Ben iskandinavla baslamistim, arada degistirdim ama hep country-iskandinav- az pop art vs asla klasik olmadim sukurler olsunBende tam 1 sene sonra komple İskandinav yaptım, keşke pembik gelin olaydım..
Avangart evlerden ırakBen iskandinavla baslamistim, arada degistirdim ama hep country-iskandinav- az pop art vs asla klasik olmadim sukurler olsunhele avangard falan tovbe diyim aman
Biz bu batağa nasıl düştük ya, ben ne güzel biber közlemek için kayınvalidesiyle zıtlaşan üye konusundaydım
Lakin olmadigi iyi olmusAvangart evlerden ırakbakınca bile gözlerim kanıyor. Benimki renkli İskandinav yalnız, kocamız mobilyacı değil ama yaptık bi şeyler
Kaostan besleniyorumO model güzel bence gri rengi de severim. Herkes nasıl seviyorsa konu sahibi...
Yetişemiyoruz size Brrk hanımcım
Şükürler olsunLakin olmadigi iyi olmus
Peşimden gel, kaos nerede ben orada bu hiç şaşmazGötür beni gittiğin yereee...
Avangart mobilyalı evlerin siyasi görüşü var aksini kimse iddia edemez.Avangart evlerden ırakbakınca bile gözlerim kanıyor. Benimki renkli İskandinav yalnız, kocamız mobilyacı değil ama yaptık bi şeyler
Ben bir girdim çıktım birsey anlamadım oradan. Kadıncağız da üzülmüş o kadar yaBiz bu batağa nasıl düştük ya, ben ne güzel biber közlemek için kayınvalidesiyle zıtlaşan üye konusundaydım
Mutsuzuz hep ondan oturu boyleyizBen bir girdim çıktım birsey anlamadım oradan. Kadıncağız da üzülmüş o kadar ya.
Mutlu mesut insanlardan ne istiyonuz ya
Kac kurtar kendiniYahu siz burada ne yaşadınız
Askdkflfş en cahil olduğum konular bunlar konunun başında gelsem duygu ablaya inanırdım benKac kurtar kendini
Ben sana kasla goz arasinda ogretirdim. Bak meselaAskdkflfş en cahil olduğum konular bunlar konunun başında gelsem duygu ablaya inanırdım ben
Dur tam 3.sayfadayım kan ve göz yaşının alevlendiği yerBen sana kasla goz arasinda ogretirdim. Bak meselaBorellus80 internet explorer gibi geriden kopa kopa sindire sindire geliyor su an
Ahahahahaha sabah hiç bu hallere geleceğini tahmin etmemiştim bu konunun, Duygu hanım epey şaşırttı beniBen sana kasla goz arasinda ogretirdim. Bak meselaBorellus80 internet explorer gibi geriden kopa kopa sindire sindire geliyor su an
Hangi sabah? Gece acti ya konuyuAhahahahaha sabah hiç bu hallere geleceğini tahmin etmemiştim bu konunun, Duygu hanım epey şaşırttı beni.
Aaaa bi tane daha hali konusu vardi, onu sabah acmis olabilirAhahahahaha sabah hiç bu hallere geleceğini tahmin etmemiştim bu konunun, Duygu hanım epey şaşırttı beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?