Doğuma Hazırlık hangisi daha guzel

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ne kadar zor bisey bu isim.koymak yaa omur boyu tasiyacak sonucta bu ismi. Ismini sevmeyen insanlara hep uzulmusumdur. Kizim da demesin anne cok mu aradiniz bu ismi diye

Nida- sare - lina
Secenek 2ydi 3e cikti. Ne is anlamadim herkez gittikce isim eler bizim alternatifler cogaliyor nasil is yaaa

Nida- sare - lina
Secenek 2ydi 3e cikti. Ne is anlamadim herkez gittikce isim eler bizim alternatifler cogaliyor nasil is yaaa
Lina cok anlamsiz bence..
Peygamber Fendimiz in bayragi miydi tam hatirlamiyorum. Efendimiz aanlaminin guzel olmasina dikkat cekmis. Cok onemli bi konu aslinda. Anne ve bababnin cocugu uzerindeki en onemli haklarindan sayiliyor isim konusu da. Anlama dikkat etmeliyiz. Sare ismi saf temiz manasinda. Farkli dillerde anlamlari da var. Sara ve sare ismi aslinda ayni isimler. Siz de benim gibi kisa isimleri seviyorsunuz. Nida guzel. Fazla duyulmamis. Sare ismi koyan cok var bu aralar demis bir arkadas. Bence alakasi yok. Tabi koyan var ama cok nadir. Defne Aren Arya Erva Asya Lina Mina Mira kadar konulmuyor en azindan. Defne ismini severim artik sevmez oldum. Asya da oyle.. Bu arada kizimin adi Ayse Sare.iki isimli.. Cok memnunum. 7 senedir Sare ismini koymak istiyorudum bir kizim olursa diye :)

[QUO post: 43103214, member: 88716"]Evet ama uzun biraz (bana gore)[/QUOTE]
Nida seslenis Demek anlamli degil ki.. lina bayrak sare hastalik gibi sara hastaligi gibi benim gorusum tabi .. ben ucunude begenmedim

Evet o yuzden 000
Evet o yuzden bir turlu karar veremiyorum. Esim sare ismini begeniyor nedense benim tam icime sinmiyor

[QUO post: 43103214, member: 88716"]Evet ama uzun biraz (bana gore)
Nida seslenis Demek anlamli degil ki.. lina bayrak sare hastalik gibi sara hastaligi gibi benim gorusum tabi .. ben ucunude begenmedim[/QUOTE]
Herkezin guzel anlayisi farkli olmasi normal aksi takdirde herkesin ayninismi olurdu ☺.

Nida seslenis Demek anlamli degil ki.. lina bayrak sare hastalik gibi sara hastaligi gibi benim gorusum tabi .. ben ucunude begenmedim
Herkezin guzel anlayisi farkli olmasi normal aksi takdirde herkesin ayninismi olurdu ☺.[/QUOTE]
aynen oyle

Evet o yuzden 000

Evet o yuzden bir turlu karar veremiyorum. Esim sare ismini begeniyor nedense benim tam icime sinmiyor
Bence icinize sinmesi cok onemli. Benim de esim Sare ismini sevmez mesela. O Ayse istedi ben Sare, Ayse Sare oldu. Ona kalsa Elif Zeynep Azra olurdu Sare yerine. Biraz daha arstirin. InsaAllah icinize sinen ismi bulursunuz.. Hayirlisi olsun..

Bence icinize sinmesi cok onemli. Benim de esim Sare ismini sevmez mesela. O Ayse istedi ben Sare, Ayse Sare oldu. Ona kalsa Elif Zeynep Azra olurdu Sare yerine. Biraz daha arstirin. InsaAllah icinize sinen ismi bulursunuz.. Hayirlisi olsun..
Haklisiniz cocuk dogmadan karar verebilsek bari☺

Nida koyun.
Tüm bebeklerin ismi aynı artık, sizinki biraz farklı olsun. Ayrıca melodisi çok güzel geliyor kulağa bence.

Cansu ve Nida güzel isimler. Bunların arasından bir seçim yapın bence, Nisa, Lina, Sare gibi isimler bana göre pek hoş değil.

Birkaç önerim:
Esra
Aylin
Nilay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…