Hepiniz hep aynı evde kalmayacaksınız ki?
Eskiden aile evimiz bana küçük görünürdü, derken üniversiteye başladım, sonra da geri dönmedim. Ardından kardeşim üniversiteye başladı, o çıktı gitti. Babam da vefat edince annem şimdi bir başına kaldı, iyi ki diyorum değiştirmemişler evi, anneme fazla bile geliyor artık.
Babanızla güç birleştirip ev ödeyip ilerde miras konularını bulandırmaktansa, siz kendi gelirinizle kendi hayatınızı kurun derim naçizane.
Babanız kentsel dönüşüm gelince düşünür taşınır, baskı yapmayın bence.
Bu arada hırsızlık her yerde sıkıntı, Güneybatı Ege'deki evime de hırsız girdi, Doğu Karadeniz'dekine de.
Kaç yıllık olursa olsun kendi evinize çıkmanız en hayırlısı bence.
Ne olursa olsun inanın kendi evi gibisi yok.
Kentsel dönüşüm süreci uzun bir süreç bence beklemeden çıkın.
Haklısınız ki büyük ihtimalde öyle olur. :)Bence babanızı girmek istemediği bir borca zorlamayın.
Sonra ufacık bir sorunda sıkıntısını siz çekersiniz.
Kentsel dönüşüm insana sandığınız kadar iyi şeyler getirmiyor, oda borç çıkaracak sizi nereye gönderecekleri belli mi aynı yeremi yapılacak önemli
Ben olsam kentsel dönüşüm kapıya dayanmadan orayı satar yeni eve geçerdim
Bence eşyaları yenileyin
Ben 'akıllık' ettim. Bizimkiler iyi evde otursun güzel bir evde yaşayalım dedim. Bütün paramı eve verdim sonra noldu yardım etmedi oldu. Kendi hayatımı daha yeni yeni kuruyorum. Almak isteyen her türlü alır zaten.
Babanız? yasınız 22 sanırım ben olsam girmezdim.Benim 22 (2 sene önce ) yaşındayken kadar çok planım vardı ki.yok ya annem hayatta öyle bir şey demez. o konuda içim rahat :)
Babanız? yasınız 22 sanırım ben olsam girmezdim.Benim 22 (2 sene önce ) yaşındayken kadar çok planım vardı ki.
aa ben aynı yerde olacak sanıyordum
Istanbulda merkezi ilcelerden birinde yapilan kentsel donusum 3. Kopru yolunda sacma sapan bi yer onerilmis. O cadde tamamen kapatilacak avm yapilacakmis
Evlerin degeri de dustu alacak kimsede cikmiyor yeni yapilacak eve de dunya borc cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?