar icine gireceginize hemen avukatin yolunu tutsaydiniz.

size ne yazmamızı beklıyosunuz, her attıgınız adım hata,
benım mıdem bulandı resmen
aldatmanın hıc bır nedenı olamaz

Son düzenleme:
arkadaşım sana tamamen katılıyorum. tabiki aldatmak hoş değil ama. çirkin üslübunda iyi olmadığın düşünüyorum. biraz daha sakin yaklaşalım. bir de hayatta düşmez kalkmaz bir allah. herşey insanlar için. ama hiç kimse istemez böyle durumda olmayı. allah önce bana sonra çevremdeki bütün güzel insanlara akıl, fikar, vicdan versin.

hahaha cok komiksin uslüptan saygidan bahsediyorsun...once bi kendi uslubunu gozden gecir...
dikkat edersen sana yazdigimda buyuk konusmak gibi olmasin dedim...
kimseyi hedef almadim diyorsun ama imali konusmanda kimlerin hedef oldugu belli canim...
dikkat edersen sende bizimle ayni fikirdesin yaptigi yanlis bizlerde bunu belirttik herkesin yazi bicimi ayni olmuyor kimimiz daha sert cikislar yapabiliyoruz...
iste millet derdini aciyorsa iyi elestiriyede kotu elestiriyede acik olacak...
sende burda savunma egonu tatmin ediyorsun sanirim...
ahkam kesmek kimsesinin haddine degil sende ahkam kesme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…