anlayamadım emu, sen önce bekar kalmak mı istiyordun, ne zamandan beri başladın evlenmek istemeye
daha önce bir konu açmıştın sevgilinin evlenmek istemediğine dair de kafam karıştı kim istiyor kim istemiyor :/
Sürekli onun istediği gibi evde oturmamı kimseyle görüşmeme mi bekliyor.Ben dağcılık yapıyorum az çok kişilik yapım belli ki ona da dedim bu yapıdaki insanın nasıl olduğu anlaşılır sen ortamı gördün senin için fedakarlık yaptığım şeyler var ama herşeyden de vazgeçemem.Bekar kalmayı düşünen adam ama işine gelincede eşinmiş gibi herşeyinde benim sözüm geçsin ben erkeğim erkeğin sözü geçer diyende bir mantık.
Bende kafasından ne geçirdiğini çözemiyorum artık.
Zengin biri ama neden bu şekilde hiç bişey vermemeyi istemiyor anlamıyorum.Gitmesini istediği yerler vara çeviriyor olayı
senin bu sevgilin modern mi yoksa muhafazakar mı anlamadım
bi yandan ıssız adam gibi bekar ve özgür kalmak istiyor bir yandan da erkeğin sözü geçer kafasında
ben bir şey anlamadım senin sevgilinden =)
O ne olsa hep beni denediğini söylüyor ve devamında sen bana güvenmedin ben saf saf sana güvendim herşeyine evet derdim ama işte sen hayatını garantiye almaya çalışıyorsuna getiriyor ve bunları diyen ben olduğum için ben onun gözünde kendimi bitirmiş oluyorum.Paranoya bi insandır
benimle evlenmek istemiyor ama ayrılmakta istemiyor bir kaç işine gelmeyen şey söylesemde bu kez biterse bitsin ne yaparsan yap ayağına yatırıyor.Psikolojik olarak erkekler sürekli bu tür şeyleri denerler mi yoksa aslında bi şekilde bunu bana kabul ettirmek mi?
niye deniyo seni sen mal mısıın?
pantlon deniyo sanki herife bak sempatiksalakcinni
güzelim,
bu adam seni ne atar ne de tutar
bak sen sözleşme hee :umursamaz:
hesap yapıyo bi de :1closedeyes:
senin zorun ne ayrıl madem
bu işin sonu yok ben söyleyeym :1closedeyes:
ağız arıyan kişiler bana hiç sıcak gelmez söyleyeyim
bundan bi halt olnmazz[/B
olmaz,yani benim ilişkilerimde olmadı
Kac senedir birliktesiniz ve yaslariniz kac canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?